Ma3ca d.o.o. poslovalnica Črnuče

Zaprto
na vogalu, parking zagotovljen.
Dunajska cesta 401
1231 Ljubljana - Črnuče
Prikaži pot do poslovalnice
01 561 13 97
041 683 698 (GSM)
46.1041261256, 14.5347085068
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 15.00
 • torek
  09.00 - 15.00
 • sreda
  09.00 - 15.00
 • četrtek
  09.00 - 15.00
 • petek
  09.00 - 15.00
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

15. sep 2023 ob 15:06

Vsem, ki razmišljajo o delu z Matrico oziroma z lastnikom, Aleksandrom Zbašnikom, priporočam, da preberete ta review. Je malce daljši, ampak vam bo dal dober vpogled v njegov način dela in komunikacije.

V Matrico sem prišel pred 3 leti (ja, daleč - ampak bo kmalu smiselno) in želel nalepke in druge tiskovine. Ostale tiskovine so bile v redu, nalepke pa so bile obupne kvalitete. Kljub temu, da sem mu jasno povedal po mailih, kam se morajo nalepiti in, da sem prinesel material, na katerega naj bi se nalepile, s sabo, sem dobil nalepke, ki se niti na papir ne nalepijo.

Ne, niti na papir, niti na karton, še najmanj na plastificirano kuverto, na katero naj bi se. Nalepke, ki jih dobiš pri čokoladicah ''životinjsko carstvo'' se lepijo bolje. Vem, ker sem preveril.

Ko sem mu to, izjemno vljudno in potrpežljivo skomuniciral in iskal rešitve, od tega, da mi to popravi, do tega, da reklamirava ta del računa, je rekel, da (citiram iz maila):
-''vaše namigovanje o reklamaciji računa sprejemam kot nizek udarec''
-in ''Dobili ste natanko tisto, kar ste plačali in jaz ne vidim, pri težavi odlepljanja, niti kanček krivde na moji strani.''

Potem je, ko sem bolj odločno zahteval reklamacijo, pričel z ignoriranjem, nenazadnje pa z grožnjami.

Potem sem lastniku napisal slab review, ki si ga je več kot zaslužil. TRI leta (3) kasneje, pa je ON na moj Google profil za moje podjetje napisal fake, negativen review, kjer me je seveda osebno žalil. 3 leta kasneje. Čeprav ni z mano imel nikakršne interakcije, razen situacije, ki jo opisujem. Jaz za njega nisem delal nikoli, kar pa ga ni ustavilo pri pisanju negativnega, lažnivega reviewa.

Moram reči, da vse to prestopa vsakršno mejo neprofesionalnosti. Je, iskreno, najbolj nora in nelogična izkušnja, ki sem jo kdaj imel s katerimkoli ponudnikom katerekoli storitve. Je nerazumen, nepotrpežljiv in več kot očitno meni, da je absolutno nezmotljiv.

Za vse, ki cenite svoj čas, denar in živce, absolutno priporočam, da se na veliko izogibate tiskarne Matrica. In pod to se rade volje podpišem kadarkoli in pokažem dokaze, če je to potrebno.

Odnos lastnika je porazen in takoj, ko bo šlo kaj narobe, vas bo izsiljeval ali ignoriral. Grozna izkušnja. Absolutno NE priporočam nikomur.

EDIT: Naj še omenim, da je imel Facebook stran, kjer je imel več negativnih reviewov in niti enega pozitivnega, ki jo je od takrat zbrisal.

04. feb 2019 ob 15:48

Zelo slaba komunikacija s stranko in visoke cene.

V tiskarno sem prišel s pripravljeno datoteko za tisk vizitk in prenosnim računalnikom v primeru, da bi bilo potrebno datoteko drugače pripraviti. Kljub prošnji, da mi pomaga s pripravo in izrecnim navodilom, da naj stvari ne tiska če končni izdelek ne bo natančen se je za to odločil. Krivdo za neuspel print je na koncu zvalil name in ga tudi zaračunal.
Tudi stranka, ki je bila na vrsti pred mano je imela podoben problem s komunikacijo z zaposlenim. Po moji prvi in na žalost tudi zadnji izkušnji so brez vsakega posluha za stranko.

Poslovalnice v bližini