Harvey Norman - PE Ljubljana

Odprto
Letališka 3D
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 585 50 00
Odprto omrežje
46.0618875112, 14.5427137435
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  09.00 - 20.00
 • nedelja, dan državnosti, 25. jun
  ni podatka [1]
[1] ned, 25. jun, Ni podatka za dan državnosti. Prosimo pokličite! (Redni delovni čas: 10.00-15.00)
Izjeme
 • dan državnosti, 25. jun
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

02. jun ob 13:43

Klimatska naprava SINCLAIR ASH-12AIR3 z montažo

Klimo in montažo ODSVETUJEM!
MONTAŽA: Monterji niso imeli aparata za odsesovanje in so mi popraskali parket. Prav tako niso lukenj zapolnili z belim kitom (jubolinom...). Za dodatna pleskarska dela sem odštela dodatnih 50 eur ter 50 eur monterjema klime (za dodaten preboj notranje stene / na roko seveda).
KLIMA: Katastrofa. Pri izbiri funkcije hlajenja se ne da izbirati temperature pihanja. Čeprav izbereš temperaturo recimo 22 stopinj, piha vedno 16 stopinj (100% se človek prehladi). Avto način, ki deluje s pomočjo termostata ne deluje. V načinu ventilatorja / fan se lahko izbira temperaturo? (zakaj to ni programsko onemogočeno - tako ali tako piha samo toliko stopinj kolikor jih je v prostoru).
ZAKLJUČEK: Kitajsko sranje z angleškim logotipom. Zadnji nakup pri Harvey Normanu!!!

24. maj ob 15:29

Razočarana! Kupila nov Samsungov telefon in ne dela!Taka trgovina pa tok slaba reklama... o zaposlenim ne bi izgubljala prevec besed. Ko rabis nekoga na oddelku ga ni pogledas malo proc pa cel kup prodajalcev, ki se pogovarjajo...

05. apr ob 20:03

Pri trgovini Narvey Noman smo kupili sedežno garnituro za 2.000 EUR. Povedati je potrebno, da pred nakupom vsi vse hvalijo in obljubljajo. O dobavnem roku ne bi razpravljali. Višek vsega pa je bila dostava na dom. Ko enkrat plačaš celotni znesek , se zate nihče več ne zmeni. Da smo prejeli tisto, kar smo plačali , smo tri osebe cel dan klicali na vse možne telefonske številke, o odgovorih raje ne bi razpravljali ( odnos izpod kritike), ker so se nas očitno naveličali so cca ob 19 uri poslali dva naveličana študenta, da sta pripeljali sedežno garnituro na dom. Drago vodstvo podjetja: mi smo zadnjič pri vas karkoli kupili (verjemite, da smo pustili že nekaj denarja v vašem podjetju), upam, da se bodo tudi drugi potrošniki zbudili prej, da ne bi doživljali tega, kar smo mi. Sicer pa pri vam verjetno rek ni znan - STRANKA JE KRALJ . Žal mi je samo za tiste delavce, ki se trudijo, pa ne morejo nič, glede na sistem in organizacijo, ki so ga je postavilo nesposobno vodstvo.
V upanju, da boste kmalu postali sami sebi namen, vas pozdravljam.

16. dec 2016 ob 15:36

Pohvalila bi gospoda Daliborja, ki dela v skladišču in dostavi prodanih artiklov, za fleksibilnost in konstruktivno reševanje problemov ter pomoč pri oranizaciji dostave. Ne, vse stranke niso enake, nekater smo stalne stranke z razlogom. :) Hval in lep dan.

03. mar 2016 ob 7:35

Ponovno se moram pritožiti zaradi posteljnega okvirja, ki sem ga kupila v trgovini Harvey Norman v Ljubljani. Dve prvi zlomljeni oz počeni stranici sta bili sicer zamenjani, po tednu čakanja in lastnem prevzemu. Potem je bila težava z maticami pri spodnji stranici postelje in monter mi je po pošti poslal nove in tako naprej. A zadeve še ni konec. Pritrdimo stranice in letveno dno. Vsedem se nanj in nekaj ne štima. Postelja se sesede. Stranica je spet počena. Potipamo. Na večih mestih. Kličem gospoda Gorana Džabiča, ki mi je zagotovil, da mi bo še isti dan odgovoril in me poklical. Seveda me ni. Ko sem ga kontaktirala sama, mi je zgotovil rešitev problema, obljubljal serviserja in mi govoril o nekih drugih opcijah in mi zatrjeval, da me bo telefonsko kontaktiral še isti dan. Seveda me ni. Ne "še danes" niti naslednjega dne. Poklicala sem ga na običajno številko 040 611-801, pa je prekinil. Sedaj se sprašujem, kdo je tukaj nor? In predvsem: Gre tukaj za dogovorjeno zavlačevanje? Nateg?

26. feb 2016 ob 8:01

Pred štirinajstimi dnevi sem kupila posteljni okvir v poslovalnici v Ljubljani. Ko smo ga želeli montirati smo ugotovili, da sta obe stranici zlomljeni. Tega se prej ni videlo, ker je okvir oblazinjen. Reklamirala sem in dobila nove dele. A mora se je nadaljevala. Matice, ki so pritrjene znotraj okvirja so popadale v notranjost in nogic, ki držijo posteljo pokonci ni mogoče priviti, saj se vrtijo v prazno. Skratka, katastrofa. Gre za postelni okvir POSOKV ALBURI. Skrajno nekvalitetno! Katastrofa!

Sorodne poslovalnice v bližini