Trgovina Papirnica Kopirnica Plas Poslovni center Resevna Šentjur

Zaprto
Poslovni center Resevna Šentjur. Pri občini in pošti Šentjur.
Mestni trg 4
3230 Šentjur
Prikaži pot do poslovalnice
041 207 833 (GSM)
46.216488456, 15.3940645135
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.30 - 18.00
 • torek
  08.30 - 18.00
 • sreda
  08.30 - 18.00
 • četrtek
  08.30 - 18.00
 • petek
  08.30 - 18.00
 • sobota
  09.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Za informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 207 833.
Izjeme
 • dan upora proti okupatorju, 27. apr
  manjka odpiralni čas
 • praznik dela, 01. maj
  manjka odpiralni čas
Opis podjetja

Papirnica, kopirnica in trgovina Plas. V centru mesta Šentjur. Lokal se nahaja v pritličju na južni strani vhoda v blagovnico Resevna Šentjur. Blizu pošte, banke, občine. V ponudi je kopiranje, vse za šolarje, pisarniški material za podjetnike in obrtnike. Zelo širok izbor šolskih potrebščin, torb, pisal, peresnic, zvezkov, barvic in vse ostale šolske opreme. Šolski atlasi in zemljevidi. Vse za pisarno za podjetnike in gospodinjstva. Kartuše, tonerji po izjemno ugodnih cenah. Obrazci vseh vrst. Vezane knjige računov, CMR obrazci. Oprema za računalnike, tipkovnice, miške, slušalke, USB ključki, spominske kartice, mobilni telefoni. Voščilnice, vabila, žalne vizitke.

Prikaz lokacije na zemljevidu

14. jul 2015 ob 10:17

Odgovor Papirnice Plas na zapis gospe Zale

Spoštovana gospa Zala

Za neljubi dogodek, ki se vam je pripetil, se vam v imenu Papirnice PLAS iskreno opravičujemo, čeprav zanj neposredno nismo krivi.

Za korektno razjasnitev vam opišemo dejansko stanje.

V trgovskem centru Resevna Šentjur Mestni trg 4, Šentjur, v prvem nadstropju poslujemo štirje (4) poslovni subjekti, ki med sabo nismo povezani.

1. Fotokopirnica KOPIJA" MIRJANA VERHOVŠEK S.P.

2. NKD d.o.o. PE ŠENTJUR. Prodaja tekstila in drugih izdelkov

3. PAMI d.o.o. PE ŠENTJUR. Trgovina z žensko, moško in otroško obutvijo

4. Trgovina in papirnica PLAS Aleksandra Mlakar s.p.


Vi gospa Zala, ste potrebovali usluge Fotokopirnice (KOPIJA" MIRJANA VERHOVŠEK S.P.) Ta ima delovni čas od 8:00 do 16:00.

Na Odpiralnicasi.com ste gledali delovni čas za Trgovino in papirnico Plas. Delovni čas od 8:00 do 18:00.

Gospod, ki vam je hotel pomagati, dela na drugi strani v Papirnici Plas Aleksandra Mlakar s.p. Hotel vam je narediti uslugo in vam v sosednji firmi, torej v fotokopirnici KOPIJA" MIRJANA VERHOVŠEK S.P., narediti kopijo.

Iz USB ključka vam ni mogel narediti izpisa, ker je dostop do računalnika v fotokopirnici KOPIJA zaklenjen z geslom, zato vsak ne more dostopati v računalnik.

Ni nam vseeno, da ste dobili vtis, da so vsi zaposleni na celotni etaži zelo nezainteresirani in apatični in da ni interesa do stranke, niti primernega spoštljivega odnosa.

V imenu Trgovine in papirnice Plas vam lahko zatrdim da se vseskozi trudimo, da s poštenim odnosom in maksimalno prilagodljivostjo zadovoljimo stranke. Da stranke ne pridejo samo enkrat, temveč da se k nam z veseljem vračajo po nakupih.

Razumemo vaše nazadovoljstvo, ker ste nujno potrebovali fotokopije, vendar še enkrat poudarjamo, da zanj Trgovina in papirnica Plas ni kriva.

V kolikor po vsem zapisanem zamera ni prevelika, vas vabimo, da še pridete pogledati kdaj k nam, če boste rabili kaj kar vam lahko nudimo v naši Trgovini in papirnici Plas.

Aleksandra Mlakar

12. jul 2015 ob 11:10

Sem zelo nezadovoljna stranka, saj sem v petek, 10.7.2015 prišla k vam malo po 16. uri, ker sem NUJNO potrebovala fotokopije dokumentov. Seveda ni bilo nikogar, delovni čas kar tako spremenjen, da se fotokopira do 16.ure, čeprav kot vidim, je odprto do 18.ure.Tudi sicer so zaposleni na celotni etaži zelo nezainteresirani in apatični, saj sem kar nekaj časa stala pri pultu, pa mi nihče ni povedal. da tam sploh nihče več ne dela. Nobenega interesa do stranke, niti primernega spoštljivega odnosa in ničesar. Če se vam ne da, potem..... Sicer imam zelo visok prag potrpežljivosti in le redko nergam, ampak tole je pa preveč.Sploh pa ni sprejemljivo, da če vi po svoji volji zaprete prej, da potem stranki rečete (meni), da sem vas zamudila. Prišla sem povsem pravi čas, le vi ste svojega skrajšali. Kar tako, ker je bil petek, pa še sonce je sijalo. Mislim!!! Da smo si na jasnem, vaš delovni čas je do 18.ure, kar tudi piše na tej strani. Če fotokopirate samo do 16.ure, potem pa tudi to objavite, da se ve. Nismo vsi Šentjurčani, da bi se peš sprehodili do vas in nekateri pridemo od malo dlje in potem doživimo tak šok. Nikjer še nisem videla, da bi kopirali samo omejeni čas, ampak povsod kopirajo tako dolgo, kot je odprto.
Imela sem nekaj za fotokopirat in nekaj iz USB ključka in gospod, ki je bil na drugi strani, je rekel, da mi sicer lahko kopira, iz USB pa ne, ker je gospa zaklenila. Ne vem sicer, kaj?
Redkokje se še vidi kaj takšnega, očitno je prometa preveč in se vam sploh ni potrebno (po)truditi.
Ena stranka manj, zagotovo. Le kdo bi se s tem obremenjeval, kaj?

Sorodne poslovalnice v bližini