Zobozdravstvena ordinacija Bernarda Osovnikar dr.dent.med zobozdravniki

Zaprto
Kapucinski trg 12
4220 Škofja Loka
Prikaži pot do poslovalnice
08 330 20 10
46.1668586, 14.3069658
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 19.00
 • torek
  07.00 - 19.00
 • sreda
  07.00 - 19.00
 • četrtek
  07.00 - 19.00
 • petek
  07.00 - 19.00
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
V soboto odprto po dogovoru
Izjeme
 • dan upora proti okupatorju, 27. apr
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

19. apr 2016 ob 9:11

Z njihovim odnosom do pacienta torej do mene nisem bil zadovoljen. Podajali so se me med seboj kot žogo. Samo četrti in peti zdravnik nista prišla na vrsto. Ko dr. Matica že drugič ni bilo in me je prepustil še tretji zdravnici sem odšel. Na drugi obravnavi me je namreč brez dogovora prevzela njegova sestra. Ni se predstavila ali kar koli spregovorila z menoj. Kot da me ni. Odnos porazen lahko bi celo rekel ignorantsko nastrojen do pacienta. Kot ,da sem objekt in ne človek.
Strokovno delo dr. Matica je dobro . Zavedati pa bi se moral, da je on odgovoren za pacienta, ne pa, da se njegova sestra vmešava v njegovo delo ali pa svoje delo prepušča drugim zdravnikom brez predhodnega dogovora s pacientom .

17. maj 2012 ob 17:21

Pravkar bila pri njej.. Ze tri leta nazaj je moja solska (sem student) zdravnica naredila eno plombo. Ves ta cas me je skelelo, pred tremi tedni mi je naredila novo. Dva tedna je bilo ok, potem me je zacelo boleti in sem bila en teden na protibolecinskih tabletih, ker sem si rekla da se mora se umiriti. Ker pa se bolecina ni manjsala in je bila stalno prisotna v taki meri, da sem jemala tablete, sem sla danes nazaj k njej. Plombo mi je odstranila in dala notri zdravilo, ker pa je rekla, da nima kaj, da bo dala plombo potem nazaj, in da verjetno se naprej ne bo ok, in kaj tako jamramo in ne znamo malo potrpeti... Ampak roko na srce 3 leta skoraj ne zvecim na eni strani... sem si rekla da grem pac privat pokazat in se pozanimat, kaj lahko naredimo, ker se bojim, da bolecina ne bo ponehala, ce ze 3 leta ne (sem imela v mislih odtranitev zivca, ali kakoli ze samo da me ne bi vec bolelo). No dobila sem demonstracijo ciscenja zob za 18eur, slikanje zob, na katerega sem pristala 31 eur. Za zob zaradi katerega sem prisla je pa rekla da danes nima kaj, da ce zelim ga zdraviti pri njej, naj se pozanimam, kaj mi je dala moja osebna zdravnica notri. Sem se dogovorila za datum, ko pa sem prosila za rentgensko sliko, je bila zgrozena, ce ne mislim hoditi k njej, pa da ne morem hoditi na dva konca hkrati, da pacienta jemljejo celostno, da jih vzame le ce ti rihtajo vse zobe itd. Pa da naj hodim k svoji zdravnici, naj ji zaupam, da so vsi zobarji, v smislu enako sposobni.. Po tem ko ti ne zrihtajo zoba v treh letih, pac podvomis o sposobnostih.. Pa saj sem samo prisla zaradi enega zoba, za katerega drugje ocitno niso znali poskrbeti, sklepala sem da ce so oh in sploh privatniki, da bodo kaj sposobnejsi, ocitno sem se zelo zmotila in niti olikani niso. Uglavnem dobesedno za 49eur sem bila nap*zdena. Potem pa, ko sem ji hotela povedati, da sem student, da 49eur ne zasluzim v parih minutah kakor ona, in da si privat zobozdravnika enostavno ne morem privosciti, nisem od tega uspela reci niti a pa je obrnila hrbet in sla. Uglavnem.. Never again. ... pa se smrkelj ji je visel z nosa.. Res! Nisem napisala samo zaradi negativne izkusnje. Aja.. Pa prijateljica me je napotila tja.. ona si je zdravila tam le en zob.. pa ni bila nap*zdena.. Zadovoljna s storitvijo.. Jaz pa vsa polna pozitivizma sla k njej.. Ajej.. Asistentke, ali karkoli ze so, so bile pa vljudne in ok. Denar sveta vladar!

Poslovalnice v bližini