Zavarovalnica Triglav, d.d., Območna enota Koper

Odprto
Pristaniška ulica 8
6000 Koper
Prikaži pot do poslovalnice
05 665 41 00
45.544614, 13.728382
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 16.00
 • torek
  08.00 - 16.00
 • sreda
  08.00 - 17.00
 • četrtek
  08.00 - 16.00
 • petek
  08.00 - 13.30
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Opis podjetja

Skupina Triglav posluje v sedmih državah na osmih trgih. Sedež Zavarovalnice Triglav - Centrale je v zgradbi arhitekta Jožeta Plečnika v Ljubljani. Za enostaven in hiter dostop do proizvodov in storitev skrbi mreža dvanajstih območnih enot, 42 predstavništev s številnimi prodajnimi skupinami in sklepalnimi mesti ter s preko 660 zavarovalnimi zastopniki po vsej Sloveniji. Lastno poslovno mrežo dopolnjujemo z družbami za zavarovalno zastopanje in sodelujemo z družbami za zavarovalno posredovanje. Agencijske pogodbe za sklepanje zavarovanj imamo sklenjene s podjetji za izvajanje tehničnih pregledov motornih vozil. S svojo ponudbo pa smo prisotni tudi v bankah, v turističnih agencijah in preko spletnega portala Zavarovalnice Triglav www.triglav.si.

Prikaz lokacije na zemljevidu

04. maj 2021 ob 21:00

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: 16014560144)

24. sep 2017 ob 8:34

Prvič po več letih, sem razočarana na AS asistenco. Preden se je ustanovila Zdravje AS je bilo vse lažje. Ko sem rabila ortopeda so mi iz asistence sporočili, kateri so na voljo in ker je bil tudi ortoped, ki sem ga obiskovala pri vas, sem dobila napotnico, opravila pregled in bila napotena v bolnico. To je bilo super. Sedaj imam problem z drugim kolenom, ki je potreben operacije in sem bila napotena v ambulanto Zdravje AS. Moram povedat, da so zelo prijazni in strokovni, vendar se tu vse konča. Napotena sem bila, da se vpišem v čakalne vrste, vendar brez napotnice. Tu pa nastane problem, saj kamor sem poklicala moram čakat ponovno na ortopeda in pregled in šele nato v čakalno vrsto. S tem sem izgubila skoraj 3 mesece, ker vemo kako dolgo se čaka na pregled na ortopeda. Vaš izvid mi pa pri tem ne daje nobene veljave. Torej naredili ste korak nazaj, jaz sem izkoristila zavarovanje brez potrebe, saj mi izvid ne omogoča hitrejše poti. Da bom bolj natančna, prvič sem opravila pregled v hotelu Lev in me je ortoped uvrstil v čakalno vrsto, drugič sem imela poškodbo rame in sem bila napotena na Artros in tudi takoj v čakalno vrsto. Torej postopek je takoj stekel, sedaj pa ko je na vrsti drugo koleno, se mi vse to podaljša. Zopet ortoped, ki ga ne morem izgleda izkoristit z asistenco, čakanje na njega, pa potem čakalna vrsta. Menim, da po vsem takem zavarovanje ni potrebno.

20. jan 2017 ob 15:42

Pri vzajemni sem zavarovana že skoraj 10 let in sem redna plačnica. Do sedaj sem z zavarovanjem zadovoljna, čeprav se mi zdi, da je znesek na položnici malo previsok, glede na zneske položnic mojih drugih družinskih članov. Ampak vse to se še da. Ne razumem pa zakaj imajo zavarovalnice telefone, če se ne odzivajo na njih.

Danes sem namreč klicala, ker sem nujno rabila eno informacijo. Klicala sem 3 krat zaporedoma, to pomeni 4 in pol minute zvonjenja, a žal brez uspeha. Tako klicanje sem ponovila še dva krat in prav tako brez uspeha. To me je zelo razjezilo. Ne razumem ali so tako zaposleni da se ne morejo javite, oziroma ali imajo telefon v kleti pa ga ne slišijo. Če se pa kakšna položnica ne plača, pa je že čez dva dni opomin v nabiralniku, kar z dvojnim zneskom.

Na telefon pa nikogar ne dobiš. Vaša stranka.

02. mar 2016 ob 12:12

Po pravnomočnem sklepu, ki ga nisem dobila nikoli, je bilo dano kolegu od gospe Leje-Rubežniku v Kopru, sta skupaj gasilca v Dekanih je povedal, Upravna enota je izdala pet potrdil z napačnim mojim naslovom, da stanujem v LJ za pet vozil: 2 kombija Mercedez, 2 Fiata in še traktor - vse se mi rubi za dolg, ki je sumljivi-600 do 700 EUR. 5 vozil ne morem prodati, ne rabiti, ker je rubežnik v Kopru vse blokiral, niti uporabljati. Lepo verigo se pri nas lahko naredi.

Sorodne poslovalnice v bližini