Okrepčevalnica Zelena dolina

Odprto samo še 26 min!!!
Stoperce 36
2289 Stoperce
Prikaži pot do poslovalnice
02 761 00 26
Odprto omrežje
46.2746631, 15.6896809
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  zaprto
 • torek
  zaprto
 • sreda
  11.00 - 20.00
 • četrtek
  11.00 - 20.00
 • petek
  11.00 - 21.00
 • sobota
  11.00 - 21.00
 • nedelja
  11.00 - 21.00

Okrepčevalnica Zelena dolina – narava, sonce, voda, zrak, svoboda…

Obiščite nas v prijetnem ambientu, ki vam ponuja še kaj več, kot samo dobro hrano in pijačo ter odnesite le delček tega tudi drugim, ki nas morda še ne poznajo. Nudimo vam...

Prikaz lokacije na zemljevidu

06. nov ob 15:22

Minulo soboto, 4. nov. 2017, ko sem imela svoj osebni praznik, sem z mislimi preletela Zeleno dolino, ki sem jo že dlje časa pogrešala. Vreme je bilo lepo, sončno, narava obarvana in odeta jeseni v objem.
S prijateljico, ki ni imela še prilike spoznati in se srečati z lepotami haloškega gričevja, sva jo mahnili v Zeleno dolino v Stoperce, ki je kar žarela v žarkih jesenske sonca.
Doživeli sva lep sprejem, ki na tak praznik še izraziteje poboža srček. Topline, ki si je deležen v tej prekrasni, gostoljubni in prijazni Zeleni dolini v Stopercah, se ne da pozabiti. Ko pa sem ugotovila, da je dan pred mano slavila svoj osebni praznik tudi ga. Barbara, ki sem jo poimenovala kar "srčika Zelene doline z vsemi zaposlenimi", mi je dan bil še lepši. Vse naj, naj, ... sonček s haloških brežin! Še velika življenjska prelomnica ji je bila pred kratkim opravljen magisterij. Ga. Barbara, zmanjkuje mi besedi, pa vendar ..... naj vam bodo sreča, zdravje in ljubezen, večni sopotniki in še enkrat iskrene čestitke.
Resnično lepo praznovanje, prijaznost, gostoljubnost in dobra hrana, naju je s prijateljico tako prevzelo, da če nama le zdravje ne zataji, bova kmalu v objemu Zelene doline.
Vsa pohvala vam, prijatelji moji.
Ljubljanski žabici-Adela in Breda

