Kalvan brunch-cafe

Odprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 21.30
 • torek
  07.00 - 21.00
 • sreda
  07.00 - 21.00
 • četrtek
  07.00 - 21.00
 • petek
  07.00 - 21.30
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

Akcije poslovalnice


14. apr ob 2:18

DOBRODOŠLI: POSOJILO MED RESNIMI IN ISKRENIM POSAMEZNIKOM SPLETNO.
Ponudba posojila med posamezniki hitro Hitro posojilo, da se vaše skrbi končajo v manj kot 72 urah. Prepovedani ste pri svoji banki in vsi vaši poskusi v drugih in drugih finančnih institucijah doslej niso dali ničesar zaradi slabega kreditnega stanja ali drugih, zato vas ne skrbi več jaz in v manj kot 72 urah po razumni stopnji 2% na leto in glede na čas odplačevanja, ki vam ustreza, vam dam posojilo, ki vam bo rešilo življenje. Prosim, kontaktirajte me po e-pošti: marialeydi06@gmail.com

27. sep 2014 ob 20:20

Top ponudba

23. mar 2014 ob 14:54

Kar se izbora hrane tiče lahko rečem, da ja daleč naokrog TOP!!! Sicer pa to, da kdaj komaj najdeš mizo frej, govori samo po sebi o kvaliteti. Da pa ex kelner zdaj packa...pa že sam ve, zakaj je ex.

22. mar 2014 ob 21:19

Tudi jaz vam iz prve roke lahko povem da se higienskemu minimumu reče HACCP narejen ob prevzemu lokala obnovljen dva meseca nazaj,obisk sanitarne inšpektorice je potekal brez pripomb,ona sama je spodbudila idejo kuhanja,vsi lonci so kupljeni v Alpeksu in so iz inoxa,vam pa se vidi da niste dolgo delal v lokalu,drugače bi vedeli da Petra ni lastnica pač pa najemnica lokala in da dela vsak dan od 12-16 ur in sicer zato, ker Mineštre kuha tam in sicer zgodaj zjutraj ali pozno ponoči, ko stranke in niti personal nista prisotna.
No in če bi res delali v lokalu tako kot omenjate, bi videli in vedeli prihod dostavnega avtomobila in sicer zelo opazno polepljenega z nalepkami Kaval Groupa,kateri dostavljajo hrano vsak delavni dan ,to pa vidi tudi nemalo število strank,kateri sedijo na vrtu in kdorkoli je prebral vaše usmiljenja vredno besedilo ve,da nič od tega ni res,trudijo se delati dobro in verjetno prav iz tega razloga vas ni več v omenjenemu lokalu oz. niste bili sprejeti.
P.S.
V kolikor pa bi vaš maček jedel hrano v omenjenemu lokalu bi živel dvakrat dlje kot sicer.

14. mar 2014 ob 12:26

Ker sem v lokalu kar nekaj časa delal lahko iz prve roke povem, da se malice v lokalu kuhajo kar doma na štedilniku pri lastnici Petri, brez higijenskega minimuma ali HACCP-a in prinašaja v kanistrih kot v vojski :) Osebno tam ne bi dal niti mački za jest :)

Sorodne poslovalnice v bližini