Bazoviška 45
6250 ILIRSKA BISTRICA
Prikaži pot do poslovalnice
05 711 73 60
45.5596, 14.24435
Odpiralni čas
Odpiralni čas ni opredeljen
Prikaz lokacije na zemljevidu

27. sep 2017 ob 11:18

Ker vidim, da je gospa Perkan zelo popularna, po svojih nam smrtnikom "nenavadnih dejanjih", je verjetno že pozabila tudi to, da sem jo dobila pri kraji rože s police naših oken. In z rožo v roki jo je popihala, kjub mojemu opozorilu, naj vrne rožo na okno, saj je to vendar kraja! Pa nič, očitno je spet POZABILA, da se tega ne počne.

03. dec 2014 ob 11:07

Spoštovani,
hvala za odgovor.
Razumem, da je postopek za "ubežnike" nekje zapisan in uzakonjen. Vendar, jaz sem vendar soseda OMV in Cvetličarne Brigite Matko (vsi smo v bližini na Bazoviški cesti) in se ne morem načuditi človeški brezbrižnosti in neempatičnosti do znancev, ker se ljudje ne zavedajo, da bodo nekoč zagotovo tudi sami nekoga potrebovali vsaj za lepo besedo - jzase že vem, da sem hvaležna za vse dobro, česar sem bila deležna v svojem prostovoljnem delovanju med ljudmi, ki so potrebovali pomoč; naj bo to hrana, metla ali prevoz itd.
Ta svet ni za idealiste in ( čeprav samozvane) dobrodelneže, kot sem jaz.
Sicer pa vas lepo pozdravljam in ne bom več pogrevala zadeve, čakala bom na naslednje poletje in sonce in še vedno pomagala tistim, ki jim je moja pomoč dobrodošla.

Še enkrat hvala za odgovor, pa res ni bilo treba opravičila,
sicer pa je naše ožje okolje pač takšno, da malo tako hudobnih v moji ljubljeni Sloveniji.

NFP

Fino, da imamo še drug benzinski servis, kjer so zaposleni povedali, da iz pmenjenega OMV mnogi kupci prihajajo na novo po gorivo na Petrol. To pa tudi nekaj pove?

03. dec 2014 ob 0:57

Uf,
ubogi sosedje.

02. dec 2014 ob 15:18

Spoštovana ga. Perkan,

v podjetju OMV Slovenija obžalujemo nevšečnosti, ki jih omenjate, in vam v povezavi s tem pošiljamo naslednje pojasnilo.

Na vseh naših bencinskih servisih se v podobnih primerih ravnamo po usklajenem postopku in v skladu z našimi pooblastili. Zato pri vseh tovrstnih dejanjih sledimo natančnim postopkom, ki so zakonsko predpisani. Kadar pri preverjanju transakcij opazimo primanjkljaj, smo o tem dolžni obvestiti pristojni uradni organ.

V imenu celotne družbe OMV ter bencinskega servisa OMV Ilirska Bistrica se vam iskreno opravičujemo, da ste običajen in zakonsko ustrezen postopek na svoji koži doživeli kot krivico, pri čemer upamo na vaše razumevanje.

Radi bi tudi poudarili, da je vsak komentar s strani naših gostov zelo dobrodošel in nam je v veliko pomoč, da lahko kakovost naših storitev še izboljšamo, saj nam je zadovoljstvo naših gostov izjemno pomembno. Za dodatna pojasnila nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: info.slovenia@omv.com.

OMV Slovenija, d.o.o.
Služba za odnose z javnostmi

Photo-box
02. dec 2014 ob 11:34

Neda Perkan - tvoj komentar je povsem neupravičen.

02. dec 2014 ob 11:13

Razlog za šok! ali pa tudi ne - samo resnica naj jih boli - NJIH!


Prvi teden oktobra 2014 sem kot bližnja soseda in stalna stranka nakupila na OMV-Bazoviška cesta 45 - za 9,16 eur benzina.
Bila je sobota okrog 10. ure dopoldne. V naglici sem pozabila POZABILA POZABILA plačati račun za navedeni znesek.
V nedeljo ćez dva tedna pozvonita pri meni doma dva simpatična policista z naše PP.
Presenečeno sem ju pogledala. Povabila sem ju naprej. Nekoliko resno (pa tudi med vrsticami hudomušno) sta me povabila na razgovor na PP, za dne torek .... (pozabila datum), ker da sem ušla UŠLA UŠLA z OMV servisa brez plačila računa.
ŠOK, ŠOK. Ker dogodka se sploh ne spomnim, no, tega, da sem odpeljala brez plačila.

Torej.: stanujem na Bazoviški 29. Servis je na Bazoviški 45. To bi bilo kakih 200 m oddaljenosti med nami.
Po tisti soboti s "kriminalnim" pobegom sem še najmanj dvakrat obiskala OMV servis. V nedeljo po dogodku sem v bifeju OMV pila kavo in brala Lady - cca eno uro.

