Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dodam poslovalnico?

Desno zgoraj kliknete gumb Dodaj lokacijo.

Pomoč pri iskanju

Želen odpiralni čas in druge podatke najdete tako, da preprosto vpišete ime trgovine, banke, restavracije ipd. ter neobvezno še kraj in ulico.

So podatki ažurni?

Vlagamo izjemen napor z namenom, da bi bili podatki vedno ažurni. Razvijamo tudi dodatne inovativne mehanizme, ki bodo omogočali ažurnost tudi, ko dodamo večje število manjših lokacij.

Zavedati pa se moramo, da vedno obstaja možnost napak - velikokrat ne po naši krivdi. Uporabniki nam v takem primeru, prosimo, sporočite napako preko možnosti "Sporoči napako".

V bazi ni moje priljubljene trgovine!

Prej ali slej jo bomo dodali, še posebej veseli pa bomo, če priskočite na pomoč in kliknete na "Dodaj lokacijo" desno zgoraj, ter vpišete čimvečje število podatkov. Še posebej pomembni so: točen naziv in naslov, telefon, email in/ali spletna stran, najboljše pa še odpiralni čas.

Kako je s prazniki?

Za večino trgovskih verig vzdržujemo podatke o odprtih poslovalnicah tudi za praznike. Seveda pa se trudimo posredovati pravilne podatke za čim več lokacij. Na dan praznika pri poslovalnici za katero imamo podatek izpišemo odpiralni čas.

Je razvoj storitve Odpiralni Časi enostaven?

Ne :)

Zakaj ne?

Bolj kot je sistem enostaven za uporabo in več kot ima (ažurnih) podatkov, več dela je potrebnega v ozadju. Tako "garanja", kot precej dolgotrajnega razmišljanja o idealnih pristopih.

Upamo, da Vam je storitev všeč, mi pa se bomo še naprej trudili inovirati in peljati zadevo na naslednje nivoje.

Kdo stoji za storitvijo?

Glej o storitvi.

Kako boste lahko za svoj trud nagrajeni?

Materialno nagrado pa si bomo zaslužili postopoma in le tako, da preko naše platforme omogočimo lokalnim ponudnikom storitev, da dosežejo večjo prepoznavnost in s tem tudi več ekonomskega učinka.

Kdo še profitira?

Vi! Oz. mi vsi... ker dobimo relevantne informacije od ponudnikov storitev, h katerim smo že tako namenjeni.

Razen tega pa bomo lahko vedno izbrali med najboljšo, najbližjo in najbolj prijazno ponudbo.

Ali lahko...

...pomagam prijatelju, ki ima restavracijo, trgovino ali avtopralnico (in nudi kvalitetne storitve) do večje prepoznavnosti na storitvi Odpiralni Časi?

Seveda... predlagajte mu brezplačen vpis v iskalnik!

Ste prisotni še v kateri državi?

Domov