07. jan ob 11:20

ČAR SILVESTERSKE NOČI V ZELENI DOLINI
BLIŽALO SE JE NOVO LETO, KI SMO GA ŽE TEŽKO ČAKALI, HKRATI PA NAGANJALI 2016, NAJ ŽE ENKRAT VZAME SLOVO IN DA PROSTOR NOVI ŠTEVILKI. V UPANJU, DA BO TO L ETO BOLJŠE, KER IMA V SVOJI LETNICI PRAVLJIČNO SEDMICO, KI OBETA BOLJŠE ČASE, MORDA LE DOŽIVIMO, DA SE BO KRIZA ZAČELA UMIKATI, STRASTI UMIRJATI IN DA BOMO KONČNO BOLJ SREČNO IN POLNO ZAŽIVELI, STA JO DVE ŽABICI ZA SILVESTROVO KRENILI NA POT MED HALOŠKE GRIČE, TJA, KJER ZELENA DOLINA DOMUJE.
V ZELENI DOLINI JE BREZČASNA LEPOTA, KI JE POPOLNA ZA USTVARJANJE KLASIČNEGA BOŽIČA IN SILVESTROVANJA. TEMPERATURA POD NIČLO, BLIŠČ KRISTALOV SNEŽINK, IVJA IN INJA, PRAZNIČNA OSVETLITEV Z LUČKAMI IN NOVOLETNO JELKO PRED VHODOM, NAM JE OB PRIHODU PRIČARALA DEŽELO DALJNE LAPONSKE, KATERE GLAVNI NAVDIH JE BOŽIČEK.
OB VSTOPU V TA PREKRASNO PRIPRAVLJEN AMBIENT OKREPČEVALNICE ZELENA DOLINA, SPREJEMA IN PRIJAZNOSTI VODILNEGA KADRA IN GOSTINSKOSTREŽNEGA OSEBJA, SO SLABE STVARI, KI SO NAS BREMENILE TEKOM LETA, VIDNO IZGUBLJALE SVOJ POMEN IN ZAČELO SE JE OPTIMISTIČNO ZRENJE V NOVO LETO, POLNO POZITIVNIH MISLI.
IN KO SE JE ZAČELA POTEŠITEV LAČNIH ŽELODČKOV, SLEDI VSA POHVALA STREŽBI, PRIPRAVI, IZGLEDU IN KVALITETI HRANE, KI SO JO OPLEMENITILI PO "ŠE IN ŠE" VMESNI GLASBENI VLOŽKI ANSAMBLA S SVOJO PRISRČNO ISKRIVOSTJO.
KO GRE ZA TAKO LEPO PRIPRAVLJENO SILVESTROVANJE, KO SE ZBERE TAKO SIMPATIČNA MNOŽICA LJUDI IZ RAZLIČNIH KONCEV NAŠE DEŽELICE, PRIVRO NA PLAN SPOMINI NA STARE ČASE, KI SE IGRIVO PREPLETAJO MED SABO IN USTVARJAJO VESELJE DO ŽIVLJENJA.
DOLGA SILVESTERSKA NOČ, ZADNJA LANSKA, JE ZA NAMI. PREŽIVELI IN PREPLESALI SMO JO DO JUTRANJIH UR. VESELI SVA, DA SVA JO PREŽIVELI MED VAMI IN DA SVOJE ŽELJE, ŽIVLJENJSKI UTRIP IN RADOST, KI TAKO HITRO NARIŠEJO NASMEH NA OBRAZ, SVA DELILI Z VAMI.
VSA POHVALA OKREPČEVALNICI ZELENA DOLINA! ODELA SI NAS Z OBILICO LEPOTE, DOŽIVETIJ, NOVIH SPOZNANJ IN S PRIJETNIMI IZKUŠNJAMI SRČNIH LJUDI, KI SO PRI VAS ZAPOSLENI.
SREČNO 2017!
ŽABICI (A.F. in I.K.)

24. jun 2016 ob 9:17

Spoštovanja vredni OKREPČEVALNICI ZELENA DOLINA v Stopercah - iskrena zahvala!

Pred dobrim letom dni, smo skupina bivših osmošolcev Osnovne šole (OŠ) Majšperk, vključno z našima zdomcema - sošolcema (iz Kanade in Srbije), praznovali v Okrepčevalnici Zelena dolina njun prihod, hkrati pa še 54 let, od kar smo zapustili majšpersko ustanovo prve učenosti.
Ob slovesu smo si obljubili, da po letu dni, se bomo tukaj spet dobili. Praznovali bomo 55. obletnico od kar smo OŠ zapustili in naših 70 let starosti slavili.
To zaobljubo smo minulo nedeljo, t.j. 19.06.2016, izpolnili in kje drugje kot v prelepi tej haloški dolini, Zeleni dolini.
Tudi letos so na to srečanje med nas ti dve lastovki iz tujine prileteli. Družbo smo še popestrili z učiteljskim zborom (4), med katerim smo po 60 letih, skrivno pedagoginjo razkrili. Da pa krog udeležencev bi sklenili, smo med nas še življenjske sopotnike posameznikov in eno sorodstveno vez, povabili. Tako naši so ti ljudje postali, da srečanja brez njih, si ni moč več predstavljati. In tako je iz te kombinacije nastala ena luštna, uigrana velika družina.
Vsa pohvala in zahvala za dobro počutje in vzdušje, pa nedvomno gre prijaznemu in gostoljubnemu osebju Okrepčevalnice Zelena dolina. Da je "štimunga" srečanja bila ta prava in "šik", kot se reče v žargonu, je bil okusno pripravljen ambient in to od namiznih pogrinkov, dobre hrane in pijače, za nameček, kot poslastica za dušo in telo, pa sta bila neumorni duo, ki sta nam popoldanske urice popestrila s svojo glasbo in pesmijo, nam pa med plesom potne srage povzročila.
Od vsega, kar v življenju doživimo in želimo, da ostane, je tisto, kar hočemo, da ostane. In to zagotovo bodo lepi spomini na Zeleno dolino, na ljudi, ki so srčika tega haloškega bisera in ki v svoji Okrepčevalnici, pričarajo sonček, četudi je dež.
Želja po ponovnem srečanju , ne bo zamrla. Lastovke se rade vračajo tja, kjer dobri so ljudje doma!
Naši lastovki - zdomki sta že odleteli tja, kjer topel dom imata, s sabo pa tudi lep spomin na Zeleno dolino, odnesli.
Hvala in srečno, Zelena dolina, v vsej lepoti, prijaznosti in gostoljubnosti!

