Radvanjska cesta 61
2000 Maribor
Prikaži pot do poslovalnice
46.5429711455627, 15.6314387183853
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Izjeme
  • dan upora proti okupatorju, 27. apr
    manjka odpiralni čas
  • praznik dela, 01. maj
    manjka odpiralni čas
Opis podjetja

Apartma Ludix z opremo za samostojno pripravo hrane v Mariboru nudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta. Nahaja se 3 km od železniške postaje Maribor in vzpenjače za Mariborsko Pohorje. Apartma meri 43-m² in vključuje TV, sedežno garnituro, majhno kuhinjo, jedilnico in kopalnico s kadjo ter pralnim strojem. Uživate lahko v razgledu na gore in mesto. Na voljo pa sta tudi kavč in miza. V okolici se lahko na Pohorje zapeljete s sedežnico Radvanje ali gondolo Pohorska vzpenjača (3 km). Na razpolago je brezplačno parkirišče. Letališče Gradec je oddaljeno 62 km.

Prikaz lokacije na zemljevidu

03. avg 2015 ob 9:22

O apartmaju Ludix na Radvanjski, ki se nahaja kar v bloku med ostalimi stanovalci, lahko rečem edino to, da ni prav, da se gospa, ki apartmaje oddaja, ni posvetovala z ostalimi stanovalci bloka o tem, ali lahko sprejema skoraj vsak dan ali vsaj vsak teden nove tujce.

Ljudje, ki tam živijo, niso zadovoljni, da se v njihovi bližini vsak dan nahajajo novi tuji ljudje. Gre za stanovanjski kompleks, kjer živijo lastniki ali podnajemniki stanovanj. Soglasja gospa ni pridobila, kolikor pa vem, bi ga morala dobiti, saj gre za firmo.

Upam, da pristojne inšpekcije ukrepajo in da niso tam samo za to, da sedijo v pisarnah na hladnem ali toplem.

Sorodne poslovalnice v bližini