Printalnica.si

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 16.00
 • torek
  09.00 - 16.00
 • sreda
  09.00 - 16.00
 • četrtek
  09.00 - 16.00
 • petek
  09.00 - 16.00
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Izdelke lahko v spletni trgovini naročite 24ur na dan. Naš studio pa je odprt pon-pet od 9.00 do 16.00. Za urgentna naročila izven delovnega časa nas pokličite na 040 322 365.

Izjeme
 • dan državnosti, 25. jun
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

11. nov 2023 ob 6:53

Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina počeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {Davidsonalbertloan@gmail.com }

Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam s njima putem e-pošte: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila (davidsonalbertloan@gmail.com). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

21. mar 2023 ob 13:13

Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com

Picture-box
05. feb 2017 ob 18:33

Pa še nekaj. Preberite si kaj pomeni rentabilnost in kaj ima to veze z vašim pojasnilom. Za tistole vašo firmico v tisti sobici res rabite skrbet za rentabilnost ja. Sploh veste kaj pomeni rentabilnost? Kaj morte računat kok papirja je treba kupt pa kok tonerja, da bo še zmeri dobiček za tistih 100 fajlov k jih sprintate na dan po 1,2€. Res ste zaposleni... ufff Če vam gre tok slabo potem vam jaz povem da je najboljše da kar zaprete use skupi pa greste za 1,2€ raj beračt pa boste mel dobiček ;)

Picture-box
05. feb 2017 ob 18:17

Spoštovana ekipa printalnice!

Kot vidim ne znate drugega kot biti nesramni. Sami ste povedali točno tako kot je. V vaši printalnici se ne da dobiti ustrezno natisnjenega gradiva. Ker je kao samo 1,2€. In zato ni treba da je ustrezno, važno da se sprinta. Hotel sem si sam natisniti gradivo, ampak vaš računalnik na žalost ni imel povezave z internetom. Ko pa sem popravil težavo z internetom pa nisem imel administratorskih pravic da bi zadevo ki sem vam poslal na mail odprl na računalniku. Res si stranka z vašim računalnikom lahko pomaga. Še enkrat vam povem, da je kako se zgovarjate na krekanje datotek absurdno saj sem vam povedal, da je bil problem samo pri vas. Zakaj vam ni hotelo datoteke natisniti ne vem. Isti dan sem natisnil datoteko nekje drugje, povsem brez težav. Še enkrat vam povem, da ni bil problem v vrstnem redu po tematiki ampak so bile stran in naslednja stran obrnjene nasprotno. Poleg tega pa so bili namesto črk na straneh kvadratki, ker vam ali računalnik ali printer ni zaznal znakov. Prav tako ne mislim samo na nekatere črke ampak so bili na straneh samo kvadratki in niti ene črke!!! Na vse možne portale pa sem pisal zato, da bodo stranke v prihodnje vedele da za 1,2€ pri vas ne bodo dobile ustrezno natisnjenih stvari, predvsem pa zato ker brišete objave s facebooka kjer sem vam že vse enkrat razložil ampak enostavno nočete razumeti in mi dopovedujete, da sem jaz tisti ki je kriv, da je prišel k vam v upanju da bo dobil natisnjeno snov za izpit in dobil ne samo nepopolno, ker niste znali natisniti datoteke ki sem vam jo poslal na mail, ker naj bi bila "hekersko šifrirana", ampak povsem neuporabno gradivo s kvadratki namesto besed. Res moram vprašati sošolca kako je zaklenil ubogo wordovo datoteko, da jo cela ekipa printalnice ni znala natisniti. Za vašo nesposobnost ste krivi izključno vi. Vaše delo je nepopolno, vaš odgovor pa je, da je samo 1,2€. Super. Res ste lahko ponosni kako delate vi. Mogoče bi bilo bolje, da namesto da samo tiskate gradivo, tega tudi preberete in naredite nekaj v celoti, pa vam mogoče uspe kdaj zaslužiti tudi kaj več kot 1,2€ na artikel. Vidim pa da ste se morali malo bolj potruditi z odgovorom, zdaj ko se objav ne da več brisati tako kot na facebooku in ste zraven vrgli še nekaj žaljivk in modrih besed. Verjetno so se mogli zanj skupaj spraviti vsi možganski hrusti s printalnice. V zadevo se ne mislim več poglabljati saj je z moje strani vse zaključeno. K vam ne pridem nikoli več, ker ste nesposobni. Kar sem napisal ne mislim kot žalitev vam, vašim zaposlenim niti vaši firmi ampak sem le prikazal zadevo z moje strani. Še vedno je to samo moje osebno subjektivno mnenje o printalnici. Upam da se spravite skupaj in tako ne izgubljate strank.

