Tuš Supermarket BTC Ljubljana

Zaprto (odpira čez 2 h 51 min)
Bratislavska cesta 9
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
07 088 20 92
46.0664, 14.5514
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 21.00
 • torek
  08.00 - 21.00
 • sreda
  08.00 - 21.00
 • četrtek
  08.00 - 21.00
 • petek
  08.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  08.00 - 15.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

18. maj ob 20:40

Šok v trgovini TUŠ - danes sem želela v trgovini Tuš kupiti en izdelek, s katerim sem bila zelo zadovoljna. Izdelka ni bilo na zalogi, zato sem hotela trgovino zapustiti pri informacijah, kjer je mogoč izhod brez nakupa. Ob izhodu sem doživela šok, saj je varnostnik od mene zelo arogantno zahteval, da mu pokažem vsebino torbice. Torbice nisem želela pokazati in želela od njega informacijo na podlagi katerega pisnega navodila zahteva to od mene. Začel mi je groziti, da to on lahko naredi in če ne bom pokazala torbice, bo poklical policijo, kar me bo zelo drago stalo. Po mojem vztrajanju, da želim vodjo, je poklical nekoga. Do mene je pristopila ženska, ki je rekla, da je vodja in da morajo tudi oni kot uslužbenci ob izhodu pokazati torbico, zato jo moram tudi jaz, sicer bodo poklicali policijo. Ker se mi je mudilo drugam, sem torbico pokazala in milostno so me spustili iz trgovine. NIKOLI VEČ ne prestopim praga katerekoli trgovine Tuš, saj takega ravnanja še nisem doživela ne pri nas, ne v tujini. Zame TUŠ od danes ne obstaja več!

09. okt 2015 ob 9:43

Včeraj ( četrtek, 8. oktober 2015 ) sem kot običajno ) želel kupiti debela jajca. Ponavadi je v vsaki škatli kako razbito jajce, zato vsebino vedno preverim. Na moje začudenje so v prvi škatli bila sama drobcena jajčka ( kot od jarkic!!! ). Radovednost mi ni dala miru. Ker je blizu bila tudi ena od prodajalk, sva skupaj pregledala še ostale škatle. V vseh enako: Samo jajčka!!!?

Sicer dvomim, da ta sporočila kdo od odgovornih bere. Če jih že kdo bere, je pa ignoranca nas potrošnikov, ki vas preživljamo, popolna. Zelo redko kdaj se odgovorni ljudje na naša pisanja namreč odzovejo. SRAMOTA!!!

Uspešno poslovanje in malo manj arogantnosti, indolence in ignorance.

Kupci, ki vas vzdržujemo, si zaslužimo vsaj malo spoštovanja. Brez nas tudi vas ne bi bilo!!! In morda vas v resnici tudi kmalu ne bo. Razmišljajte, lepo prosim, tudi malo o tem!!!

09. jul 2015 ob 13:34

Na več telefonskih klicev ob različnih časih ( 9:00 , 11:00 , 13:20 ) se pri Tušmobilu nihče ne javi. Čisto neprofesionalno. Sramota. Upam da bodo Američani pometli z nesposobneži.

16. jun 2015 ob 14:05

Lepo se zahvaljujem gospodični na informacijah Sergeji Huremović, ki me je ignorantsko in nesramno pustila da čakam in visim na Šalterju: Sem vas nalašč pustila da čakate. Ni imela nobene stranke, prodajalec v TUŠ uniformi je pa kar odšel. Res imate probleme s kadri, jaz lahko svoj denar pustim tudi kje drugje, kjer se ne delajo norca i mene!

21. maj 2015 ob 18:12

Z mesnico oziroma zaposlenimi v njej sem sam izjemno zadovoljen. Prodajalke in prodajalci so zelo prijazni in ustrežljivi.

Z unovčevanjem kuponov za popust na 1 izdelek v tej poslovalnici nisem imel nikoli težav. Dvomim, da je blagajnik dejal, da je to samo za ( recimo ) 1l mleka, saj je splošno pravilo, da je to za eno pakiranje ( zavoj, zaboj in podobno ). Ker pa taka pakiranja niso vedno na zalogi, so od pravila že kar dolgo nazaj odstopili. Kupon lahko unovčiš na poljubno število kosov istega izdelka.

Sam pa sem v tej poslovalnici izjemno nezadovoljen z obnašanjem starejše ( temnolasa, suhcena ) gospe na oddelku mlečnih izdelkov. Ob nakupovanju se ti prilepi na desni, levi ali pa za hrbtom in izjemno grdo gleda, kakor da ji bo človek požrl mlade. Izgleda, da vsak dan vstane na levo nogo. Prav zares je še nikoli nisem videl prijazne, kaj šele da bi človeku namenila pozdrav in/ali nasmešek. Zares žalostno!!! Popolnoma drugače pa se obnaša gospa srednjih let ( močnejša, svetlolasa ). Ta je izjemno prijazna in ustrežljiva. Taka, kot naj bi trgovke bile.

16. apr 2015 ob 19:16

Danes sem dobila kupon 25% popust za izdelek. Ker sem vsakič kupila paket mleka, sem bila danes presenečena, saj mi je fant na blagajni zelo neprijazno dejal da kupon velja samo za 1 liter in ne za cel paket, naj bolje preberem tisk. Sem mu prebrala na glas en izdelek, ne piše en liter! So morda nova pravila? Da , od prejšnjega tedna. Iz principa sem pustila ves nakup na blagajni in odšla h konkurenci v inetrspar, kjer dobim še vedno za 1 izdelek cel paket! Pa se vprašajte dragi trgovci, se vam splača za 2 eur popusta, ki bi ga dobila za en paket mleka izgubiti stranko, ki bi mimogrede pustila pri vas 50 eur? No tušu se očitno splača?
Pa lep pozdrav,

Sorodne poslovalnice v bližini