Nihče od osebja me ni izvolil opozoriti, da imam v neki blagajni neplačan račun za 9,16 eur s pripisom "Perkanca".
Perkanca pomeni, da me vsi poznajo, ker sem soseda in stalna stranka.

SOSED SOSEDU VOLK (PRASEC)!Zgodi se, da včasih popenim, saj sem še vedno polna idealov iz naše pretekle domovine in iz časov Titove mladine. Še vedno nisem sprejela današnjosti in njene krutosti.

Popenim torej. S policijo smo naredili zapisnik dogodka. Potem pa je sledil moj pohod nad nečloveške lastnike OMV servisa _ upokojenega Vinka Matka in njegovo hčer Brigito - oba moja (dobra) znanca.

V baru OMV je oblastno sedel Vinko Matko, prisedla sem in ga gledajoč v oči vprašala, ZAKAJ so smatrali, da je potrebno mene MENE prijaviti policiji zaradi "pobega", saj sem vsakih dva dni na servisu kot stranka? Odgovoril mi je: ".ti meni o poštenosti, zajevbala si revčka Frančka, mu nisi plačala dela, si ga nagnala, si ga prijavila inšpekciji, ti meni o poštenosti, saj te poznam.........." itd.

Debelo sem pogledala: kaj pa tebi mar naš poslovni odnos s pijančkom Frančkom, ki je 3 stene fasade barval celih 42 dni, dokler ga nisem nagnala? Kaj pa tebi mar, kako in koliko mu je moj sin plačal za delo? (Kolikor je Franček zahteval, pa še nekoliko več: kuhala sem mu, revčku, dala denar za kosilo, dala krompir, zelenjavo, kave na litre, večerjo za domov.....................) ??? kaj Vinku Matku to mar? In kje "pošteni" Matko Vinko pobral tisto obtožbo o inšpekciji???

Zdaj pa tako: omenjena oseba in vsi , ki so v naši občini imeli posle z bencinom in drugimi naftnimi derivati, so dobesedno bogataši. Nikoli nisem nikogar videla kupovati benzin, ali dizel, saj so bile na razpolago cisterne podjetja Transport! Javna skrivnost je, kako je potekalo prekupčevanje po naši Jugi, cele cisterne so romale na sivi ali črni trg, denar pa v žepe, avte in zidove razkošnih hiš!

In to sem tudi zelo glasno povedala Vinku Matku, vozečem se v črnem mercedesu - ki je svoji hčerki uredil krasno cvetličarno - butik - tisti Brigiti, ki sem jo omenila na začetku in ki je podpisala prijavo na policijo, češ, da semm UKRADLA za 9,61 e benzina!

Ozmerjala sem tega Vinka, vpričo vseh sem mu povedala, kaj si mislim o njem in benzinski mafiji v naši občini..
In njegovi soprogi - ki ni ničesar vedela o dogodku in je moja dokaj dobra znanka - njegovi hčerki pa sem do danes prizanesla, ker je še nisem srečala, jo pa bom, če ne prej pa čez sedem let..vse se plača, vse se vrne, dobro in tudi slabo, kar narediš sočloveku in seveda SEVEDA če se le da - SOSEDU.

Sem 68-letna upokojenka. Delam od malih nog. Urejam skromno hiško ob Bazoviški cesti, katero mi je zapustila mama. 10 let sem tolkla brezposelnost, kaj vse je sledilo, pa ne bom niti napisala. S poštenim vlaganjem v hiško nisem uspela vgraditi centralnega ogrevanja. Sem bolnica z več kroničnimi boleznimi. Potrebujem toploto. Pa jo bom morala kupiti - če ne drugače pa na obroke, sicer pa moji življenski dohodki nikoli niso bili neobremenjeni z obroki.
Jaz žal nisem imela molzne krave na Transportu ali INI Rijeka...samo eno plačo in dva poštena sinova.

Takrat, ko se je zgodil "kriminalni" pobeg, je bila predzadnja sončna sobota v oktobru. Ena redkih. Iz želje po soncu in potrebe po toploti, sem v naglici odpeljala z OMV servisa na kopališče Kantrida v Reki. Bilo je tako čudovito jesensko poletje, da sem vse drugo izbrisala, še danes ne vem, kako mi je uspelo "pobegniti" in sploh mi ni žal. Razbremenila sem se s tem, da sem iz vsega srca povedala enemu od "tistih", kar si mi, večina občanov, mislimo o "njih" - to so benzinarji...........

Torej: sosed sosedu prasec, soseda sosedi kača, brezsrčni stvori današnje slovenske realnosti. Hvala vam, pa ne za drugo, kakor za to, da če bomo živi, bomo videli, kako bodo nekoč prejeli nekaj lopat zemlje na trnovskem britofu, tja gor na žaro, v luknjo dimenzije 200 x 150 cm ali ustrezne dimenzije za žaro. Takrat ne bodo več hudobni, ošabni, grabežljivi itd., kajti bela žena nas vse izenači, TAM ni hierarhije niti okoriščanja. Amen.

Perkanca - Neda Perkan Franceschinis

Sorodne poslovalnice v bližini