Gostilna kmečki hram

Zaprto
na otoku
Oražnova ulica 11
8311 Kostanjevica na Krki
Prikaži pot do poslovalnice
07 498 70 78
45.8456464522, 15.4198404824
Odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

09. jul 2023 ob 12:50

Nobenega natakarja,kuhinja umazana,hrana dokaj dokra,ce gres enkrat,samo cena je pa unicila in presenetila na n3gativno zelo!

05. dec 2022 ob 12:47

Osupljiva narava žal ne more unovčiti katastrofalno postrežbo in hrano. Hrana mrzla, zelenjava vsa razkuhana, meso krvavo. Ne vem kdo pri njih kuha, baje mati od najemnika so nam povedali pri sosednjem kafiču. Izredno nezadovoljni.Najemnik sploh osebja nima, sam je natakar, ki nas je stregel v blatnih gumijastih škornjih in umazanem kombinezonu...Naročili gobovo, dobili govejo juho v krožniku,ki je bili ob strani razbit. Meso krvavo , zgledalo je kot da gospa prvič kuha, čeprav se je prišla opravičit smo vstali in šli proti izhodu. Je pritekla za nami in zaklenila vhodna vrata. Nato je meni, mojemu možu, 12 letni hčeri in 3 letnemu sinu začela groziti, da je malo nora in da oba s sinom jemljete tablete za živce in da jima nihče nič ne more. Da ji moramo plačati za celo kosilo, čeprav se mesa in prilog nihče niti dotaknil ni, ker je bilo krvavo in je smrdelo. Takšnega odnosa nikjer nisem doživela, pa hodimo kar precej z družino po svetu! Policija je prišla in na srečo so verjeli nam, saj sem vso hrano in krožnike poslikala kar je zadostovalo, da smo lahko varno z otroci odšli iz prostora. Nikomur ne priporočam obiska te gostilne, tvegate zastrupitve, strežbo oseb z hujšimi duševnimi motnjami in uničen vikend. Kar zares obžalujem je pa to, da smo rezervacijo naredili 10 dni prej, in da sta tip in njegova mama izmenično po tem dogodku 1 mesec ponoči in podnevi klicarila in spuščala nejasne krike ter grožnje da nama bo z možem kot kuri prerezala vrat. Bolano in zmešano do konca, ne vem kje je država, da takim dovoljuje dejavnost?!

11. okt 2021 ob 18:14

Katastrofa od gostilne to sploh ni gostilna prideš in si moraš postreči vse sam naročiš gobovo juho dobiš obaro glavna jed brez solate naročiš palačinke jih dobiš na krožniku nekaj in si jih moraš sam namazati ma slabs kot doma res katastrofa ne priporočam nobenemu natakarjev sploh ni še naročiš in si moraš sam vzet pribor kozarce tudi krožnikov ni blo meso namatano kot drva naročili štruklje dobili enega in nič razrezanega na koncu pa se drago res katastrofa ne priporočam nobenemu!!!!! Popolno razočaranje!!!!!

10. avg 2019 ob 15:51

Zello slabo

01. maj 2012 ob 16:43

super domaca gostilna! imajo tudi odprt wifi

Sorodne poslovalnice v bližini