Odpiralni čas
 • ponedeljek
  07.00 - 19.00
 • torek
  07.00 - 19.00
 • sreda
  07.00 - 19.00
 • četrtek
  07.00 - 19.00
 • petek
  07.00 - 19.00
 • sobota
  07.00 - 15.00
 • nedelja
  zaprto
Opis podjetja

MERKUR trgovina, d.d., je vodilni slovenski trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in delavnice, za končne kupce, podjetja in obrtnike. Nadaljujemo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utiramo pot v prihodnost.

Prikaz lokacije na zemljevidu

16. jul 2021 ob 8:01

ne zaupajte tem komentarjem, ker lahko pišemo karkoli in trgovina nima možnosti odgovora

Aja pa odgovor na varnostno vprašanje 3 2 je 42

05. jul 2021 ob 20:56

Poklicala sem v Merkur trgovino. Zanimalo me je, če imajo nosilec za zastavo. Na drugi strani telefona se je oglasila zelo prijazna prodajalka ga. Alenka Urbančič. Razložila mi je, da ga nimajo, vendar je odšla preverit še v skladišče, v računalniku pa je pogledala, če ga ima kakšna druga trgovina. Dobila sem vse potrebne informacije.

06. okt 2019 ob 14:30

Totalno nesposoben kader prodajalcev, razen redkih izjem, kar me ne čudi saj prodajalcev tudi ne uvajajo to sem izvedel po pogovoru z nekaterimi. Se niti ne ne trudijo, da bi stranki karkoli prodali vse jim je težko, zato so tudi v podjetju minimalne plače domnevam.

Mogoče, če bi prodajalci dobili provizijo bi se malo bolj trudili. Nimajo odnosa do kupcev. Oni samo hodijo v službo.

Previsoke cene glede na konkurenco, podjetje se ne obnaša tržno ima socialistični model vodenja.

Čudim se kako je mogoče, da je še prisotno na trgu.

10. jul 2019 ob 18:24

Nekoč je imelo po podjetje več posluha za kupce. Če si potreboval izdelek, ki ga v najbližjem Merkuru ni bilo, se je dalo zmeniti, pa so ga poslali. Zdaj ni več tako. Zdaj temu rečejo »medposlovalnični premik«, vrednost blaga pa mora biti višja od 200 €. Potem vas še zaposlena obvesti, da so dolžni spoštovati pravila podjetja. Res je, pravila so pravila, držati se jih je treba, tudi če so neumna in neživljenjska? Kaj pa kupec? Ta se lahko vozari po vsej Sloveniji in išče željeno, to jih ne bo ganilo. Raje pustijo blago v skladišču, kot da bi se ga trudili prodati.
Temu podjetju manjka to, kar je danes nujno, vedno redkejše, a kljub temu še ne dovolj cenjeno – zdrava pamet in poštenost.

31. okt 2018 ob 11:54

Moram pohvalit Ga. Zaletel K. (prodajalka), ki je vedno ustrežljiva in prijazna ter vedno pripravljena pomagat z nasveti in vsemu kar človek potrebuje. Hkrati je hitra in iznajdljiva pri svojem delu.

Izdajnica pa je katastrofa. V avto ti nalagajo napačne stvari, šifre na izdajnicah se ne ujemajo s šiframi materjala, ki ti ga izdajo s tem, da jim piše kaj naj izdajo (stirodur 5 cm a oni ti dajo stirodur 2cm, ...)

Z vsem spoštovanjem do teh ljudi, ampak glede na to, da kar naprej nekaj vozim nazaj, ker mi izdajo napačne stvari...če bi si jaz privoščila v službi toliko napak, bi bila že zdavnaj na zavodu.

23. sep 2018 ob 10:53

janez problem vsega skupaj je da za tako plačo nihče ne pride delat v merkur. pod minimalcem

zgleda da je tako ratalo v merkurju.razmetano pa tako ...........v naklem bi moralona izmeno delati vsaj 5 skladiščnikov


katastrofa se strinjam
ne vem kaj misli vodstvo podjetja

Sorodne poslovalnice v bližini