Dečkova c. 39
3000 CELJE
Prikaži pot do poslovalnice
03 425 83 00
46.24062, 15.25644
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Izjeme
  • Marijino vnebovzetje, 15. avg
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

22. mar 2020 ob 8:47

Pozdravljeni !
Včeraj sem bila na vašem bencinskem servisu OMW Dečkova Celje zmotilo me je obnašanje vašega prodajalca ni me vprašal za vašo kartico ker so me do sedaj vsi vaši zaposleni najprej vprašali po njej potem pa še njegov odziv ja gospa morate pač malo pohiteti ni druga samo vprašala sem ga če lahko dobim vaše točke ki bi jih zbirala.Drugače pa za ostale zaposlene morem reči da so zelo prijazni

11. jul 2017 ob 9:38

Jaz imam odlične izkušnje z omw. Vedno sem naletela na prijazne prodajalce, ki so mi bili vedno pripraljeni pomagat.

Lp, Monika

04. jan 2017 ob 18:49

Sramota za OMV!!!
Pri vam tankam skoraj vsaj dan. Danes sem prisel tankat in za zraven sem hotel vzeti masleni rogljicek ker sem imel vec kot dovolj tock. Ko sem noter prisel me prodajalka sploh ni opazila. Ko sem prisel na vrsto pri blagajni ne da se ni nasmehnila temvec me je tako grdo pogledala da sem bil cisto sokiran. Ob odhodu ni rekla ne hvala, ne nasvidenje, nic. Ce imajo slab dan potrm je pa boljse da ostanejo doma, ne pa da svojo negativno energijo prenasajo na druge.

23. dec 2016 ob 22:59

OMV na dečkovi groza kot je napisala gospa ne veš na katero blagajno, da o čakanju sploh ne izgubljam besed. Najslabši bencinski servis v Celju in 50km naokoli 100%

16. dec 2016 ob 12:21

glede vaše nagradne igre za gorivo ki jo imate sedaj sem razočarana! Najprej zaradi tega ker teh kupončkov sploh ne delijo nato pa še zaradi tega ker je kupon nad 25€, kar pomeni da nekdo tanka za 25€ pa dobi en kuponček medtem ko ti tankaš za 80€ pa dobiš isto! EN KUPON! kar pomeni da imava posledično oba iste možnosti za žreb čeprav jaz zapravim enkrat al pa še dvakrat več! no, to je razlog da več ne pridem tankat na omw, grem raje na petrol al pa mol ker s temi kupončki samo zavajate ljudi! Naj povem da se to ne nanaša na to poslovalnico ampak na vse omw-je v sloveniji!

15. jun 2014 ob 19:53

Vsakokrat, ko pridem na vašo črpalko in v trgovino na Dečkovi cesti v Celju, sem zgrožena nad prijaznostjo zaposlenih. To kar sem doživela danes, 15.6.2014, popoldan pa je preseglo vso mejo. Nikoli se namreč ne postavim k pravi blagajni. Pristopim k blagajni kjer sta dva zaposlena klepetala. Stojim, pozdravim, a pozdrava nazaj ne dobim. Nakar eden od zaposlenih stopi brez besed k blagajni povsem na drugem koncu in me brez besed gleda. Niti ne pozdravi niti me ne povabi k njegovi blagajni. Me pa gleda. Nato le sama nekako sklepam, da pa želi da pridem k njemu. Nakup sva opravila brez besed. Sama na to črpalko ne stopim več. NIKOLI!!! Raje se peljem na Petrolovo črpalko.
Ocena? -0

Sorodne poslovalnice v bližini