Dean Terčič s.p. Kamado Pro

Odpiralni čas ni opredeljen
Podsabotin 30
5211 Kojsko
07 077 71 00
Odprto omrežje
Ponudba:
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Po predhodnem dogovoru vsak dan
Izjeme
  • dan upora proti okupatorju, 27. apr
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

03. mar 2016 ob 11:00

Zelo zadovoljen z vami. Kar smo se zmenili, ste v najkrajšem možnem času rešili. Punce zelo prijazne, tudi s šefom (Dean) odlične izkušnje in samo tako naprej ! lp

06. jan 2014 ob 12:36

Pozdravljen "nezadovoljni uporabnik"!

Najprej bi vam rad pojasnil, da klicni center in naša poslovalnica sta dva različna pojma. Mi smo samo Tušmobilovi posredniki, kateri moramo upoštevati njihova pravila in se trudimo, da v najkrajšem možnem času odpravi težavo, če se le ta pojavi. Kako hitro in učinkovito bo problem rešen, pa žal ni odvisno samo od nas.
Glede vašega problema z telefonom XPERIA Z, sem govoril z puncama, ki delata v poslovalnici in o vašem problemu ne vedo nič, zato Vas naprošam, da pokličete v poslovalnico na zgoraj navedeno številko in vam bomo pomagali rešiti problem ( Upam, da niste bili v kateri drugi poslovalnici, ker omenjate prodajalca, pri nas pa delata samo dve punci). Če telefon ne deluje pravilno se ga enostavno pošlje na servis in problem je zaključen.
Kar se tiče pa sledenje izgubljenih - ukradenih telefonov je pristojen organ za notranje zadeve in mi tukaj žal ne moremo pomagati - žal tudi drugi operaterji ne.

V pričakovanju vašega klica za ugodno rešitev problema Vas lepo pozdravljam!

03. jan 2014 ob 17:36

Pozdravljeni, vem da ste menjavali lastnike in imeli določene probleme vendar to ni izgovor da uporabnikom ne zagotovite popolne podpore. Sem že 6 let naročnik vašega paketa in trenutno vam redno plačujem nekje okoli 60€ mesečno za naročnino in Xperio Z in za ta denar pričakujem da mi zagotovite podporo v primeru kakršnekoli nevšečnosti. Zgleda pa da zahtevam veliko preveč kajti do sedaj sem reševal probleme ki jim vaše osebje pravi nerešljivi preko klicnega centra, prišel je pa trenutek ko tega nemorem več kajti problem ki ga imam sedaj moram rešit osebno. Torej sem poizkusil osebno in ponovno dobil isti odgovor, da mi ne more pomagat, kljub temu da je možak v klicnem centru jasno in glasno razložil da moram to opravit osebno in da je to edini način. In pridem v poslovalnico in mi pravijo da to ni mogoče. Se pravi da jaz vam bom še skoraj 2 leti plačeval 60€na mesec za telefon ki ga nemorem uporabljat in lahko za ta denar samo pošiljam in prejemam sms in kličem na starem telefonu. Še enkrat se bom zglasil v poslovalnici, poskušal rešit ta moj problem. In tudi v tretje bom poizkusil če drugič ne bom še uspešen. to bo tudi zadnjič ko bom poizkusil razrešit moj problem. Po tem bom prepustil tole zadevo drugim. Ocenil sem vas z 3 ker do zadnjih časev nisem imel problemov z vami, večinoma sem tudi po obisku pri vas pristal na vezi z vašim klicnim centrom in tam uspešno reševal moje tegobe in vam zaradi truda klicnega centra dam 3. Sej ne rečem, punce so sposobne in prjazne, ma bi mogle malo znanje posodobit, se naučit učinkovito in hitro izsledit izgubljene/ukradene delefone bi bil dober začetek. Upam da bom nekoč ponovno tako zadovoljen z vami kot sem bil do ne dolgo nazaj. Ljudi sem tudi večkrat napotil k vam, v poslovalnico in sem prepričan da sem vam pridobil kar nekaj strank v 6 letih. Žal mi je vendar sedaj sem iskreno razočaran z vašo podporo in če boste tako nadaljevali boste ob vse stranke. Žalostno mi je bilo tudi to da se mi je zdelo kot da je bilo prodajalcu sedaj na zadnje povsem useeno ali mu bo uspelo mi pomagati ali ne. Skoraj da je zgledalo kot da mi noče pomagat. Hvala lepa, da (če) ste si vzeli čas za prebrat in upam da mi boste v prihodnje bili pribravljeni pomagati, mogoče, ker sem že več let dober in točen plačnik, tudi se malo ekstra potrudit in dat vse od sebe da se ta težava reši ker osebno ne mislim plačevat naročnine in obrokov za telefon ki ga ne morem uporabljati.

Hvala za razumevanje

21. nov 2013 ob 13:17

Lepo preurejena poslovalnica! Punce zelo prijazne. Čestitke!!!

11. nov 2013 ob 9:07

Pozdravljena Andreja!

Dne 21.10 so imele punce izobraževanje in je res, da ju je nadomeščal študent. Če je prišlo do kakršnekoli napake se opravičujem in hkrati vas naprošam, da se zglasite v poslovalnici ali pa pošljete email z vašo telefonsko in davčno številko(dean.tusmobil@gmail.com), da napako takoj uredimo!

11. nov 2013 ob 8:13

21.10.2013 sem prišla narediti paket nabljižji 1500. Posebej sem vprašala če je še v akciji...za pultom je bil nek fant, ki je samo nadomeščal. Ker sem ostala brez telefonske številke, mi je bilo pomembno da jo dobim takoj, od tega je bil odvisen tudi moj odziv ali vzamem novo številko pri tušmobilu, ali kje drugje. Seveda je rekel, da bo že danes. Bila sem zadovoljna, vendar pa se je izkazalo drugače. Telefon so mi vklopili čez 3 dni!!! To pa še ni bilo vse...ko sem sredi meseca (danes) preverila svoje stanje na telefonu, me je skoraj kap. Poklicala sem v Tušmobilov center, kjer so mi razložili, da imam pakek najbljižji 500???? Kako lahko naredi nekdo tako ogromno napako? Se vam ne zdi normalno, da tudi če preslišite NAJBLJIŽJI 1500, da za isti denar kot je paket najbljižji 500 (14,90), ponudite stranki paket, da bo bolj zadovolna in dlje časa ostala pri vas?