HOFER Ljubljana

Zaprto
Celovška cesta 224
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 834 66 00, KLICNI CENTER
46.08123, 14.48086
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 21.00
 • torek
  08.00 - 21.00
 • sreda
  08.00 - 21.00
 • četrtek
  08.00 - 21.00
 • petek
  08.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  zaprto

Oddelek za informacije in pomoč strankam je na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 19:00 in ob sobotah med 8:00 in 16:00.

Prikaz lokacije na zemljevidu

31. okt 2016 ob 11:07

Zakaj na tej strani ni več objavljen delovni čas za vse dni sproti?! To je bilo res koristno!

31. okt 2016 ob 11:06

Večinoma je vse ok. Moti me le to, da določenih artiklov zmanjkuje, ker so pač priljubljeni. Večkrat sem prijazno opozoril, da bi bilo pametno, če bi jih naročali več! Nobenega odziva... Zamenjal bi osebo, ki je za to odgovorna. Dogaja se tudi, da dostava blaga zamuja več dni in je treba čakat na kak artikel, ki si ga vajen. Sicer pa, ko berem druge, nesmiselne pripombe, kot je, da psu ne pustijo v trgovino ipd..., vidim, da so ljudje RES zabiti! Pogosto srečujem debilne kupce, ki ne razumejo, da so v trgovini. Še huje pa je, da se obnašajo, kot da so sami v trgovini. Tiste res "posebne" hitro spametujem... :)

15. avg 2016 ob 11:45

Lepo je v Hoferju, top izbira hrane in ful prijazni .

26. jun 2016 ob 15:58

Dobre strani :
Na splošno je ok, ker dobiš določene izdelke ceneje in tudi trgovci so dokaj prijazni -ustrežljivi. Hitro tudi prideš na vrsto in takoj, ko se naredi predolga vrsta odprejo še eno blagajno. Dobra točka je tudi to da se hitro vse najde, ni gneče in zmešnjave ampak je vse dobro vidno in dostopno. Tisti, ki imajo finančno stisko lahko dobijo poceni osnovne prehrambene izdelke kot je kruh, maslo, sir, salama, moka, sladkor, riž, stročnice, ribe, testenine - vse to se da dobiti precej poceni po zadovoljivi kvaliteti !
Slabše strani :
Zunanji videz Hoferja je da tukaj vse funkcionira tako kot mora, cene so super ugodne in osebje zelo delovno in usklajeno, higiena na vrhuncu. No medtem ko so te osnovne stvari res urejene, je Hofer v resnici daleč od idealnega. Prijaznost osebja je velikokrat samo površinska v resnici bi te pa najraje nekam poslali. Med "delovnim" osebjem se najdejo tudi zaposleni, ki se jim očitno ne da delati. Ko osebje zlaga izdelke in skrbi za red na stojnicah se med njimi najdejo tudi takšni, ki jim odkrito gre na živce da morajo to delati, to se vidi potem kako agresivno vržejo škatle z hrano in razne prazne škatle - na srečo so to samo nekateri. Zunanji videz super ugodnih cen je povsem zavajajoč, medtem ko so živila nižje kvalitete res poceni, so kvalitetnejša živila in ekološka hrana ravno tako draga kot drugod, če ne spregledaš njihovih zvijać se lahko hudo "skeširaš".
Včasih nimajo na zalogi živila, ki bi jih glede na sezono dobesedno MORALI imeti ! -- Naprimer, sredi poletja, ko je sezona lubenic in lahko lubenico kupiš v vsakem še tako zabačenem kiosku z sadjem in zelenjavo ti povsem hladno in ravnodušno sporočijo, da danes pa tega ni. Pa tako sis se veselil, da boš domačim prinesel sladko lubenico. Tako pomanjkanje osnovnih živil sem doživel že večkrat in poleg tega nobene angažiranosti, da bi kaj ukrenili glede tega. Torej osnovnih živil večkrat ni, naprimer če prideš ob poznejšem delovnem času, je zelo možno da ne boš prišel do kruha ! Da kruha ! Medtem se pa police z raznoraznimi sladkarijami dobesedno šibijo, no vsaj sldkosnedi otroci lahko pridejo na svoj račun,ker določene sladkarije so res poceni, medtem pa delovni in lačni ljudje ne pridejo do kruha (in lubenic).
Še je dosti tega v pozitivni in negativni smeri pa sem dosegel osnovni namen in tudi ne da se mi več.
Ker je res kar nekaj pozitivnega v primerjavi z določenimi trgovinami slovenskega izvora kjer je res velikokrat tako negativna energija da hočeš čim prej stran, zaposleni se pa premikajo okrog depresivni in zlovoljni kot da bo danes konec sveta,...Torej res je očitno bolje kot v povprečnih slovenskih trgovinah, pa vendar še dosti tega za urediti, kar pa ni tako razvidno , ker slabe strani uspešneje skrivajo.

20. jun 2016 ob 13:37

Vsaj 3 x na teden grem sz mojo kužiko na sprehod do Hoferjeve trgovine na Celovški. Izdelan imam popolni načrt, Hana (kužika, 5 kg) mi skoči v nakupovalno vrečo, tako, da gleda ven samo glavico. Vrečo dam preko rame, vzamem voziček in nakupovanje se začne. Postopek ponoviva zunaj, Hana skoči ven, nakupljene stvari v nakupovalno vrečko, voziček nazaj v vrsto.
Do danes nihče na blagajni ni imel pripombe. Danes oa me je opozorila blagajničarka, da psi ne smejo v trgovino, pa če tudi je v vreči. Pa čeprav je videla le par radovednih učk, ki so gledale izpod moje pazduhe.
Ampak, razumem gospa blagajničarka, pravila so pravila.
Si bom pač izbrala bolj prijazno trgovino, oziroma osebje.

10. nov 2015 ob 18:16

Zelo sem bila presenecena, da sploh od poslovalnic ni mozno dobiti telefonske stevilke? Se bolj pa, da izdelek ki je na voljo v drugi poslovalnici, ne pac v Ljubljani, ti ga nocejo poslat niti na moje stroske ne.
Raje ga valjajo v trgovini, kot prodajo in ustrezejo kupcu. Zanimivo, mar ne?

Sorodne poslovalnice v bližini