HOFER Lenart

Odprto
Kraigherjeva ulica 32
2230 Lenart
Prikaži pot do poslovalnice
01 834 66 00, KLICNI CENTER
46.57968, 15.83679
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 20.00
 • torek
  08.00 - 20.00
 • sreda
  08.00 - 20.00
 • četrtek
  08.00 - 20.00
 • petek
  08.00 - 20.00
 • sobota
  08.00 - 20.00
 • nedelja
  08.00 - 15.00
Oddelek za informacije in pomoč strankam je na voljo od ponedeljka do sobote med 8:00 in 20:00 uro.
Prikaz lokacije na zemljevidu

06. apr 2015 ob 8:18

Lp
Moje mnjenje je ocena dobro,vse je lahko še boljše.
Najprej z skeniranjem pretiravate , odpiralni čas je dober,.Večkrat sem šlišal,
da pred leti nekatere prodajalke ,plačaš ,izdelek ki ga nisi kupil.Reklamacije pa rešujejo v Lukovici.
Izdelki so redu ,moramo pa vedno gledat na rok uoorabe.
Parkiranje veliko strank bi se rado pripeljalo v trgovino.

24. nov 2013 ob 15:38

Poslovalnica HOFER Lenart je ena najboljših prodajalen pri nas. Kupujem tudi v Merkatorju, Šparu in drugih trgovinah po podravski,pomurski in osrednji Sloveniji. Prodajalke te v tej poslovalnici vedno opazijo,same priskočijo na pomoč ali jo pa vsaj takoj najdeš medtem ko v vseh drugih prodajalnah ko česa ne najdeš iščeš prosto prodajalko po vsem oddelku ali trgovini. Trgovina je čista, prazne škatle vedno pobrane, zelenjava vedno prvovrstna in sveža,police lepo in čisto založene,prodajalke urejene z čistimi nohti in urejene ( tu in tam še vedno v drugih prodajalnah naletim
na malozobne in z črnimi nohti okrašene prodajalke )v vseh teh letih ni bila nobena tečna , freht ali pasivna. vedno lepo pozdravijo in ozdravijo. Nisem neka zelo pomembna stranka ki bi jo poznale Kakorkoli, ta poslovalnica je lahko za zgled... če jih opazuješ so non stop v pogonu, najverjetneje imajo visoko normo ...in samo čudim se kako vse te ure zdržijo biti fokusirane na skeniranje, opaziti stranke in jih pozdraviti, opaziti to in ono....Upam,da so vsaj dobro plačane za to tempiranje! Dobro se spomnim stalne prakse dobre prodajalne v tujini. Na blagajni so dijaki trgovske (obvezna praksa) ali študenti in zlagajo vse stvari v vrečke, na ta način se lahko prodajalka v miru posveti kupcu ,kupec nima občutka da bi moral biti že pri vratih ,ima vse zloženo in sortirano, občutek je boljši in vsi so srečni!

27. dec 2012 ob 16:54

zelo dobra trgovina

24. maj 2012 ob 18:21

ali še imate vzmetnice 190x90 v lenartu hofer.

08. dec 2011 ob 18:43

Pri HOFERJU je to že vsa leta odkar je v Sloveniji praksa, da en artikel dvakrat skenirajo in to ne samo v Lenartu v Slovenskih goricah temveč tudi v drugih krajih!! Jaz sem to skupaj z mojo ženo že večkrat doživel v najmanj treh različnih krajih. Ker so tudi cene za nekatere stvari (npr. endivija itd.) tudi 50 do 70 % višje od nemške konkurence (Spar, Lidl..) je pri hoferju vedno manj kupcev. Kvaliteta pa je tudi dosti slabša od ostalih konkurentov. Napr. "Črni kruh" se je zelo poslabšal ali je zato skoraj vsak teden za "malenkost" dražji!! Od začetka se je podražil za 50%. Torej je podražitev pri Hoferju veliko višja kod pa je uradna SLO-inflacija!! Če bo ta trgovska mreža nadaljevala z to NEGATIVNO PRAKSO bo lahko svoje trgovine začela počasi zopet zapirati, saj so ji kupci začeli odhajati h konkurenci. Celo slo-Merkator je postal ugodnejši in ima boljšo in slovensko robo. Moti me tudi da nekatere artikle sploh ne kontrolirajo in so v regalih ko jim je že pred dnevi potekel rok prodaje. Npr. imajo jogurte zelo čudno: Activia cele kupe, čisto zraven pa Lactivia skoraj prazni prostor!!
Pri Lactiviji imajo samo eno ali dve vrsti
(sorti) od možnih 4. Tu je toliko pomanjkljivosti in malomarnosti po Hoferjivih trgovinah da se človeku kar vse skupaj ogabi (zameri).
PA KAR NAPREJ TAKO HOFER SAJ NE BOSTE TO MOGLI V NEDOGLED!!
Lp-Vladimir

11. avg 2011 ob 17:19

ta njihova hitrost (Hofer, Lidl) mi gre na jetra. Da nebi slučajno kdo pomislil, da bo vsaj približno užitna živila zložil ločeno od neužitnih (čistila...)
NI ŠANS!
Ko zlagam s polic v voziček zmeraj pokupčkam in preverim embalažo s tekočinami.
Če gre še kdo z mano v trgovino potem ni panike, da bo kaj letelo na tla...uspe nama sproti NAMETATI v voziček. Sortirava in zlagava v vreke oz. torbe ponavadi na parkingu.
Naslednjič bom vse skupaj pustila na blagajni... pa naj zlagajo nazaj.

Lp
Duška

P.S.
Ena oseba mi je razlagala, da ima normo 45 artiklov na minuto... se pravi, da to od njih zahtevajo..

Sorodne poslovalnice v bližini