Splošni pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja podjetja Open Hours LLC

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletnega in mobilnega iskalnika OdpiralniČasi so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
S spletnim in mobilnim iskalnikom OdpiralniČasi (v nadaljevanju: »iskalnik« ali »OdpiralniČasi« ) upravlja podjetje Open Hours LLC. Open Hours LLC je preko iskalnika OdpiralniČasi oglaševalec in posrednik akcijskih storitev/ponudbe lastnika vpisa na OdpiralniČasi (v nadaljevanju: ponudnik storitev). Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje iskalnika OdpiralniČasi, pravice uporabnika ter poslovni odnos med iskalnikom OdpiralniČasi, ponudniki storitev in uporabniki.

Izjava o zasebnosti

Podjetje Open Hours LLC uporabnikom zagotavlja varovanje vseh njihovih osebnih podatkov. Vsi posredovani osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno uporabi v Akcijah na OdpiralniČasi ter administraciji storitve, te podatke pa bomo uporabljali ali razkrili le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbirala oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

Dostopnost informacij

OdpiralniČasi se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo,
  3. bistvene značilnosti Akcije,
  4. vse cene, ki bodo jasno in nedvoumno določene,
  5. način plačila,
  6. časovno veljavnost Akcije in rezervacije.

Akcijska storitev/ponudba

Ponudnik storitve zagotovi popust na dogovorjeno ponudbo/storitev, ki je nato na voljo uporabnikom iskalnika OdpiralniČasi do preteka števila rezervacij oz. do preteka roka ponudbe oz. do poteka veljavnosti rezervacije. Po preteku števila rezervacij oz. po izteku časa trajanja Akcije postane Akcija neveljavna in rezervacije ni več mogoče opraviti.

Dnevna ponudba

Akcija na OdpiralniČasi se lahko dnevno spreminja. Cene so predstavljene kot akcijske cene ponudnika storitve. Open Hours LLC kot posrednik pri prodaji zagotavlja verodostojnost podatkov. Open Hours LLC ne odgovarja za izvedbo in kakovost storitve ponudnika storitev. Prav tako ne odgovarja za morebitne pritožbe ali posledice, ki bi lahko nastale, ko uporabnik koristi rezervacijo za izbrano storitev pri ponudniku storitev. Za izvedbo storitev in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami je v celoti odgovoren ponudnik storitve.

Cene

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.
Cene akcijskih ponudb so določene v skladu s pisnim dogovorom s ponudniki storitev. Open Hours LLC ni odgovoren za morebitne napake ali odstopanja od cen ponudnika storitev. Cena ponudbe na OdpiralniČasi je enotna in velja za vse uporabnike OdpiralniČasi.
Kljub temu, da delamo na ažurnosti in točnosti podatkov, lahko pride do napak. Če se to primeri, bo Open Hours LLC v dogovoru s ponudnikom storitve naredil vse, kar je v njegovi moči, da se nastala situacija reši v vsestransko zadovoljstvo.

Postopek nakupa

Za nakup akcijske ponudbe v osnovi ni potrebna registracija uporabnika. Uporabnik rezervira Akcijo na OdpiralniČasi z nakupom rezervacije s storitvami napisanimi v »Način plačila«. Ob nakupu prejme povratni SMS z unikatno kodo, s katero se identificira pri ponudniku pred koriščenjem storitve/ponudbe. Namerne zlorabe in zlonamerna naročila rezervacije akcijske storitve/ponudbe za tretje osebe brez njihovega soglasja so kaznive.

Varnost

Open Hours LLC uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Varovanje osebnih podatkov

Open Hours LLC se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Open Hours LLC bo morebitne osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, akcij) in ostalo potrebno komunikacijo. Pridobljeni podatki v nobenem ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam.

Komunikacija

Open Hours LLC bo z uporabnikom lahko stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih, jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Odveza odgovornosti

Open Hours LLC se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na OdpiralniČasi. Kljub temu pa se lahko lastnosti Akcije ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na iskalniku. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila. Open Hours LLC pod nobenim pogojem ne prevzema nobene odgovornosti, da bodo ponujene storitve delovale varno, neprekinjeno, brez napak in brez izgube podatkov. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije akcijskih ponudb, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti ponudb. Open Hours LLC ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli poškodbe uporabnikove opreme, s katero dostopa do iskalnika; ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli izgube uporabnikovih podatkov na njegovi opremi, ki bi nastale zaradi dostopa do iskalnika OdpiralniČasi; ne prevzema odgovornosti v zvezi z objavljenimi povezavami do tujih storitev in strani.

Vaša privolitev

Z uporabo našega iskalnika soglašate z objavljenimi pogoji poslovanja. O morebitnih spremembah pogojev vas bomo sproti obveščali na iskalniku. Vse informacije uporabljate na lastno odgovornost. Open Hours LLC ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki sodeluje pri upravljanju tega portala, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz uporabe informacij na iskalniku ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti.
Pritožbo lahko pošljete na naslov info@odpiralnicasi.com
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Mnenja/komentarji uporabnikov

Uporabniki lahko podajajo mnenja na iskalniku OdpiralniČasi. Open Hours LLC si pridržuje pravico, da mnenja pregleda in/ali odstrani, v kolikor so žaljiva, nespodobna ali kršijo etična ali moralna načela ter spodbujajo nestrpnost. Iskalnik OdpiralniČasi odločno nasprotuje objavljanju mnenj, ki ne nudijo koristi drugim uporabnikom.

Varstvo otrok in mladostnikov do 18 let

Preko iskalnika OdpiralniČasi se ne sme rezervirati Akcij ali sprejemati plačil od nekoga, za katerega se ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato bilo podano izrecno dovoljenje otrokovih staršev ali skrbnikov.
Preko iskalnika OdpiralniČasi brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ni mogoče sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Open Hours LLC ni mogel ob času nakupa preveriti identitete uporabnika Open Hours LLC za posledice ne odgovarja. Prav tako Open Hours LLC ni dolžan povrniti plačanega zneska, če pride do zgoraj omenjenega slučaja.

Domov