MOL Bencinski servis SLOVENSKA BISTRICA

Odprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  00.00 - 24.00
 • torek
  00.00 - 24.00
 • sreda
  00.00 - 24.00
 • četrtek
  00.00 - 24.00
 • petek
  00.00 - 24.00
 • sobota
  00.00 - 24.00
 • nedelja
  00.00 - 24.00
Prazniki: 8.00 - 20.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

24. dec 2016 ob 10:46

Vedno prijazno osebje, ki se zna pošaliti z strankami. Pohvalno za lepo preurejen bencinski servis.

10. okt 2016 ob 4:11

No pa mislim, da je čas da se še jaz oglasim, ker ste me že poimenovali ga. Čacničar čeprav se nisem imela namena ampak po pol meseca razmišljanja sem se odločila, da še pride moja plat na vaš komentar.
Prvo bi se vam zahvalila za hinavščino in ja vrjamem, da je lažje kritizirat nekoga za hrbtom oziroma po internetu, kot pa nekomu v obraz povedat svoje mnenje ali komentar kot normalen odrasli človek, kar glede na vaš pravopis niste oz. če pa potrebujete vam pa lahko kupim slovnico, čeprav ne vrjamem, da jo boste znali uporabljati.
Nevem zakaj mi niste takoj tega povedali, če vas kaj moti, sama priznam da bi, no ampak pustimo zdaj to.
Glede na datum zapisa se naj bi to zgodilo konec avgusta ali začetek septembra, no naj vam povem, da me ni bilo takrat sploh v službi saj sem bila na dopustu, tako da nevem kdaj naj bi se tako obašala do vas, je pa res da 2 tedna pred dopustom sem pa hodila v službo z prehladom in vročino, in vrjamite mi, da če bi vi takšnih pogojih delali se tudi nebi mogli vec sladko smejati in se z vsakim šaliti. Glede nohov pa je to moja grda navada katere se sploh več ne zavedam, da jo počnem in nikoli se nisem obnašala kot, da sem nekaj posebnega ali kaj več oz. da se izrazim kot vi: kot nevem kaj.
Glede wc-jev in vode pa ne vem, kaj imam jaz veze s tem.

09. okt 2016 ob 15:07

Jaz sem pa, do iste studentke dozivela ravno nasprotno, je bila zelo prijazna. Se mi pa ne zdi fer, da ta gospod/gospa ravno kritizira to imensko preko spletnih strani, ce ga je kaj morilo se mi zdi fer da se to tudi pove zaploslenim oz poslovodji ali pa v knjigo pritozb in pohval zapise. Je pa res tudi kar se z tem uporabnikom strani strinjam, da je voda vedno umazana in si ne mores sip umit in da so stranisca v katastrofi.

09. sep 2016 ob 12:31

Jaz bi pa skritizirala študentko Petro Godec, ker se obnaša za blagajno kot, da je nevem kaj, Ko čaka, da se vpiše pin, kloca po pultu z nohti, strank ne pogleda in niti se ne zahvali. Šla sem na wc, brez papirja in mila. Voda v vedru je vedno umazana, ker si vedno rada očistim šipe.

30. avg 2015 ob 12:34

Zelo nefer poslovodja... Reševanje reklamacij ji je zadnja briga. Ko sem reklamirala izdelek mi je znala takoj povedat, da je 45 dni časa za rešitev reklamacije, ko pa je minilo teh 45 dni pa so se začeli izgovori, češ, da bo preverila pri dobavitelju in me poklicala. Tega žal nisem doživela. Po direktnem kontaktu čez 3 mesece na sedež Mola pa sem izvedela, da sploh ni dala reklamacije naprej. Žalostno... No, to reklamacijo smo pol z direktnim kontaktom rešili v 1 dnevu..

Sorodne poslovalnice v bližini