Alpina Žiri industrijska

Zaprto
Loška cesta 15
4226 Žiri
Prikaži pot do poslovalnice
07 051 07 45
46.049574, 14.109415
Odpiralni čas
Izjeme
  • dan upora proti okupatorju, 27. apr
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

11. okt 2019 ob 12:00

Pozdravljeni, sem redna stranka vaše trgovine v Novem mestu in me zanima, zakaj pri nas ne moremo kupiti gležnjarjev_snežk Petra Kozine. Če želite prodajo povečati, izkoristite kupno moč, bodite malo bolj prodorni in nam ponudite čudovite modele. Če jih skrivate samo v Ljubljani in na spletu, ne izkoriščate moči prodaje po načelu VIDIM_KUPIM.
Razmislite. Jaz bi jih kupila. takoj, ko bi jih videla, pomerila. V Nm!!!

06. jun 2018 ob 14:50

Spoštovani, dne 6.6.2018 sem v vaši prodajalni v Ljutomeru kupila sandale SOREL bele barve, med pomerjanjem sem opazila na nogavicah črne madeže, na kar mi je trgovka rekla da je to najverjetneje od starih čevljev zato sem vseeno te sandale kupila. Po prihodu domov sem si oblekla sveže nogavice in veselo obula nove sandale SOREL bele barve in bila vesela ker sem se v njih res dobro počutila, na kar sem čez čas ponovno videla na svežih nogavicah črne madeže, torej so na robovih puščali črno barvo, ker sem po osnovni stroki usnjar vem zakaj je do tega prišlo. Moje razočaranje je res veliko saj sem v tej trgovini kupila že nekaj čevljev, od prvega dne, ko se je ta trgovina odprla sem bila vesela, ker sem mislila da se je končno odprla trgovina z kvalitetnimi čevlji. Ko sem sandale nesla nazaj v prodajalno je trgovka naredila preizkus in ugotovila isto kot jaz da sandali puščajo črno barvo. Napisala mi je dobropis in rekla da dobim vrnjen denar ko bo reklamacija odobrena. Jaz sem ostala trenutno brez 52€ dvojnih uničenih nogavic in šla kupit sandale v drugo trgovino. Bila bi zelo vesela če bi mi lahko uredili tako da bi dobila te iste sandale samo da ne bi puščali barve. V njih sem se res dobro počutila.
Lep pozdrav.

18. okt 2014 ob 15:06

Dan. na šuštarski ste prodajali lovske, severnjaške škornje Ranger 69282. Bili so visoki 40cm , bež oz. rumenorjavi oz. natur, na sredini višine so imeli veliko tekstilno zanko, za štiri prste. Ko sem pod isto šifro naročil preko Trio Tržič, kjer imam dobropis, sem dobil pod isto šifro rjave, samo 30cm visoke škornje, z usnjeno zanko pod vrhom, veliko za prst. So lepi, ampak želim še tiste visoke, ki ste jih prodajali na šuštarski, št44. Ali so bili tisti na šuštarski iz vaše trgovine, ali ustrezajo opisu? Pozdrav. E

Sorodne poslovalnice v bližini