Tuš supermarket Žalec

Odprto
Ulica Heroja Staneta 8
3310 Žalec
Prikaži pot do poslovalnice
070 882 090 (GSM)
46.255992, 15.160381
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 20.00
 • torek
  07.00 - 20.00
 • sreda
  07.00 - 20.00
 • četrtek
  07.00 - 20.00
 • petek
  07.00 - 20.00
 • sobota
  07.00 - 20.00
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

06. nov 2019 ob 20:02

Moje izkušnje v tem supermarketu so, milo rečeno, slabe. Od akcij, ena takih je bila za Žitove izdelke s popustom, ko naj bi zraven dobili hladilno torbo, če si kupil več kakor en izdelek, a tor ni bilo, njihov komentar pa je bil, da jih je zmanjkalo. KO sem omenila, da naj potem umaknejo reklamo za akcijo, ker akcije praktično ni, je bil njihov odgovor, da je to stvar Žita. Na moj argument, da so v trgovini za vse kar se dogaja v trgovini, odgovorni tisti, ki poslujejo v trgovini in da naj obvestijo pač Žito, da jim je torb zmanjalo, sem dobila zagotovilo, da bodo poskrbeli za torbe. Torb seveda nimam. Druga stvar je odnos nekaterih prodajalk do strank, od velike neprijaznosti, nestrpnosti do odkritega prepiranja s strankami. Kdo bo to uredil, ne vem, danes sem poklicala poslovodjo na pogovor, ker je bila neka trgovka zelo žaljiva, vendar je tudi gospa, ki je menda pristojna za ta sueprmarkte, samo opazovala in se smehljala, ko se je mlada prodajalka zdirala name in me celo obtožila, da se zmišljujem. Arkgumenti, da so slabo plačane in da se zato jim ni treba lepo obnašati do strank, pa so nekaj tako abotnega, da nimam niti besed.

25. apr 2018 ob 0:08

Odgovornemu
Ce nimate namena voditi trgovine kot se vodi, jo zaprite. Imam nekaj slik dogajanja iz te trgovine, zal se ne dajo nalozit. Sraaaaaaaamota kaj se grete!!!

09. dec 2017 ob 16:58

sramota za trgovca. Konkurenca je dražja in grem vseeno drugam nakupovat, ker Tu je škoda zapravljat čas in denar. Trgovke lene do amena, oni moški starejši nesramen, osoren. Sem vprašala kako to da nimajo malega pira v gajbi že dve leti vsakič ko pridem ponj pa mi je rekel"In?" Pa bi delala velike nabave dnevno, se bi jim splačalo. nimam besede za to trgovino. Ko sem vprašala ali imajo še kaj mešane zelenjave mi je gospa odgovorila, da jo imajo ja, na Polzeli v Tušu. ????
Zaprite trgovino ali zamenjajte osebje.

10. jan 2017 ob 20:08

Spoštovani... Mene pa zanima, kaj se dogaja zadnje čase z zalogami blaga v poslovalnici Žalec..tako slabo založene trgovine ne poznam. Sem redna stranka, a se mi zdi, da bom primorana menjati trgovca, saj se je v zadnjih nekaj mesecev zgodilo mnogokrat, da ni bilo osnovnih živil na zalogi..npr. radenska v steklenici, gorički jogurt, gosti jogurt mu, kisla smetana krepko, cokolada za peko Tuš, inčuni, sladka smetana Tuš, vložki vir, žafran,... Ne govorim o enkratni nezaloženosti, radenske zaporedoma ni bilo več dni, prav tako jogurta. Sem že večkrat opozorila trgovke, a očitno jim je vseeno. Tudi cene ne spreminjajo sproti..že dva meseca računajo gorički jogurt 1.59 eur, čeprav oglašujejo ceno 1.39 eur. Tudi na to sem opozorila, a se ni zgodilo nič.

24. dec 2014 ob 15:35

Minka! Kaj ima za zahtevati? Opravicilo ker je bila obtozena po krivem. Naj rajse obtozujejo tiste ki res to delajo! Ne pa nedolzne ljudi.
Moji mami so tudi ukradli v Tusu denarnico in nihce ni mignil z prstom, niso hoteli poklicati policijo da to resijo! Pa je ostala brez dokumentov in celo placo! Kak odnos je to do kupcev? In tus naj bi mel kamere? Kje so te kamere v tusu da moje mame ni blo na 19ih kamerah? Ni jih zato pa tudi niso hoteli posredovati to policiji!
Nobene kulture, spostovanja nimajo prodajalke v tusu!
Lp

29. okt 2014 ob 22:43

ste že delovala kot kradljivka! ponavadi ste take najbolj glasne! kaj pa vi imate pravico zahtevati? prav ničesar. !!

Sorodne poslovalnice v bližini