Vulkanizerstvo Vujasinovič

Zaprto
nasproti bolnice Petra Držaja
Pod hribom 3
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 505 89 68
041 631 477 (GSM)
46.0664096305, 14.486537853
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 19.00
 • torek
  08.00 - 19.00
 • sreda
  08.00 - 19.00
 • četrtek
  08.00 - 19.00
 • petek
  08.00 - 19.00
 • sobota
  08.00 - 13.00
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

28. mar 2022 ob 15:40

Že več sezon sem njihova stranka, pri njih sem kupila tudi zimske pnevmatike. Več kot zadovoljna, prijazni, hitri, zanesljivi delavci. Najlepša hvala.

04. nov 2017 ob 13:41

Spet sem pred nakupom novih pnevmatik na daljavo in pravkar bom oddal naročilo pri tem dobavitelju. Pred leti so me pozitivno presenetili. Nisem vedel zanje, priznam. Ogledoval sem si spletno stran in dobil mnenje, da to ne more biti prav resna ponudba, saj mi je kot računalniškemu friku spletna stran delovala nekako ne preveč profesionalno. Napaka, ne ocenjuje se po izgledu spletne strani! Priznam, takrat in zaradi tega sem gume naročil pri slovenskemu gigantu (ne bom slabe reklame delal). Tam je naročilo stalo 2 tedna, jih pokličem kaj se dogaja in vsi zmedeni, da so spregledali, da tistega modela gum ni na zalogi, da ga lahko dobijo (spet še 4-5 dni za čakati), vendar cena bo občutno višja in na predplačilo moram še doplačati. Me nekako mine, storniram naročeno in si rečem.... klinc, rizik gor ali dol, bom pa naročil na avtogume.com. In tako je bilo. Naslednji dan, pazite, naslednji dan klic varianta: "Spoštovani, gospod, vozim vam gume, je kdo doma?" Nisem mogel verjeti. Pri gigantu sem moral plačati vnaprej in me 2 tedna noben ni niti porajtal, da sem naročil, kolobocija z vračilom predplačila itd... Pri tem ponudniku pa mi že naslednji dan dostavljajo naročeno. Vprašam koliko je ekspresna dostava za doplačati - nič, 4,90 EUR DDV je končna cena za odkup. Nisem mogel verjeti, resnično. Gume so bile nove, le nekaj tednov po izdelavi. Kvaliteta odlična. In takšne podpiram in jih bom podpiral. Velika podjetja bodo tako ali drugače zaslužila teh nekaj deset evrov. Iste gume, ki jih bom sedaj naročil, bi dobil drugje kakšna 2 evra ceneje. Za privarčevanih 8 evrov se ne grem blamirati in z veseljem podpiram manjša podjetja, ki si to zaslužijo.

30. okt 2017 ob 8:55

JAZ SEM BILA DVAKRAT TAM IN PRI NJIH ŽE KUPILA GUME,,,ZELO ZADOVOLJNA-SO BILI PRIJAZNI,,,SPOŠTLJIVI IN SE PRILAGAJAJO

27. mar 2015 ob 22:26

Spoštovani Jure Novak,
kot prvo, opravičujemo se vam za morda neustrezen pristop. Človeško je delati napake, še posebno kadar se v obilici dela kaj spregleda. Verjetno res nismo namenili dovolj pozornosti stanju vaših 4 leta starih letnih gum pred hrambo. Za ta spregled se vam opravičujemo. Ponudili pa smo vam povrnitev stroška hrambe za dve sezoni nazaj.
Predvsem pa ne razumem, zakaj na takšen način pišete. Menim namreč, da bi nam vaše pripombe, tako ognjevito izpovedane tu, na podoben način lahko dali na kraju samem, da se zadeva reši v obojestransko zadovoljstvo.
Nihče vam ni nič računal. Ko se je povedalo za stanje gum, smo po vaši odločitvi vaše zimske gume montirali nazaj na vaš avto brez kakršnegakoli plačila.
Trudimo se in delamo. Želimo pa le, da pomislite, kako bi vam bilo, če bi nekdo o vas tako govoril.

S spoštovanjem,
kolektiv vulkanizerstva

20. mar 2015 ob 14:10

Povest o oslu in ledu.

Če namerava slučajno kdo menjati gume pri Vujasinoviću na Vodnikovi: nikar!

Ko sem lani prišel po zimske, so rekli, da je v gumah, ki sem jih imel shranjene pri njih, polomljena žica in da potrebujem nove.

Malo sem škral z zobmi, ampak, OK, bile so že par sezon stare, pa sem kupil nove. Da pa ne bi spet vnemar plačeval hrambe sem eksplicitno vprašal, če so letne še OK. Odgovor je bil, da so. In smo jih shranili.

Pridem danes, mi snamejo zimske, privlečejo ven letne in - glej no glej: iztrošene, zlizane, rabim nove.

Valjda sem jim povedal, da ni šans in zatežil, naj mi dajo nazaj zimske. In pazi: hoteli so še, da jim plačam 'vijačenje'. Ja, seveda.

Skratka, pri Vujasineviću na Vodnikovi ali kradejo gume (zamenjajo tvoje za enak model iztrošenih), ali pa so nesposobni ocenit kvaliteto gume.

Šalabajzerji!

Poslovalnice v bližini