07. jun 2015 ob 10:21

Pozdravljena Zelena dolina in njena soimenjakinja Okrepčevalnica!
Pred dobrim tednom dni, to je v petek, 29.05.2015, si nas gostila v svoji prelepi urejeni okolici, vpeti med hološke griče in z soncem obsijani in nam nudila z vso svojo prijaznostjo vodilnega in gostinskostrežnega osebja, čudovito petkovo popoldne.
Ker smo generacija, ki nas EMŠO že krepko opozarja, da nismo vsak dan mlajši in da bo prav, če se ponovno srečamo po 54 letih, ko smo zapustili prag OŠ Majšperk, smo z izbiro te lokacije zadeli v polno. Zadovoljstvo od ambienta, hrane, pijače, prijaznosti in pa žive glasbe, ki je terjala obuditev plesnih korakov, je bilo v taki meri, da ob slovesu smo si obljubili:
"Ob letu dni, se bomo ponovno tukaj dobili! Praznovali bomo 55. obletnico od kar smo OŠ zapustili in pa naših 70 let starosti slavili."
Praznovanja se bosta spet udeležila naša sošolca zdomca, ki ju je življenje v mladosti poneslo preko naših meja, enega v Kanado, drugega v Srbijo in ki sta ob tokratnem srečanju ponovno podoživela lepote naše dežele, začutila toplino domačega ognjišča in tiste sreče, ki ob takih srečanjih še srček zatrepeče.
Zanesljivo lahko pritrdimo besedilu pesmi Za prijatelje, Andreja Šifrerja:
"Sreče ne moreš imeti sam. Moraš jo znati razdeliti še drugam. Z vrhov gora, od tam kjer sem doma, naj sliši se v svet bitje našega srca, ..."
To je opis našega občutenja iz petkovega popoldneva. Vse to nam je ponudila Zelena dolina in njena Okrepčevalnica.
Hvala vam, prijazni ljudje. Se še bomo vrnili. Pa tudi ostali popotniki je ne prezrite!
Žabica (A.F.)

22. okt 2014 ob 17:51

Mnenje

15. jun 2014 ob 22:42

Pozdravcek se iz moje strani! Tudi jaz se ne strinjam z gospo,ki je tako grozno hotela omadezevati ime Zelene doline. Tudi jaz menim, da to dela nevoscljivost in predvsem totalno nepoznavanje EVROPSKEGA STANDARDA IN HACCAP-A. Povsod, kjer je restavracija ali okrepcevalnica v tem primeru, seznanjena in deluje po principu Haccap.a, ne dovoljuje vstopa zivalim, pa ce ima 2 kg ali 81. Saj verjetno ste ze vsi slisali za Haccap, veste kaj to pomeni, tako da tudi jaz tega ne rabim razlagati.
Me pa osebno zelo veseli, da je res poskrbljeno za vse in vsak okus. Zivali oz. psi imajo svoj prostor, kjer lahko pocivajo v miru v senci, imajo svezo vodo in se nikakor ne morejo spopadati z drugimi psi, saj so hiske med sabo locene. Tudi papige, ki jih imajo, imajo 3x vecji zivljenski prostor, kot bi ga morale imeti v minimali. Vidi se, da je v objekt vlozeno veliko dela, truda, denarja. In vsaka vam cast, Zelena dolina! Kar tako naprej!
Saj verjetno me boste spoznali po imenu, saj smo pri vas imeli abrahama in smo bili maksimalno zadovoljni. Vsec mi je tudi, da imate tako veselo osebje, ki je vedno dobre volje, polno energije in pripravljeni, da se za vsakega max. potrudijo in da se res pocutimo sprejete in dobrodosle.
Zelim vam veliko uspehov in vsekakor se v prihodnosti vidimo!

Lep pozdrav, Jozica G.

Sorodne poslovalnice v bližini