Mercator Hipermarket Ljubljana Šmartinska

Zaprto (odpira čez 36 min)
Šmartinska cesta 102
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 547 50 00
46.0674, 14.5355
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 21.00
 • torek
  08.00 - 21.00
 • sreda
  08.00 - 21.00
 • četrtek
  08.00 - 21.00
 • petek
  08.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  08.00 - 15.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

02. feb 2016 ob 11:54

V zelji po urejeni okolici v nasi soseski bi si zelela (predlagala) namestitev kosev na koncu Roziceve - torej pespoti iz Cilenskove ul. do kroznega krizisca in seveda vsaj dveh pasjih kosev zadaj za M. na zelenici. Prepricana sem, da bi z namestitvijo le teh pripomogli k izboljsanju stanja, kakovosti nase, vase okolice.
Ob Smartinski c. sem za betonsko ograjo opazila odvrzeno injekcijsko iglo. Prosim bodimo previdni ob odstranjevanju. Lep pozdrav

02. jan 2015 ob 13:08

Zelo urejena trgovina, s prijetno energijo in ustrežljivim osebjem.
Z veseljem se vračam vedno znova. Kar tako naprej! :)

29. dec 2014 ob 12:03

Zakaj prav v Mercator Hipermarket Ljubljana Šmartinska

Odgovor je preprost. Ker so trgovke izredno prijazne, ustrežljive, vedno nasmejane.
Danes bom posebej izpostavil oddelek delikatese. Kot reden gost se vedno zelo rad ustavim na tem oddelku, še posebej, ko strežejo ga.Darja, ga.Enisa na čelu z vodjo oddelka ga.Mirjano. Lepo je opazovati njihovo usklajenost pri delu. To sem opazil še posebej v teh "norih" dneh, ko jim dela resnično ne zmanjka. Kot bi prepevale troglasno se sliši:« Gospa vam smem ponuditi še to. Vam zavijem posebej. Vam vakumiram. Bolje bi bilo tako, Dlje vam bo zdržalo. Vam pomagam. Poglejte tole pa imamo v akciji. Mirjana tale gospod je pa moja stranka. Gospod, lepo pozdravite gospo. Vam smem ponuditi še to. Darja, danes bom pa jaz lepo postregla tega gospoda!« itd (med temi gospodi sem med drugimi velikokrat tudi jaz). Dekleta kažejo pripadnost podjetju, dajejo občutek, da delo opravljajo z velikim veseljem in videz, da preprosto živijo za stranke. Te pa smo, kot verjeno že veste, kot vreme v hribih. Enkrat razpoložene, drugič nestrpne, sitne, polne pričakovanja in zahtev. Tako obnašanje teh deklet sploh ne zmede. Kot bi imele debelo kožo ali pa bolje rečeno, kot bi se zavedale, da imajo poslanstvo streči nas ljudi. Saj se zavedajo. Vedno nasmejane, pripravljene postreči, svetovati. Stranki se resnično posvetijo. Za njih resnično velja rek:"Stranka je Kralj!" Ali pa, kot sem nekje prebral: Nihče ne razume kupcev tako, kot to znamo v Mercatorju!"
Zakaj vam pišem tole pismo pohvale? Ker to resnično čutim. Posledica takega "obnašanja" deklet je moj vsakodnevni obisk Merkatorja Hipermarket Ljubljana Šmartinska.
Ker znamo ljudje samo grajati, se pritoževati, iščemo napake, ne znamo pa pohvaliti in z nekaj stavki, to tudi napisati. Stane nič. Porabiš pa tudi zanemarljivo malo časa.
Tudi jaz sem rabil skoraj celo leto. Na nenehno prigovarjanje žene, mi je ob koncu leta le uspelo.
Morda je to pisanje eden izmed načinov zahvale mojega dobrega počutja v vaši trgovini za katerega so deležne Darja, Mirjana in Enisa.
Prosim vas, da mojo zahvalo prenesete dekletom, njihovem vodstvu na Šmartinski in tudi na ljudi naupravi zadolženih za stike s strankami. Prosim vas za posredovan odgovor. Hvala.
V letu, ki prihaja si želim še naprej dobro sodelovanje, veliko prijaznosti, dobre volje in veselja. Vsem vam pa želim veliko zdravja, sreče in veliko delavnih uspehov.

Borut Kos

26. dec 2014 ob 8:52

Končno!
Prenovljeno ribarnico lahko sedaj samo pohvalim, velika izbira in prijazno osebje!

25. feb 2014 ob 10:40

Danes sem po zagotovilu, da so sveže ribe, kupil dva neuporabna brancina, ki sta sigurno že od prejšnjega tedna v vitrini. Ko sem doma odprl vrečko, me je takoj minilo navdušenje pred peko.
Ni prvič, prvič le pišem za opozorilo drugim!

19. jan 2014 ob 10:35

V tem centru ne kupujte pic (pečenih). Picopek dobesedno ne zna ločiti med pizzo Kebab in Kmečko. Dobesedno sem dobil mešanico teh dveh. Ravno zaradi tega "norca" (se opravičujem za ta izraz) sedaj hodim na Mesarsko, kjer pa dobim res odlično pizzo.

Sorodne poslovalnice v bližini