Pošta Slovenije Škofljica

Odprto samo še 7 min!!!
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 18.00
 • torek
  08.00 - 18.00
 • sreda
  08.00 - 18.00
 • četrtek
  08.00 - 18.00
 • petek
  08.00 - 18.00
 • sobota
  08.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Obvestilo o pošiljki 01 360 29 10
Prikaz lokacije na zemljevidu

23. jul ob 15:09

Sem zelo zadovoljen! Uslužbenci so zelo prijazni! Z veseljem grem na pošto Škofljica. Ocena 10 in še več..upam, da bodo vse poštne enote v Sloveniji enako prijazne kot je Pošta Slovenije Škofljica.

17. avg 2019 ob 9:39

Najboljša pošta! Tisti ki pa imate probleme jih pa imate sami s seboj..predvsem "priseljenski" škofljčani!
Ne mine obisk na pošti da mi ne bi kdo živčen nervozen dihal za vratom..
Problem je da ste ljudje čedalje bolj nestrpni, ne samo mladi tudi penzionerji..
A uslužbenci na okencih se naj pa vedno smehljajo in vam naredijo zadevo v 1 sekundi ehh
Vsi uslužbenci pošte so čedalje bolj pod stresom, pa ne zaradi dela, zarad vas živčnjakov!!
Slovenska pošta je že dolga leta v samem vrhu po hitrosti storitev.

03. jan 2019 ob 7:51

Hitra dostava, pazljivo ravnanje s paketi. V tujini imam slabše izkušnje s paketi. Zadovoljen.

09. mar 2018 ob 20:39

Zelo razočaran. Poštarji ne zvonijo ter mečejo listke za pošiljko brez zvonenja. V preteklosti sem že "lovil" Poštatja po vasi, ker sem vzel prosto in čakal samo na prevzem pošiljke, vendar ker imam žleht očeta, ki pošo stalno zavrača že na dovozu in z raznimi izmišljotinami preprečuje prejem, če le ta ni na njegovo ime sem se potrudil da sem resno opozoril na zvonenje, ker sem omenil, da ko pričakujem pošto sem doma. Kljub opozorilom še vedno poštarji ne zvonijo in pošto se mi zavrača. ravno tako sem imel neprijetno izkušnjo pred tremi dnevi ko se je spet nagovarjalo pšoštarja "s klaterim sta v dobrih odnosih" ,da se tovrstne pošiljke zavrača.. hm sankcija al še počakam ?

31. jan 2018 ob 15:42

Posiljka iz amreike cekam ze 10 dni ce neboste jutri Ali po jutrisnjem dostavili paket se bom pritozil. In en postar neve kje je moj hisni naslov. Zaposlite nekoga drugega samo se 5 dni imam casa da prauzamem paket drugace gre nazaj v ameriko lepooo prosim da vsem ljudjem iz skofljice jutri Ali po jutrisnjem prispw Posiljka ce seved pricekujejo ker ta Posiljka mi je zelo draga lepooo prosim uredite to

13. jan 2017 ob 12:03

Jaz imam dovolj te pošte in vašega odnosa do strank. Čakam paket že več kot en teden, poštarja pa zadnje 3 dni sploh bilo ni pri nas. Razumem, da jih je premalo, ampak to vam ne da pravice, da poštar ne pride do hiše. Kdo ste, da lahko sami določate katera pošiljka je pomembna in katera bo morala počakati še par dni, ker imate pač premalo delovnih rok.Potem pa zaposlite koga, hudiča. Isto velja za to nezvonenje ko prejmeš pošilko. Se redno dogaja, smo vsi doma, čakamo pošiljko potem pa ko gremo opoldne pogledati če je bilo kaj pošte pa šok - listek je notri. Ja pizda no. Če bi jaz imela takšen odnos do dela ne bi našla službe.

Sorodne poslovalnice v bližini