Harvey Norman - PE Ljubljana

Zaprto (odpira čez 2 h 58 min)
Letališka 3D
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 585 50 00
Odprto omrežje
46.0618875112, 14.5427137435
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  09.00 - 20.00
 • nedelja
  10.00 - 15.00
Izjeme
 • binkošti, 04. jun
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

24. maj ob 15:29

Razočarana! Kupila nov Samsungov telefon in ne dela!Taka trgovina pa tok slaba reklama... o zaposlenim ne bi izgubljala prevec besed. Ko rabis nekoga na oddelku ga ni pogledas malo proc pa cel kup prodajalcev, ki se pogovarjajo...

05. apr ob 20:03

Pri trgovini Narvey Noman smo kupili sedežno garnituro za 2.000 EUR. Povedati je potrebno, da pred nakupom vsi vse hvalijo in obljubljajo. O dobavnem roku ne bi razpravljali. Višek vsega pa je bila dostava na dom. Ko enkrat plačaš celotni znesek , se zate nihče več ne zmeni. Da smo prejeli tisto, kar smo plačali , smo tri osebe cel dan klicali na vse možne telefonske številke, o odgovorih raje ne bi razpravljali ( odnos izpod kritike), ker so se nas očitno naveličali so cca ob 19 uri poslali dva naveličana študenta, da sta pripeljali sedežno garnituro na dom. Drago vodstvo podjetja: mi smo zadnjič pri vas karkoli kupili (verjemite, da smo pustili že nekaj denarja v vašem podjetju), upam, da se bodo tudi drugi potrošniki zbudili prej, da ne bi doživljali tega, kar smo mi. Sicer pa pri vam verjetno rek ni znan - STRANKA JE KRALJ . Žal mi je samo za tiste delavce, ki se trudijo, pa ne morejo nič, glede na sistem in organizacijo, ki so ga je postavilo nesposobno vodstvo.
V upanju, da boste kmalu postali sami sebi namen, vas pozdravljam.

16. dec 2016 ob 15:36

Pohvalila bi gospoda Daliborja, ki dela v skladišču in dostavi prodanih artiklov, za fleksibilnost in konstruktivno reševanje problemov ter pomoč pri oranizaciji dostave. Ne, vse stranke niso enake, nekater smo stalne stranke z razlogom. :) Hval in lep dan.

03. mar 2016 ob 7:35

Ponovno se moram pritožiti zaradi posteljnega okvirja, ki sem ga kupila v trgovini Harvey Norman v Ljubljani. Dve prvi zlomljeni oz počeni stranici sta bili sicer zamenjani, po tednu čakanja in lastnem prevzemu. Potem je bila težava z maticami pri spodnji stranici postelje in monter mi je po pošti poslal nove in tako naprej. A zadeve še ni konec. Pritrdimo stranice in letveno dno. Vsedem se nanj in nekaj ne štima. Postelja se sesede. Stranica je spet počena. Potipamo. Na večih mestih. Kličem gospoda Gorana Džabiča, ki mi je zagotovil, da mi bo še isti dan odgovoril in me poklical. Seveda me ni. Ko sem ga kontaktirala sama, mi je zgotovil rešitev problema, obljubljal serviserja in mi govoril o nekih drugih opcijah in mi zatrjeval, da me bo telefonsko kontaktiral še isti dan. Seveda me ni. Ne "še danes" niti naslednjega dne. Poklicala sem ga na običajno številko 040 611-801, pa je prekinil. Sedaj se sprašujem, kdo je tukaj nor? In predvsem: Gre tukaj za dogovorjeno zavlačevanje? Nateg?

26. feb 2016 ob 8:01

Pred štirinajstimi dnevi sem kupila posteljni okvir v poslovalnici v Ljubljani. Ko smo ga želeli montirati smo ugotovili, da sta obe stranici zlomljeni. Tega se prej ni videlo, ker je okvir oblazinjen. Reklamirala sem in dobila nove dele. A mora se je nadaljevala. Matice, ki so pritrjene znotraj okvirja so popadale v notranjost in nogic, ki držijo posteljo pokonci ni mogoče priviti, saj se vrtijo v prazno. Skratka, katastrofa. Gre za postelni okvir POSOKV ALBURI. Skrajno nekvalitetno! Katastrofa!

03. feb 2016 ob 17:49

Ravnokar sem odložila telefon. Klical me je pobesneli serviser. Decembra sem namreč na servis dostavila Philips mešalnik, ki ni delal. Mešalnik, ki so mi ga vrnili ni bil moj ampak umazan, obrabljen mešalnik nekoga drugega. Na servisnem poročilu piše, da so zamenjali dele na motorju. Res neverjetno. Od kod serviserju dovoljenje, da me sploh kliče. Moj kontakt je predstavnik Harvey Normana. Namesto, da se mi opravičijo, ker sem morala mešalnik dostaviti ž tretjič, me je delavec v sprejemni pisarni podučil, da bi lahko takoj pogledala kakšen kaj so mi vrnili. Ko sem mu povedala, da sem zaupala tistemu, kar piše na nalogu in ugotovila, da ni moj šele, ko sem ga prvič potrebovala, je dejal, da on bi preveril. Wau. Šokantno. Serviser mi je še dejal naj pridem na njihov servis po mešalnik, češ da je izvlekel prekratek kabel in zamenjal ohišje ter da je gotov. Po pravici povedano si tja niti upam. Prosila sem ga, da ga dostavi v poslovalnic HN. Je rekel, da bo tam enkrat naslednji teden. Res ne morem verjet.

Sorodne poslovalnice v bližini