Športno društvo Ocean Oceandiving

Odpiralni čas ni opredeljen
v mestnem jedru Kopra
Ulica stare pošte 3
6000 Koper
Prikaži pot do poslovalnice
040 359 074 (GSM)
45.5470001, 13.7318714
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Vse prijave na potapljaške tečaje in druge potapljaške programe potekajo po dogovoru. Izvedba je možna kadarkoli, tako med tednom kot tudi ob vikendih ter ob praznikih.
Opis podjetja

Športno društvo Ocean je bilo ustanovljeno leta 2004 s ciljem udejstvovanja na različnih športnih področjih. Strokovnost, kvaliteta dela, naprednost in prijaznost v skupnem cilju doseganja kakovostnega delovanja na področju športa so že od nekdaj naše vodilo. V naših vrstah sodelujejo diplomanti fakultete za šport, pedagogi, učitelji, trenerji in medicinsko osebje, kar zagotavlja visoko kvaliteto vodenih programov, ki poleg rekreativnega vidika združujejo tudi vzgojno-izobraževalni, socialni in psihološki razvoj posameznika.

Smo odgovor ulici, nasilju, drogam in ostalim negativnim dejavnikom, ki spremljajo današnje življenje. Zdrav duh v zdravem telesu, oblikovanje pozitivnih vedenjskih vzorcev in vrednostnih sistemov so vodila, ki so v našemu društvu prisotna na sleherni uri naše vadbe. Vsak vadeči bo deležen individualnega pristopa ob hkratnem vključevanju v skupinsko dinamiko. Skozi zabavno in zanimivo vsebino naših programov bomo skušali zajeti vse pozitivne lastnosti, ki jih šport lahko ponudi posamezniku.

Potapljanje vsekakor sodi med paradne discipline društva. Plavanje in ostale aktivnosti društva najdete na oceansport.si. Društvo je član Slovenske potapljaške zveze in Plavalne zveze Slovenije.

Prikaz lokacije na zemljevidu

Poslovalnice v bližini