Lep pozdrav!

27. jan 2017 ob 20:29

Pozdravljen Nejc!

Že osnove matematike bi ti povedale, da za 1,2€, ki si jih plačal ne moreš pričakovati, da bo zaposlen crackal tvoje datoteke (kršil zakon), jih potem pregledoval, če so se slučajno kaj spremenile in potem še pravilno zlagal , da bojo zložene po vrstnem redu, ki je jasen samo tebi.

Zato pa imamo računalnik za obiskovalce, da si lahko sami sprintajo kar želijo, tako kot si sami želijo. Nam sporočijo št. strani in zadeva je zaključena. Dostikrat se zgodi, da se tiska kako naročilo za koga pred tabo, zato se tvoje datoteke ne morejo natisniti kar isti trenutek ko ti pošlješ mail (čeprav tvoje naročilo ne vzame veliko časa). So pač nekateri, ki so naročili pred tabo. Razumeš?

Tudi če trenutno ni stranke v naši poslovalnici to ne pomeni, da čakamo samo tebe...

Kot si sam rekel....če je datoteka samo za branje...potem verjetno ni mišljena za tiskanje, mar ne? oz. si je avtor zaželel, da se njegovo delo nebi tiskalo brez njegove vednosti.

Sploh pa je to da prideš v našo poslovalnico in od nas zahtevaš da si prenesemo nelegalni software zato, da razbijemo gesla na tvojih datotekah, na meji absurdnega. Potem pa se še čudiš kako to, da ti nismo ustregli?!? Edino, kar je naša uslužbenka naredila narobe je to, da ti ni že prej pokazala kje so vrata, ampak je dejansko poskušala ugoditi tvojim željam. Ti pa kot razvajeni otrok, ki ga mama krega, pišeš bedarije po vseh možnih spletnih portalih kako smo te prizadeli?!

Za razliko od tebe, ki verjetno ni delal še dneva v življenju, moramo mi skrbeti, da je poslovanje rentabilno. Kar pomeni, da ne moremo tvojega naročila izdelati še isti trenutek, ko nam ti pošlješ mail. Potem pustiti vse drugo delo, ko se ti prikažeš (čeprav ti lepo povemo, da ti javimo, ko bo naročilo pripravljeno) prebrati vseh tvojih 7 mailov, ki si nam jih poslal, si na naše računalnike nalagati ilegalne programe, ti zlagati dokumente po nam neznanem vrstnem redu itd. Oprosti Nejc za 1,2€ tega ne moreš pričakovat.

Sedaj se pa zresni malo in nehaj pisat bedarije.

Lep pozdrav.

Ekipa Printalnice.

Picture-box
27. jan 2017 ob 15:50

Pa da ne bo pomote. Od vas nisem zahteval da storite kaznovi dejanje in zbrišete geslo ampak da datoteko zgolj natisnete kar je še vedno dovoljeno tudi če je datoteka samo za branje. Poleg tega datoteka sploh ni bila varovana z nobenim geslom, zato ne vem kakšne metode tiskanja vi uporabljate ampak drugje to ni bil problem, nihče sploh ni vprašal za nikakršno geslo, ker ga ni bilo. Skratka zmotil me je vaš odnos in ne tiskanje tiste datoteke. Bili ste neprijazni in neustrežljivi, pol gradiva pa je bilo neuporabnega. Za nameček pa ste moje komentarje še izbrisali s facebooka, kar resnično odraža vaš odnos.

Poslovalnice v bližini