Pošta Slovenije Kranj

Zaprto (odpira čez 2 h 22 min)
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 19.00
 • torek
  08.00 - 19.00
 • sreda
  08.00 - 19.00
 • četrtek
  08.00 - 19.00
 • petek
  08.00 - 19.00
 • sobota
  08.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Obvestilo o pošiljki 04 201 90 50
Prikaz lokacije na zemljevidu

20. jul 2016 ob 10:16

postni usluzbenki, ki je porocena s Kolarjem svetujemo, da ima moza ponoci ob sebi, da ne bo fukal obiskovalk te poste kjer dela!!!!

14. maj 2016 ob 23:02

Pozitivna energija imaš občutek,da si dobrodošel

23. dec 2012 ob 13:03

Gospa Slavica!
Domoljublje je tudi tolerantnost do tistih, ki pač včasih zgrešimo, kako se uporablja rodilnik v zanikanem stavku...ali pa karkoli drugega :)
Predlagam, da si najdete kakšno koristno delo ali pa moškega...pa ne boste več tako zoprno tečni! :)

21. dec 2012 ob 22:51

Slavica, poanta ni v eni zgrešeni besedi, temveč v dejanju.

04. dec 2012 ob 15:19

Gospe Marjeti predlagam seminar slovenskega jezika ; V zanikanem stavku uporabljamo 2.sklon-rodilnik. Torej "Moj namen ni bil pribiti NAVEDENE USLUŽBENKE . . . . . .". .
Domoljubje je tudi znanje svojega jezika.

03. nov 2012 ob 9:41

Ravnokar je sin klical na Pošto na Ul. L. Hrovata. Pričakuje namreč neko pošiljko in ker vemo, da danes poštarji ne dostavljajo pisem, je želel vedeti, ali obstaja kak način, da bi navedeno pismo vendarle dobil (CD). To pismo (CD) bi namreč rad dal prijatelju s Hrvaške, ko pride danes na obisk.
Uslužbenka pošte mu je dejala, da je nemogoče dobiti pošiljko danes, se mu po telefonu neprijazno smejala, komentirala: "Pa kaj misliš, da bo danes kdo brskal zate?" Če se sin ob teh besedah ne bi počutil užaljenega ali kako drugače prizadetega, mi tega sploh ni omenil. Tako pa je takoj, ko je prekinil pogovor, prišel do mene in mi povedal, kako je pogovor potekal.

Ali je to odnos do strank? Četudi nimamo vidnega kontakta, bi človek pričakoval vsaj nek normalen odnos od uslužbenca na drugi strani slušalke.

Poklicala sem na to pošto, govorila z navedeno uslužbenko (predstavila se je kot Čebašek Nataša). Seveda je ona zatrjevala, da pogovor ni tako potekal, v istem hipu pa dejala, da se mu je pripravljena opravičiti in ji lahko dam njegovo telefonsko številko, da ga pokliče in se mu opraviči.

Vem, kdor dela s strankami, ni vedno deležen pohvale, ko si jo zasluži. Vendar pa nam to ne daje pravice, da smo neprijazni (tudi sama namreč delam z ljudmi, strankami na še bolj občutljivem področju). Četudi imamo postopek z otrokom, mladostnikom, moramo biti z njim prijazni in kulturni! Naj mu bomo za vzgled!

Mogoče ne bi bil odveč kak seminar ali vsaj predavanje o komunikaciji, načinu komunikacije...

Moj namen ni "pribiti" navedeno uslužbenko na križ, temveč dati vam vedeti, da se z lepo besedo kakšna neprijetna situacija (nedostava pošte) lahko omili ali vsaj potolažiti stranko na nek način. Saj zastopim, če ne dostavljajo, pač ne dostavljajo, vendar brez takšnih neumesnih komentarjev, kot ga je imela navedena uslužbenka.

Ne sodim vseh poštnih uslužbencev po g. Nataši. Še vedno se najde več pohvale vrednih.

Pa lepo pozdravljeni!

Marjeta Jenko Ravas

Sorodne poslovalnice v bližini