NLB Poslovalnica Lucija

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 13.00 in 15.30 - 17.00
 • torek
  08.00 - 13.00 in 15.30 - 17.00
 • sreda
  08.00 - 13.00 in 15.30 - 17.00
 • četrtek
  08.00 - 13.00 in 15.30 - 17.00
 • petek
  08.00 - 13.00 in 15.30 - 17.00
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Izjeme
 • božični večer, 24. dec
  manjka odpiralni čas
 • božič, 25. dec
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

28. okt ob 19:38

Sašo je najboljši. Mnenje zgornjega pisca okoli sivolasega šefa je bluzenje nekoga, ki ne pozna na uro.

21. mar ob 8:03

Na blagajni zelo necimrna delavka, verjetno nezadovoljna s svojim zivljenjem. Zal imamo vsi svoje roble. In oni so tam zaradi nas in ne obratno kakor si predstavljajo.
Martini pa same pohvale, buticno urejena, pripravljena pomagat

22. feb 2018 ob 14:50

To je sigurno najslabša poslovalnica v Sloveniji in več kot zrela za zaprtje. Pred 2-3 leti je ga.Kopinič Branka celo glas dvigala name in me celo žalila, ker sem ponižno vprašal kakšni so pogoji za dvig limita. Vsako stvar je v tej poslovalnici nemogoče urediti. Govorim o osnovah bančnega poslovanja. Za vsako najosnovnejšo informacijo stranko pošiljajo na spletne strani banke oz. čim dlje od njihovega brloga ugodja. Nesposobnost, nezmožnost in neznanje ga.Glavina Martine, aroganca in nesramnost ga.Kopinič Branke in nezainteresiranost in pasivnost sivolasega gospoda (predvidevam, da gre za vodjo poslovalnice) pa nam je večini občanom žal že dobro znana. Poslovalnico bi veljalo zapreti saj komitenti v tej poslovalnici ne moremo urediti takorekoč ničesar. Če ti že uspe plačati dve položnici in dvigniti par deset evrov, ti pa uslužbenka (ala ga.Kopinič) da s svojim obnašanjem vedeti, da ti v bistvu dela uslugo in naj se stvar ne ponavlja. Vsako storitev, ki jo je bilo v tej poslovalnici nemogoče urediti sem z lahkoto uredil v vsaki drugi NLB-jevi poslovalnici. Pa še nekaj o vizualnem izgledu... Mislim, da si vodstveni kader državne banke, kot je npr. ga.Glavina ne more privoščiti, da izgleda kot nekakšna "MammaSan" v cenenem bordelu. Njenemu izgledu primerne so tudi vonjave v njeni pisarni, prav takšno pa je tudi njeno obnašanje.
Lahko bi še in še našteval od osebnih pogovorov (vrtec, teta, mož, otroci, matura...) pa zgolj do sedenja in pitja kavice s prijatelji, medtem ko v poslovalnici z dvema stoloma čaka v vrsti približno deset ljudi pa se mi zdi, da je vse skupaj "sizifovo delo". Taka poslovalnica, s takšnim kadrom, načinom dela in odnosom do komitentov je instituciji NLB d.d. lahko samo v veliko sramoto. Obljubim, da se vas bom še naprej izogibal, kar pa mislim, da je tudi vaš interes. Pa lep pozdrav v vaš brlog ugodja!

07. feb 2018 ob 12:26

Zanimivo se mi zdi predvsem to kako VI LJUDJE, ki se vam zmeraj tako mudi in mislite, da boste vse opravili v eni minuti, imate na koncu se zmeraj voljo in predvsem cas pisat tako dolge kritike.

09. sep 2016 ob 15:23

Katastrofa

27. jul 2016 ob 17:10

18.07.2016 sem bila v banki NLB Lucija in mislim da nikoli vec. Na banko sem prisla 16.10h in pred mano je bila samo ena gospa ki se je 30min pogovarjala in smejala notri (ocitno so se poznale) v pisarni in se z gospo ki dela na banki (Martina Glavina) pogovarjale o svojih osebnih stvareh (kako je druzina, moz...)
Koncno je gospa odšla in na vrsto sem prisla ob 16.50 ( ob 17.00 zapirajo) ko sem prisla na vrsto me je zanimalo nekaj info. o KLIKIN-U in karkoli sem vprašala gospo Martino Glavina mi je odgovorila da ona o klikin-u ne ve nic in naj poklicem na telefonsko stevilko za informacije nardila mi je klikin medtem se pogovarjala po telefonu kje naj jo poberejo ker konca za 2 min ugl. Bila je zelo antipaticna (ocitno se ji je mudilo na plazo) njen pristop je zelo nekulturen ko sem prisla v pisarno ni bilo niti dober dan ne nic samo je rekla povej hitro kaj rabis. Mislim kaksne vse imaste zaposlene mi vse to placujemo zato bi lahko bila gospa Martina Glavina malo bolj prijazna in nevem kaj isce na banki ce neve niti kaj je klikin in kako se ga uporablja vsak njen odgovor je bil poklici informacije pa zakaj da klicem informacije ce sem na NLB BANKI???

Sorodne poslovalnice v bližini