HOFER Ljubljana

Zaprto
Dunajska cesta 20
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 834 66 00
46.06265, 14.50876
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.30 - 21.00
 • torek
  07.30 - 21.00
 • sreda
  07.30 - 21.00
 • četrtek
  07.30 - 21.00
 • petek
  07.30 - 21.00
 • sobota
  07.30 - 21.00
 • nedelja
  zaprto

Oddelek za informacije in pomoč strankam je na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 19:00 in ob sobotah med 8:00 in 16:00.

Prikaz lokacije na zemljevidu

14. sep 2016 ob 11:31

Včeraj sem bil v vaši (bivši Slovenijales) poslovalnici zagotovo prvič in še bolj zagovoto zadnjič !!! Z ženo sva se nič hudega sluteč, odpravila v vašo poslovalnico, ker nama je bila ravno ob poti, da opraviva nekaj nakupov.
Vsa vesela sva parkirala (zdaj tudi vem zakaj sva bila edina ob 11.26 uri) saj ponavadi je največji problem dobiti parkirno mesto čim bližje vhodu, saj oba precej težko hodiva in morava paziti na vsak korak. Ker sva bila prvič, seveda traja nekaj časa da sva si ogledala ponujeno blago, vendar na koncu sva nabrala za 110 €, kar je za nas upokojence kar veliko !!! Pri plačevanju seveda nisva pozabila oddat v potrditev (razmagnetenje) kartico za parkiranje. Vse kupljeno zloživa v avto, vrneva voziček in se odpraviva domov. Tu pa se začne ves cirkus: zapornica se nama ne odpre, grem nazaj v trgovino, kjer mi ponovno razmagnetijo kartico, toda tudi to pot se zapornica ne odpre. Žena me opozori, seveda ko se je vozila proti rampi in nazaj je opazila, da je brezplačno parkiranje 30. minut !!!!! tega prej nihče ni videl, da sva verjetno prekoračila čas, v katerem bi morala nakupiti in se odpeljati z vašega parkirišča, saj na vsakem parkirnem mestu piše Hofer. In grem do "blagajne" kjer mi avtomat vzame 1 €, pa spet do zapornice. Ja tudi po vsem tem zapornica ostane zaprta. Grem ves jezen nazaj v prodajalno, kjer me seznanijo, da niso upravljalci parkirišča in da naj pozvonim na info tipko na blagajni parkirišča. Res bi bil presenečen, če bi se kdo oglasil, saj očitno se lahko vsak norčuje iz nas - upokojencev, saj imamo časa in potrpljenja na pretek !!!! Pridruži se še žena, in pogleda če je kje kakšna telefonska številka, jo zavrti in se res oglasi gospod, ko mu pove, da se zapornice kljub vsemu trudu ne odprejo, se odloči, da jo bo on odprl - končno. Ko sva se vozila domov sva sklenila, da najprej pokličeva JP LPT d.o.o. tako kot piše na kartici, kar sva tudi storila, vendar pa je najino mnenje, da je krivda vaša - Hoferjeva, saj sva prišla kot kupca k vam, ne pa k JP LPT ali komu drugemu. Misliva, da tako omejevanje, po vsekakor za naju večjem nakupu, nikakor ni na mestu, ne glede na upravljalca parkirišča, bi se pač morali drugače dogovorit vi in oni. Pozabil sem še omeniti, da sva z ženo spuščala posameznike na blagajni pred nama, saj so imeli le kakšen artikel za malico in ker nisva vedela, da so to dirke za minute sva tako ravnala.
Tukaj sem vam hotel poslati še račun št. 0092-002-3408 z dne 13.09.2016 in pa parkirni listek da bi videli kakšen "vmesni čas" sva imela kot prekoračitev, sicer pa sva doplačala za 3 minute 1€ in še vedno ne veva kdo bo nama poravnal za izgubljen čas in živce, ki sva jih ostale 1/2 ure prebila neprostovoljno na vašem parkirišču ???
Namesto običajnega pozdrava, vam lahko zaželim samo še veliko kupcev malic in ostalih malenkosti, ki jih lahko opravijo peš, nikakor pa ne z avtomobili.

Sorodne poslovalnice v bližini