NLB Poslovalnica Lucija

Odpiralni čas ni opredeljen
Obala 114
6320 Portorož
Prikaži pot do poslovalnice
45.5034875, 13.6033706
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Poslovalnica je od 15.6.2020 zaprta.
Izjeme
  • dan reformacije, 31. okt
    manjka odpiralni čas
  • dan spomina na mrtve, 01. nov
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

13. jun ob 11:04

Elotna ekipa je popolna. Saso je najboljsi!

13. jun ob 10:59

Celotna ekipa je super. Saso je najboljsi

03. jan ob 15:57

Aha.. Zakaj pa je ta tvoj Sašo tako najboljši Ester? Še eno sorodstveno-prijateljsko-seksualno razmerje, ki pa z bančnim poslovanjem poslovalnice same nima prav nobene veze.
Pa še glede ure Ester.. ura je, da se zbudiš

28. okt 2019 ob 19:38

Sašo je najboljši. Mnenje zgornjega pisca okoli sivolasega šefa je bluzenje nekoga, ki ne pozna na uro.

21. mar 2019 ob 8:03

Na blagajni zelo necimrna delavka, verjetno nezadovoljna s svojim zivljenjem. Zal imamo vsi svoje roble. In oni so tam zaradi nas in ne obratno kakor si predstavljajo.
Martini pa same pohvale, buticno urejena, pripravljena pomagat

22. feb 2018 ob 14:50

To je sigurno najslabša poslovalnica v Sloveniji in več kot zrela za zaprtje. Pred 2-3 leti je ga.Kopinič Branka celo glas dvigala name in me celo žalila, ker sem ponižno vprašal kakšni so pogoji za dvig limita. Vsako stvar je v tej poslovalnici nemogoče urediti. Govorim o osnovah bančnega poslovanja. Za vsako najosnovnejšo informacijo stranko pošiljajo na spletne strani banke oz. čim dlje od njihovega brloga ugodja. Nesposobnost, nezmožnost in neznanje ga.Glavina Martine, aroganca in nesramnost ga.Kopinič Branke in nezainteresiranost in pasivnost sivolasega gospoda (predvidevam, da gre za vodjo poslovalnice) pa nam je večini občanom žal že dobro znana. Poslovalnico bi veljalo zapreti saj komitenti v tej poslovalnici ne moremo urediti takorekoč ničesar. Če ti že uspe plačati dve položnici in dvigniti par deset evrov, ti pa uslužbenka (ala ga.Kopinič) da s svojim obnašanjem vedeti, da ti v bistvu dela uslugo in naj se stvar ne ponavlja. Vsako storitev, ki jo je bilo v tej poslovalnici nemogoče urediti sem z lahkoto uredil v vsaki drugi NLB-jevi poslovalnici. Pa še nekaj o vizualnem izgledu... Mislim, da si vodstveni kader državne banke, kot je npr. ga.Glavina ne more privoščiti, da izgleda kot nekakšna "MammaSan" v cenenem bordelu. Njenemu izgledu primerne so tudi vonjave v njeni pisarni, prav takšno pa je tudi njeno obnašanje.
Lahko bi še in še našteval od osebnih pogovorov (vrtec, teta, mož, otroci, matura...) pa zgolj do sedenja in pitja kavice s prijatelji, medtem ko v poslovalnici z dvema stoloma čaka v vrsti približno deset ljudi pa se mi zdi, da je vse skupaj "sizifovo delo". Taka poslovalnica, s takšnim kadrom, načinom dela in odnosom do komitentov je instituciji NLB d.d. lahko samo v veliko sramoto. Obljubim, da se vas bom še naprej izogibal, kar pa mislim, da je tudi vaš interes. Pa lep pozdrav v vaš brlog ugodja!

Sorodne poslovalnice v bližini