Cesta talcev 4
1230 Domžale
Prikaži pot do poslovalnice
01 721 89 41
46.137049, 14.600776
Odpiralni čas
Izjeme
  • dan državnosti, 25. jun
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

18. feb 2019 ob 12:47

Pozdravljeni,
neznansko me boste razveselili, če se boste sprehodili po parkirišču in pločnikih pred domžalskim MCD. Toliko smeti kot jih boste videli ni nikjer drugje v Domžalah.
Hvala za ukrepanje!
Domžale 18.2.2018

28. apr 2015 ob 11:09

zdravo sem domacinka in soseda vase trgovine in res vsakdanja stranka.Moti me samo eno in to so napacne cena pod artikli izdelki.Edino to me moti ze vrsto let.Sem ze opozorila pa se nic ne spremeni.Dostikrat tudi naletim da cen sploh ni...Ostalo paa je super tudi vas kolekktiv je dober do sedaj so vsi super in si zasluzijo vse pohvale pa tudi kaksne nagrade bi bili lahko delezni :) le tako naprej.Sama trgovina kot prostor je res top in vsec mi je da sta na dveh koncih tik tak blagajne kar se tice navadnih blagajen do sedaj nisem opazila da bi ob vecjem stevilu ljudi delala samo ena ce ze dela ena se kasneje odpre se naslednja... hvala lp

24. apr 2015 ob 9:33

Pozdravljeni !
Pozdravljam zelo lepo prenovljeni center. Toda ..
Toda motijo me dve stvari in to zelo.
1, Uvedli ste dve stezi ca tik tak samopostrežne blagajne - na ostalih - klasičnih obratuje ena , redko dve . Lahko se strinjate da je plačevanje preko Tik Tak blagajne pri malo obilnešem nakupu problem zaradi omejenega prostora v vrečkah Kaj je res treba celo intervenirati , da odprete dodatne klasične blagajne ker je pred njo ( navadno ena sama ) dolga kolona in čakanje zato nerazumljivo dolgo.
Merkator je že pred leti uvedel vreče za nakupe ( to idejo so itak tudi drugi kopirali ) . To je bil velik skok k zmanjšanju porabe PVC vrečk. Zdaj z siljenjem na TIK TAK stezo se zgodba obrača nazaj. Spet so tu NUJNE vaše vrečke in spek en kup vrečk - pa čeprav gre za nakup enega samega artikla !
Verjamem , da si ta sistem niso izmislile Domžale - bi pa vseeno bilo potrebno razmišljati o problemu v celotnem Merkatorju. Stanje ki je zdaj je naravnost ODBOJNO za kupca in tudi ne govoriti o "vzgoji" kupcev in vplivanja na njihove navade - to je NEGATIVEN primer. Kot pozitivnega navajam značilne Merkatorjeve borše ( ki so med drugim hudo praktične še za kak drug namen )
Redni kupci smo in želimo da Merkator še ostane NAŠ - zato prosim - upoštevajte pripombo !!

Sorodne poslovalnice v bližini