MERKUR Novo Mesto Bršljin

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 20.00
 • torek
  07.00 - 20.00
 • sreda
  07.00 - 20.00
 • četrtek
  07.00 - 20.00
 • petek
  07.00 - 20.00
 • sobota
  08.00 - 19.00
 • nedelja
  zaprto
Opis podjetja

MERKUR trgovina, d.d., je vodilni slovenski trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in delavnice, za končne kupce, podjetja in obrtnike. Nadaljujemo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utiramo pot v prihodnost.

Prikaz lokacije na zemljevidu

16. jul 2021 ob 7:33

ne zaupajte tem komentarjem, ker lahko pišemo karkoli in trgovina nima možnosti odgovora

16. maj 2019 ob 17:22

Zaposleni zelo NEprijazni in ignorirajo stranke. Kupili smo pralni stroj in zdej imamo tezave enkrat smo sli v poslovalnico in nam niso pomagali. Ne glede na racun in garancijo zdej moramo sami spet problem zrihtati. Ce bi vedeli kaksno je to poslovalnica in zaposleni nikoli ne bi kupili nicesar tm. OBUP

23. avg 2015 ob 10:49

Mislim,da bi za takšne mizerne plače, kot jih imajo slovenski trgovci marsikdo od nas bil neprijazen...pa ne da jih zagovarjam.

09. maj 2015 ob 10:38

Dober dan. Cas je bil da se stvar gleda tudi iz nasprotnih oci. Sem delavka v Merkurju Novo mesto. Dalo bi se na veliko govoriti o neprijaznih in nesramnih strankah. V Merkurju se trudim, da bi bile stranke zadovoljne, vendar ce pride stranka z slabo voljo v Merkur je to tezko spremeniti. Povem vam primer od vceraj. Prisla je stranka in seveda takoj za njo se druga stranka. Prvo sem pomagala prvi stranki ji odrezala mrezo in jo napotila na blagajno. Na blagajni zal ni prijela koda in sem morala v racunalniku poiskati pravo kodo ter jo prinesti. To je trajalo 10 min, ker je treba mrezo pomeriti jo odrezati in na koncu se najti kodo. Ko sem koncala se je druga stranka zacela pritozevati, da sem nesramna, nesposobna, da ji nisem hotela pomagati in nevem kaj vse. Zal sem bila EDINA na oddelku in tudi zal se nemorem delit na dva dela da bi lahko pomagala vsem strankam naenkrat. Druga stvar stranka iz prejsnjega tedna. Jaz sem na enem oddelku in stranka me sprasuje za drug oddelek kje kaj stoji. Lahko ji povem le kje je drug oddelek, ker se na stvari tam ne spoznam in spet se seveda zacne pritozevat da smo nesposobni da ga vsi posiljamo do drugih delavcev in da bi lahko zmigala svojo rit in mu pokazala kje stoji. Prosim vas drage stranke morate razumeti, da je v Merkurju na vsakem oddelku dolocena druga oseba in da delavci iz tocno dolocenih oddelkov zal ne moramo vedeti kje kaj stoji na drugem oddelku. Prosim za razumevanje in malo bolj prijazno obnasanje. lp

03. maj 2015 ob 10:23

Ja, žal je treba dostikrat v merkur, če doma kaj delaš..Po lastnih izkušnjah je tam sposobna edino gospa, ki dela na železnini...takoj vse najde in vse ve....Moški so pa samo število in to število bi bilo treba za 99% zmanjšat...Obstaja še nekaj svetlih izjem na oddelku gospodinjstva..potem je pa že konec...Res ne vem kam to vodi...in tako se jača gospodarstvo...ja, po slovensko..

11. feb 2015 ob 11:43

Zelo redko grem v novomeški Mekur, ampak si upam reči, da je katastrofa od prodajalcev. Najprej kličeš po telefonu, da iščeš nek izdelek, poveš št. izdelka, nihče ti ne zna nič povedat oz. ne da sem jim verjetno poiskat v računalniku, vežejo te k 5 drugim ljudem... res katastrofa za take prodajalce. Upam, da mi ne bo treba it spet kmalu.

Sorodne poslovalnice v bližini