TAPRO trgovina d.o.o.

Zaprto
Celovška cesta 280
1000 Ljubljana - Šmartno
Prikaži pot do poslovalnice
01 583 77 00
46.0874724789, 14.474485284
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 19.00
 • torek
  07.00 - 19.00
 • sreda
  07.00 - 19.00
 • četrtek
  07.00 - 19.00
 • petek
  07.00 - 19.00
 • sobota
  08.00 - 13.00
 • nedelja
  zaprto
Izjeme
 • binkošti, 31. maj
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

09. maj 2019 ob 15:04

Ne morem verjeti, da so tako slabo izobraženi in nemobilni prodajalci! Kako je mogoče, da jih plačujejo za delo, ki ga ne opravljajo? Ti prodajalci so nesposobne lajne, ki se ne zmenijo za kupce! Očitno jim prodaja prinaša preveč denarja in se ne trudijo, da bi ga dobili več!!!

07. jun 2018 ob 13:42

Žal, sem tudi jaz razočaran. Na pomembno vprašanje, kako naj pripravim fugirno maso (na konzervi je Švedsko in francosko navodilo) nisem dobil odgovora,več kot mesec in pol. Po zakonu ste dolžni prevesti navodila.
Očitno, bom moral, čeprav to ni moja navada, zadevo poslati odgovorni inspekciji. Lep pozdrav in uživajte še naprej.

06. sep 2016 ob 16:14

Katastrofalni prodajalci. Vedno odidem slabe volje iz trgovine. Ne pozdravijo, ne postrežejo, ukvarjajo se z vsem mogočim le s stranko ne. Vedno odšla s partnerjem iz trgovine slabe volje.
Obnašajo se tako neumno, nimam besed..

21. jun 2015 ob 12:12

Se popolnoma strinjam z Jernejem: med obnovo hiše sem bila večkrat v Tapru in ugotovila, da so prodajalci obeh spolov (z eno samo izjemo - morda je to ravno tisti prodajalec, s katerim je bil zadovoljen Boštjan) arogantni in počasni, nonšalantno klepetajo z znanci, medtem ko jih stranke čakajo, potem pa strašno komplicirajo za nekaj, kar bi se dalo urediti mimogrede. Osnove bontona so jim popolnoma tuje, prav tako kot pravi Jernej, potrudijo se samo za redne stranke (to so večinoma inštalaterji) oziroma za tiste, ki kupujejo izdelke višjega cenovnega razreda in večje količine. Tudi zavajanje strank jim ni tuje, imam občutek, da jih celo zabava, ko dajejo napačne informacije ljudem, zlasti ženskam, za katere menijo (velikokrat seveda upravičeno), da ne spoznajo. Moja izkušnja: iskala sem tuš za kuhinjsko pipo, ker se mi je stari pokvaril, pipa pa je odlične kvalitete in je nisem hotela zavreči. Zatrjevali so mi, da se takega tuša nikakor ne da dobiti in da moram kupiti celo novo pipo, kar bi me stalo najmanj100 evrov; potem pa sem nadomestni tuš dobila v vodinštalaterski trgovini v Kopru za borih 15 evrov, prodajalec se je čudil, da so mi rekli kaj takega, češ da se to dobi povsod. In res, kasneje sem take tuše opazila tudi v Bauhausu... Ko sem se o tem pogovarjala z znanci, jih je kar več ravno tako pripovedovalo o skrajno negativnem odnosu do strank v Tapru. No, mene v Tapru vsekakor ne bodo več videli, pa naj je trgovina še tako dobro založena!

01. apr 2015 ob 16:34

Glede na zgornji komentar, bi pa jaz rad pohvalil tapro trgovino in trgovca Romana, ki mi je navkljub mojemu ne znanju, glede celotnega ogrevanja uspel, s pomočjo slik, ki sem mu jih poslal, naročiti pravilen radiator, cevi, ventil,..

LP

Boštjan

27. avg 2013 ob 10:02

Če obnavljate kopalnice vam toplo priporočam, da kupujete drugot!!

Preberite si kar mojo pritožbo, ki sem jo poslal na podjetje, odgovora seveda nisem dobil...

