Tuš supermarket Ljubljana BTC

Prosimo pokličite
Bratislavska cesta 9
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
07 088 20 92
46.0664, 14.5514
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota, dan reformacije, 31. okt
  ni podatka [1]
 • nedelja, dan spomina na mrtve, 01. nov
  ni podatka [2]
[1] sob, 31. okt, Ni podatka za dan reformacije. Prosimo pokličite! (Redni delovni čas: 09.00-21.00)
[2] ned, 01. nov, Ni podatka za dan spomina na mrtve. Prosimo pokličite! (Redni delovni čas: 09.00-15.00)
Izjeme
 • dan reformacije, 31. okt
  manjka odpiralni čas
 • dan spomina na mrtve, 01. nov
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

07. apr 2019 ob 20:06

Zoprna varnostnica.

22. jun 2018 ob 15:23

Veliko razocaranje v tusu v btcju kot vsakic , ko vstopim v njega. Prodajalke pojma nimajo kaj je v akciji v katalogu tako kot pojma nimajo kje kaj stoji. V iskanju prve prodajalke,ki pojma nima, da je petek in da imajo akcijo -30% na vse nivea izdelke. Ker ni bilo nobene slike otroskih nivea izdelkov sem drugo prodajalko vprasala in nima pojma ali je akcija na otroske nivea izdelke. Najdem tretjo prodajalko ter jo vprasam kje imajo steklene pekace,ki so v akciji mi pravi joj veste, da ne vem jaz delam na blagajni. Najdem cetrto prodajalko in vprasam za steklene pekace se dere cez trgovino in sprasuje drugo prodajalko. Mislim svasta. Nobenega sistema,noben pojma nima kaj prodaja in potem na razgovoru zahtevate prodajalko,ki vam bo sijala v trgovini ces,da vam bo stranke pripeljala sem se vam kar smejala v obraz na razgovoru😂

03. jan 2018 ob 6:53

Eni mate motnje in osebne tezave katere potem prenasate na uboge prodajalce ki so tam 10 ali vec ur dnevno!
Jaz sem s tusem zadovoln... vcasih me razocara kaksna kvaliteta zelenjave...ostalo je pa top!

Tisti ki se pa pritozujete mate pa polno rit vsega.

Ps: pa ne hvalim TUSa ampak prodajalke in prodajalce ki so v tusu zaposleni! Jaz od Mirkota nimam nc!

10. dec 2017 ob 13:50

Veliko razočaranje danes!V celi trgovini ne premorejo ene steklenice Laškega piva 0,5litra.
Potem pa cel zaplet dobiti zaboj nazaj! V glavnem nimajo piva,juti verjetno nebo svinjskega mesa itd! SRAMOTA.......

18. maj 2017 ob 20:40

Šok v trgovini TUŠ - danes sem želela v trgovini Tuš kupiti en izdelek, s katerim sem bila zelo zadovoljna. Izdelka ni bilo na zalogi, zato sem hotela trgovino zapustiti pri informacijah, kjer je mogoč izhod brez nakupa. Ob izhodu sem doživela šok, saj je varnostnik od mene zelo arogantno zahteval, da mu pokažem vsebino torbice. Torbice nisem želela pokazati in želela od njega informacijo na podlagi katerega pisnega navodila zahteva to od mene. Začel mi je groziti, da to on lahko naredi in če ne bom pokazala torbice, bo poklical policijo, kar me bo zelo drago stalo. Po mojem vztrajanju, da želim vodjo, je poklical nekoga. Do mene je pristopila ženska, ki je rekla, da je vodja in da morajo tudi oni kot uslužbenci ob izhodu pokazati torbico, zato jo moram tudi jaz, sicer bodo poklicali policijo. Ker se mi je mudilo drugam, sem torbico pokazala in milostno so me spustili iz trgovine. NIKOLI VEČ ne prestopim praga katerekoli trgovine Tuš, saj takega ravnanja še nisem doživela ne pri nas, ne v tujini. Zame TUŠ od danes ne obstaja več!

09. okt 2015 ob 9:43

Včeraj ( četrtek, 8. oktober 2015 ) sem kot običajno ) želel kupiti debela jajca. Ponavadi je v vsaki škatli kako razbito jajce, zato vsebino vedno preverim. Na moje začudenje so v prvi škatli bila sama drobcena jajčka ( kot od jarkic!!! ). Radovednost mi ni dala miru. Ker je blizu bila tudi ena od prodajalk, sva skupaj pregledala še ostale škatle. V vseh enako: Samo jajčka!!!?

Sicer dvomim, da ta sporočila kdo od odgovornih bere. Če jih že kdo bere, je pa ignoranca nas potrošnikov, ki vas preživljamo, popolna. Zelo redko kdaj se odgovorni ljudje na naša pisanja namreč odzovejo. SRAMOTA!!!

Uspešno poslovanje in malo manj arogantnosti, indolence in ignorance.

Kupci, ki vas vzdržujemo, si zaslužimo vsaj malo spoštovanja. Brez nas tudi vas ne bi bilo!!! In morda vas v resnici tudi kmalu ne bo. Razmišljajte, lepo prosim, tudi malo o tem!!!

Sorodne poslovalnice v bližini