Mercator Hipermarket Ljubljana Šmartinska

Odprto
Šmartinska cesta 102
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 547 50 00
46.0674, 14.5355
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 20.00
 • torek
  08.00 - 20.00
 • sreda
  08.00 - 20.00
 • četrtek
  08.00 - 20.00
 • petek
  08.00 - 20.00
 • sobota
  08.00 - 20.00
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

16. dec 2017 ob 12:37

Ne oglašajo se na telefon. Nekaj sem pozabila v trgovini in jih kličem točno že eno uro. In to me res jezi in zdaj moram v avto pa nazaj v trgovino.

Ne vem kako si lahko tako velika trgovina to privošči, pa še sobota je in sem samo želela vprašati, če so mi stvar našli in če mi jo lahko shranijo. Vsaj 2ox sem jih klicala v roku ene ure pa se nihče ne javi.

05. feb 2017 ob 10:13

glede na to da kupujem tudi pteko spleta me zmoti to da nikoli ne dobim vsega kar izberem. Ne bi nic rekla ce bi slo za kaj eksoticnega. ampak da ni korenja je pa ze malo čudno kajne. Pa brez zamere

Picture-box
25. jan 2017 ob 8:56

Poslovalnica je v redu. Edino kar me moti je parkiranje izvem označenih parkirišč pred vhodom. S tem se ovira tudi dostop z vozilo do parkirišča. Če obstaja možnost to ka ko uredit bo bilo super.

02. feb 2016 ob 11:54

V zelji po urejeni okolici v nasi soseski bi si zelela (predlagala) namestitev kosev na koncu Roziceve - torej pespoti iz Cilenskove ul. do kroznega krizisca in seveda vsaj dveh pasjih kosev zadaj za M. na zelenici. Prepricana sem, da bi z namestitvijo le teh pripomogli k izboljsanju stanja, kakovosti nase, vase okolice.
Ob Smartinski c. sem za betonsko ograjo opazila odvrzeno injekcijsko iglo. Prosim bodimo previdni ob odstranjevanju. Lep pozdrav

02. jan 2015 ob 13:08

Zelo urejena trgovina, s prijetno energijo in ustrežljivim osebjem.
Z veseljem se vračam vedno znova. Kar tako naprej! :)

29. dec 2014 ob 12:03

Zakaj prav v Mercator Hipermarket Ljubljana Šmartinska

Odgovor je preprost. Ker so trgovke izredno prijazne, ustrežljive, vedno nasmejane.
Danes bom posebej izpostavil oddelek delikatese. Kot reden gost se vedno zelo rad ustavim na tem oddelku, še posebej, ko strežejo ga.Darja, ga.Enisa na čelu z vodjo oddelka ga.Mirjano. Lepo je opazovati njihovo usklajenost pri delu. To sem opazil še posebej v teh "norih" dneh, ko jim dela resnično ne zmanjka. Kot bi prepevale troglasno se sliši:« Gospa vam smem ponuditi še to. Vam zavijem posebej. Vam vakumiram. Bolje bi bilo tako, Dlje vam bo zdržalo. Vam pomagam. Poglejte tole pa imamo v akciji. Mirjana tale gospod je pa moja stranka. Gospod, lepo pozdravite gospo. Vam smem ponuditi še to. Darja, danes bom pa jaz lepo postregla tega gospoda!« itd (med temi gospodi sem med drugimi velikokrat tudi jaz). Dekleta kažejo pripadnost podjetju, dajejo občutek, da delo opravljajo z velikim veseljem in videz, da preprosto živijo za stranke. Te pa smo, kot verjeno že veste, kot vreme v hribih. Enkrat razpoložene, drugič nestrpne, sitne, polne pričakovanja in zahtev. Tako obnašanje teh deklet sploh ne zmede. Kot bi imele debelo kožo ali pa bolje rečeno, kot bi se zavedale, da imajo poslanstvo streči nas ljudi. Saj se zavedajo. Vedno nasmejane, pripravljene postreči, svetovati. Stranki se resnično posvetijo. Za njih resnično velja rek:"Stranka je Kralj!" Ali pa, kot sem nekje prebral: Nihče ne razume kupcev tako, kot to znamo v Mercatorju!"
Zakaj vam pišem tole pismo pohvale? Ker to resnično čutim. Posledica takega "obnašanja" deklet je moj vsakodnevni obisk Merkatorja Hipermarket Ljubljana Šmartinska.
Ker znamo ljudje samo grajati, se pritoževati, iščemo napake, ne znamo pa pohvaliti in z nekaj stavki, to tudi napisati. Stane nič. Porabiš pa tudi zanemarljivo malo časa.
Tudi jaz sem rabil skoraj celo leto. Na nenehno prigovarjanje žene, mi je ob koncu leta le uspelo.
Morda je to pisanje eden izmed načinov zahvale mojega dobrega počutja v vaši trgovini za katerega so deležne Darja, Mirjana in Enisa.
Prosim vas, da mojo zahvalo prenesete dekletom, njihovem vodstvu na Šmartinski in tudi na ljudi naupravi zadolženih za stike s strankami. Prosim vas za posredovan odgovor. Hvala.
V letu, ki prihaja si želim še naprej dobro sodelovanje, veliko prijaznosti, dobre volje in veselja. Vsem vam pa želim veliko zdravja, sreče in veliko delavnih uspehov.

Borut Kos

Sorodne poslovalnice v bližini