Zavod za zaposlovanje RS Urad delo Lendava

Zaprto (odpira čez 4 h 20 min)
Kranjčeva 22
9220 LENDAVA - LENDVA
Prikaži pot do poslovalnice
02 577 29 00
46.5619975388, 16.4555364599
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
 • torek
  08.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
 • sreda
  08.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
 • četrtek
  zaprto
 • petek
  08.00 - 13.00
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

30. jan 2020 ob 12:03

19. januarja letos (2020) sem Vam poslal sporočilo po tej poti, ker nisem našel druge možnosti. Res je, da obstaja telefonska številka, toda po telefonu sporočat nekaj tako kompleksnega in obsežnega, mi ne leži najbolje.
Danes, 30. januarja 2020 Vam sporočam o mojih dosedanjih in bodočih zdravniških in te termine spremljajočih in dopolnjujočih terminih, za katere že vem.
20. januarja sem šel k osebnemu zdravniku/-ci dr. Essers s trdovratnim prehladom. Nadomeščala jo je ena druga zdravnica (imena si nisem zapomnil). Istega dne popoldne sem šel k ortopedu/-inji dr. Bahr z prav tako trdovratno bolečino v levi nogi, ki me je spremljala in vedno znova in znova obiskala od 18. novembra 2019. Ko me je moj svetovalec na Zavodu za zaposlovanje ob začetku decembra vprašal o zdravstvenem stanju, tega mu nisem omenil, ker sem mislil da je ta bolečina že minila, ali pa da jo bom lahko držal na vajetih z mazilom proti revmi. Bolečina pač še ni bolezen. Toda če me vedno znova obišče, jo moram resno vzeti. Tudi gospa dr. Bahr je vzela to zadevo z nogo resno: poslala me je na MRT (magneto-rezonančno tomografijo). Tamkajšnji termin sem imel 24. januarja ob 09:50. 27. januarja sem imel sledeči termin pri dr. Bahr (ortoped/-inja), ki mi je proti akutni bolečini priporočila in dala injekcijo, ter me je še istega dne poslala k nevrologu dr. Jendroschka, kjer so še istega dne opravili pregled in dobil izvid, s katerim sem se oglasil 29. januarja pri dr. Bahr (ortoped/-inja). Injekcija se ni dovolj dobro obnesla, pa sem dobil Ibuprofen tablete in nov, kontrolni termin, ki bo 4. marca. Da bi čas med raztresenimi termini dobro izkoristil, prijavil sem se pri gastroenterologu na termin za razgovor pred kolonoskopijo. Ta termin sem dobil za danes, 30. januarja. Predvidevam, da bo termin za kolonoskopijo čez nekaj dni.
Ko sem 20. januarja popoldne bil pri dr. Bahr, sem takoj in ne da bi prosil za to, dobil napotnico za fango, masažo in fizioterapijo. Da bi takoj, še istega dne šel tja, to sem še zavlačeval in naivno upal, da bom verjetno lahko s tem receptom celo v Sloveniji šel na fango, masažo in fitioterapijo - recimo v hotel Lipa v Lendavi, pa sem se uštel, ker tukajšnjim zdravniškim in te termine spremljajočim terminom še ni videti konca, poleg tega pa me je dr. Bahr 27. januarja vprašala, če že imam termine za fango, masažo in fizioterapijo. Hitro sem odšel v fiziološko prakso po termine. Za 19. februarja sem dobil 2 termina, za 21. februarja 1 termin, 26. februarja 2 term., 28. ferbruarja 1 term., 3. marca 2 term.,
vmes bom 4. marca ob 13:10 imel kontrolni termin pri ortopedu/-inji dr. Bahr, ki jo zanima, kako se je obnesel Ibuprofen in fango, masaža ter fizioterapija.
Nadaljujem z ostalimi termini za fango, masažo in fizioterapijo: 5. marca - 1 termin, 10. marca 2 termina, 12. marca 1 term., 17. marca 2 term., 19. marca 1 termin. Termine imam pri treh fizioterapevtih, da bi hitreje prišel do konca, toda lahko se zgodi, da bo kateri od treh zbolel ali iz kakršnih koli drugih razlogov odpovedal enega od terminov ali celo več terminov, pa bom dobil nove termine, ki bodo vse skupaj še bolj zavlekli.
Ko sem 20. januarja dopoldne bil v praksi dr. Essers, sem se potožil na splošno zdravstveno stanje in prosil za vsesplošen, vseobsežen preventivni zdravstveni pregled. Za obisk v laboratoriju (za analizo krvi in urina) sem dobil termin šele za 23. marec.
26. marca bom imel preiskavo trebušne votline, mehurja in obeh ledvic (sumljive ciste na ledvicah, spet so me opozorili na to pri MRT-ju leve noge in spodnjega dela hrbtenice 24. januarja letos). K splošnemu preventivnemu pregledu sodi tudi obisk pri psihologu. Pri gospodu dr. Essersu sem dobil termin za 27. marec. Če bo nekaj ugotovil, s čim bi se bilo treba bolj podrobno pozabaviti, mi bo dal še en nov termin, ali celo več terminov. Mogoče me bo moral z napotnico napotit k nekemu drugemu kolegu, ker me tudi zanima moja mentalna, celo inteligenčna delovna sposobnost, in če me ni že napadla demenca ali alchajmerjeva bolezen. Rabim vse te preglede in izvide od vseh teh pregledov, da bi lahko 100%-no pošteno odgovoril na vprašanje mojega poklicnega svetovalca in bodočih potencialnih delodajalcebv.
Verjemite mi, da bi na mestu te "zaposlenosti" z mojim zdravstvenim stanjem bil raje v Sloveniji in bi tam iskal delo, šel na razgovor z potencialnim delodajalcem in šel oziroma se vozil na delo, pa magari bi bilo to 20 km daleč, pa magari bi se moral voziti tja in nazaj - s kolesom. V hiši staršev (po mamini smrti) bi tudi imel veliko opravil. Imel bi polne roke dela z pripravami na selitev iz treh prostorov, v katerih sem do sedaj imel svoje stvari. Moja sestra in moj mlajši brat vztrajajo pri tem, da bo hiša po hitrem postopku renovirana in prodana. Da bi jo lažje prodali, mora biti prazna, torej moram se seliti od tam z mojim imetjem vred najpozneje sredi maja. Situacija je za zmešat, pa sem zadržan tukaj v tujini, kjer mi žena plačuje zdravstveno zavarovanje, kakšno primerno delo za mene ni na vidiku, pri tem se mi pa zdravstveno stanje slabša. Upam, da se bom nekje aprila končno izmotal iz tega klobčiča.
Lep pozdrav
János Czimmermann Toplak