Pozdravljeni,

pišem vam, da bi izrazil moje precejšnje nezadovoljstvo z vašimi storitvami in izdelki. Pred tremi tedni sem namreč začel s prenovo kopalnice, večino opreme pa sem kupil v vaši trgovini na Celovški. Izkazalo pa se je, da osebje, pa čeprav dela v specializirani trgovini za obnovo kopalnic, ni na nivoju trgovine.

Izris kopalnice je potekal brez zapletov, vaša kolegica Janja, ki ga je naredila je bila ustrežljiva, tudi potrpežljiva, postavila je mnogo vprašanj, vse zato, da bi dobila čim bolj natančno sliko kakšna kopalnica je in kakšen bo njen izgled po obnovi.
Zapletlo pa se je pri naročilu. Z gospo Polono sva naredila poudbo, ki jo lahko vidite v prilogi. Izračun koliko ploščic bo potrebnih, sem prepustil vaši kolegici, za katero sem menil, da je vešča v svojem delu. Naredila ga je na podlagi prej omenjenega izrisa. Po treh tednh čakanja dobili premalo belih ploščic, tako, da smo bili primorani okoli vrat uporabiti temne ploščice (priloga), katerih nam je ostalo tri pakete. Prav tako smo dobili preveč ploščic za tla, tako da smo uspeli prekriti še sosednjo sobo in še jih je ostalo več kot dva paketa. Vem, da je potrebno ploščic naročiti malce več, ampak kar je preveč je pa preveč...

Kar se tiče ostale opreme, pa to: nihče mi ob sestavi ponudbe ni povedal, da sta izdelka LEJLA 65 SPODNJI DEL - OMARICA S KER.UMIVALNIKOM ter PRO A 85 ZGORNJI DEL - OGLEDALO 90 - 3 VRATA - razstavna eksponata. Lahko si predstavljate mojo slabo voljo, ko mi je gospod, ki je delal kopalnico, pokazal, da se umivalnik "ne usede" lepo na spodnjo omarico ter da je omarica z ogledalom opraskana na dveh koncih (priloga), da v omarici manjkajo štiri steklene police in da ni priloženih 24 čepov na katere se to steklo postavi. Priloženih je bilo zgolj šest, s tem, da je imel samo en gumijasto oblogo... Za ogledalo sem sicer po pritožbi v trgovini dobil dodatni popust, dali so mi tudi čepe in steklo, vendar so me odslovili brez ene same besede v opravičilo (!!!). Na koncu pa smo ugotovili tudi, da so bilie električne žice v omarici zvezane narobe, tako da se je mojster s tem ukvarjal še dodatni dve uri. Če bi to vedeli prej, ogledala kljub popustom gotovo ne bi vzel. Tako malomarno narejena omarica z ogledalom ni vredna nič.

Da pa to še ne bi bilo dovolj, smo dobili še zelo slab odlitek LEAF TUŠ KAD 70x100, izdelano po naročilu. Robova na eni strani po višini odstopata od sredine za okoli pol centimetra v vsako stran. Samo upam lahko, da bo kabina, ki smo jo naročili posebej lepo "sedla" na to šlamparijo.

Z vašo trgovino sem izredno nezadovoljen, pričakoval sem, da se s strankami pri vas dela drugače. Konec koncov smo ravno mi tisti, ki trgovini prinašamo - ne ravno malo denarja. Naj povem, da je bila kjub napakam gospa Polona sicer zelo prijazna, gospoda, katerih imen ne vem, saj nista imela tablic z napisom, sedita pa v pisarni desno od glavnega vhoda, sta bila pod vso kritiko. To, da nisem dobil enega navadnega "oprostite" oziroma "se opravičujem" je enostavno nesramno in tudi žaljivo. Da ne omenjam, da sta bila oba cepljena proti hitrosti. Za eno samo pritožbo sva z mojstrom v pisarni morala stati (ja, tudi stola ni nihče ponudil) skoraj dve uri. Morda pa bi si gospoda lahko kdaj prebrala kako knjigo o bontonu.

Upam, da se bo vaš odnos v prihodnje spremenil na boljše, saj si kaj takega v današnjem času res nisem predstavljal. Naj povem, da sam delam v hotelu in bi s takim odnosom do strank že zdavnaj ostal brez dela. In to zasluženo. Aroganca pač v Sloveniji ni več v modi.

Želim vam lep in uspešen dan še naprej.
Lep pzdrav,

Jernej Zajec

Sorodne poslovalnice v bližini