Telemach

Zaprto
Cesta Ljubljanske brigade 21
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
080 22 88
46.0865410015, 14.4793690678
Odpiralni čas
Preseljeno v Mercator Centru Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33. 
Izjeme
  • dan upora proti okupatorju, 27. apr
    manjka odpiralni čas
  • praznik dela, 01. maj
    manjka odpiralni čas
  • praznik dela, 02. maj
    manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

28. jul 2017 ob 8:34

Mene so vceraj nategnili po domace hahahhahaha bomo dans vidl kdo bo to placu

19. jan 2016 ob 9:42

Račun prejel 18.1.2016 z valuto 18.1.2016.
Na portalu TELEMACH je zapisana info., da račun dobimo do 10. v tekočem mesecu za mesec nazaj!?
Kako je s to stvarjo?

lpPeter

15. dec 2015 ob 17:05

Šlamparija vseh šlamparij!!!! Prejšnjemu operaterju (Tušmobil) ne sežejo niti do gležnjev!!!

15. dec 2015 ob 17:03

Vsaj 5 krat sem po elektronski pošti že zaprosil za pojasnilo o tem, kdaj poteče vezava za mojo mobilno številko in kakšnim stroškom se izpostavljam, če predpotekom vezave odidem k drugemu operaterju. Do danes nisem prejel nobenega odgovora. To isto sem spraševal tudi po telefonu, kadar sem imel srečo priti do svetovalca. Običajno dobiš sporočilo, da v doglednem času ne morešpričakovati odgovora. Danse sem se odpravil v enega od njihovih centrov, kjer so mi sprintali zadnji aneks, po katerem naj bi vezava potekla 18. 12. 2015. Ker sem po telefonu dobil že tudi drugačne podatke, sem zadevo hotel preveriti še enkrat. V eni minuti so mi posredovali dva različna datuma ( 16. oziroma 4. 1. 2016. ). Pogovor s svetovalko je prekinil odzivnik s sporočilo, naj ocenim kakovost pogovora. Ponovni klic se je končal spet s sporočilom, da odgovora v doglednem času ne morem pričakovati. SRAMOTA!!! ŠLAMPARIJA 1A razreda. Kaj takega se pri Tušmobilu ni zgodilo nikoli. Definitivno bom zapustil tega operaterja in se k njemu zagotovo ne bom nikoli vrnil.

10. avg 2015 ob 8:03

Ko sem prešel iz telekoma na Telemah, je bilo prve pol leta vse uredu.
Šel sem na telemach zaradi total trojčka. Potem je začel zafrkavati internet, enkrat dela potem nedela, to je bilo lani poleti, nakar je potem celo zimo delal.Od junija letos ne dela internet niti stacionarni telefon. Rekli so da imam staro inštalacijo , sem jim rekel naj položijo novo, ševedno ne dela , zamenjajo dva modema in ševedno ne dela , modem moram na vsake 5 min resetirati , da grem lahko na internet.
Oni pa veselo pošiljajo položnice za nedelovanje interneta in telefonije.
Ko poteče pogodba me nikoli več nebojo videli , ker so nesposobni ugotoviti napake in ker se jim očitno fučka za za nas važno da položnice pošiljajo.

10. sep 2014 ob 22:50

Po prehodu iz Telekoma na Telemah nam je po nevihti uničilo (v 14 dni) spominsko ploščo na enem tv in dva vhoda na drugem tv.Telemahovci so prišli in pogledali. Ugotovili so, da je z našo in njihovo inštalacijo vse v redu. Zato se prevideva, da je do poškodb prišlo preko njihovega koaksialnega kabla in ker nismo imeli obeh tv na istih fazah (pri nevihtah je tudi zmanjkalo elektrike za krajši čas). Kako nas nihče ni opozoril, da bi zaradi tega prišlo do okvar(in je telekomova inštalacija delovala brez težav) se ne smatramo odgovorni za nastalo škodo. Na Telemah niso niti želeli slišati, da bi krili kakršnokoli škodo. Še več, na prošnjo, da nam dodatno del koaksialnega kabla izolirajo (kar bi mimogrede bil minimalen stroške) kako ne bi prihajalo do ponovitve škode so gladko zavrnili tako, da sedaj (kar nismo nikoli prej delali)vse kable priklopljene na tv in komunikator vklopimo le če se tv gleda oz. vsakič jih po ugašanju tv izklopimo. Po preteku pogodbe bomo premislili o zamenjavi operaterja.

Poslovalnice v bližini