19. jan 2020 ob 22:33

Ker vašega e-mail naslova nisem našel, pa tudi na www.ess.gov.si nisem našel možnosti za sporočanje, vam pišem po tej poti. Jutri zjutraj ob 8:00 uri naj bi se pojavil na dogovorjenem seminarju v učilnici zavoda za zaposlovanje, toda ker se že nekaj dni ne počutim dobro, nisem upal odleteti iz Berlina (kjer sem bil na dopustu pri svoji družini, ki jo verjetno dalj časa ne bom videl), tako da bom raje prej odšel k zdravniku, ki bo ugotovil, kaj mi je, koliko sem še in v kolikšni meri bom v bodoče fizično in psihično obremenljiv. To še zdaleč ne pomeni, da sem se premislil glede svojega sklepa, da iščem delo doma v Sloveniji, da bi lahko oddelal vsaj 3 in pol leta, koliko mi še manka do minimalne pokojnine. Tudi pri zavarovalnici Triglav se bom oglasil v zvezi z mojo do sedaj zadnjo resnejšo poškodbo (zlom hrbtenice, 12. vretenca), da mi tudi oni svetujejo, kakšna dela si še lahko iščem in kakšna mi odsvetujejo. Zdravniške preglede v Berlinu bom tudi poskušal usmerjati v to smer, da mi pokažejo pravo (poklicno) pot, po kateri mi je iti. Upam, da se bom 3. februarja že lahko zglasil na pogovor pri g. D. Puklu. Lep pozdrav. Brez zamere in na svidenje (prišel bom z raznimi koristnimi dokumenti in z opravičilom).
János Czimmermann Toplak

21. mar 2012 ob 23:29

iščem delo sem prodajalka

05. mar 2011 ob 11:04

pozdravljeni iščem delo za določen ali celo za nedoločen čas.sem zaposlen kot voznik c kategorije,kamijona in mi pogodba priteče čes 6 mesecev zato sem ,v skrbeh želim si delo katero bi z veseljem sprejel saj nisem siguren da bom tu v tej firmi ostal, zaradi ne potrebe bo delo,rad bi delal v ustanovi kot je razvoz otrok iz šole in v šolo,ali v cetrih kjer so ljudje ki ne morejo z lastnim vozilom do ustanov ali centrih, to mislim na domovih kjer so otroci in starejši ljudje s paralizo ali da so potrebni pomoč v centri.

Sorodne poslovalnice v bližini