AMZS Celje

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 19.00
 • torek
  07.00 - 19.00
 • sreda
  07.00 - 19.00
 • četrtek
  07.00 - 19.00
 • petek
  07.00 - 19.00
 • sobota
  07.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Opis podjetja

Dobrodošli v AMZS Celje, kjer vam nudimo vse na enem mestu: tehnični pregledi, obvezno avtomobilsko zavarovanje, avto servis, če naštejemo samo nekatere izmed naših storitev. Obiščite nas v našem centru v Celju in se prepričajte o naši edinstveni ponudbi!

Prikaz lokacije na zemljevidu

20. jul 2015 ob 12:38

Včasih je bil amd na Celjski cesti v Velenju; kaj so nas ožiral za ure vožnje. Kar pa je bilo brez pomena, saj je bil izpit v Celju, tako kot danes in so rdeće velenjske prasce od korita zrinal, kar je hvala večnemu B O G U ! ! !
čeprav je že umrla pa še vedno preprečuje izdelavo pločnika, kjer pa je živa meja in moraš do pol ceste, da sploh kaj vidiš. Na vasi pa moramo graditi vsaj 3 metre od roba ceste, u Veleju pa to ne vela, ker rdeći koritarji na ukradeni zemlji delajo samo za svoj đep !

21. maj 2014 ob 17:06

Spoštovani!
Dne 16.5.2014 sem na AMZS Celje- Tehnični pregledi opravljal pregled za moj avto Nissan Pathfinder MBZF-600 (Zapisnik o tehn. pr. voz. št.: 9357501) Pregled je opravljal g. A. Mlinšek in na podlagi meritve zavornih učinkov leve sprednje zavore, zavrnil tehnično brezhibnost vozila, ostalo stanje vozila pa je bilo v stanju tehnične brezhibnosti. Dobil sem nasvet naj stanje zavor uredim v petih dneh in naj se obrnem na Feroda Karel Pavčnik s.p., Zg. Hudinja 46A, 3000 Celje, podjetje, ki je specializirano za servis zavor. Zato sem se iz tehničnega odpeljal do Ferode in se z g.Pavčnikom in g. Pegancem dogovoril, da avto pripeljem naslednji dan, t,j, 17.5.2014 ob 8.0014 za popravilo. To sem tudi storil in v dogovorjenem času avto -po vožnji, ki je potekala brez najmanjših problemov,- dostavil v popravilo. Po cca enournem servisiranju avta, mi je pristopil g.Peganc in me vprašal,če pri mojem avtu vzvratna prestava ne deluje. Seveda sem bil začuden, saj do sedaj nisem imel nikoli tovrstnih težav. Potem je povedal, da so morali avto vzvratno porivati iz delavnice in, da se ročica avtomatskega menjalnika ne odziva. Ko sem slišal ropotanje v menjalniku, mi je bilo takoj jasno, da je nekaj narobe z njim.Ker vse do sedaj nisem imel nikakršnih tovrstnih težav, sem seveda zavrnil namig, da menjalnik ni bil vzdrževan in sem še isti dan, po telefonu poklical na AMZS, g. Mlinšeka, ki mi je potrdil, da je pri tehn. pregledu, prejšnji dan 16.5.14 menjalnik mojega avtomobila deloval brezhibno.
Razumljivo je, da mojega avtomobila v takšnem stanju nisem želel, niti mogel prevzeti in z g. Pegancem sva se dogovorila, da dogovori sprejem, pregled in popravilo avtomatskega menjalnika pri Avtomehatroniki d.o.o. Škofja vas, 40 C, 3211 Škofja vas.
Moj avto je bil, po obvestilu g. Peganca, s strani Feroda s.p. tja dostavljen, dne 19.5.2014 in pregled s strani Avtomehatronike je ugotovil resne poškodbe vitalnih delov avtomatskega menjalnika. Na mojo prošnjo o stanju vzdrževanja avtomatskega menjalnika, je strokovnjak Avtomehatronike potrdil - z ogledom na licu mesta -brezhibno vzdrževanje.
Moj avto je tako dne 17.5.2014 bil deležen nenadejane okvare in je od dne 19.5. 2014 v popravilu. Po zadnjih informacijah bo treba kar nekaj časa počakati na dobavo nadomestnih delov in zato bi prosil ustrezen naslov na AMZS- Celje, da uredi vse potrebno za odlog petdnevnega roka za ponoven tehnični pregled mojega vozila. Dodajam, da sem dne 16.5.2014, uredil tudi zavarovanje avtomobilske odgovornosti preko Zavarovalnice Triglav Celje.
Seveda sem vam pripravljen posredovati vse nadaljnje podatke v zvezi z to zadevo. Firmo Avtomehatronika sem prosil, da naredijo seznam poškodovanih delov in da jih ohranijo in mi jih izročijo, saj želim ugotoviti objektivno odgovornost za navedene poškodovanje.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
Dalibor Zupančič
kontakt: 041 673 002

Priloge: Zapisnik o tehn. pregledu vozila
Potrdilo o plačilu tehn. pregledu
Potrdilo o zavarovanju avtomobilske odg.
Dokazilo o zavarovanju avtomobilske odg.

Sorodne poslovalnice v bližini