H&M Europark Maribor

Zaprto
Pobreska c. 18
2000 Maribor
Prikaži pot do poslovalnice
02 333 32 60
46.5547369, 15.6534898
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  09.00 - 15.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

14. jan 2019 ob 22:45

Zdi se mi sramotno, kakšen pristop do strank imajo njihovi varnostniki. Ko sem zadnjič vstopila v trgovino v Europarku, je začelo pri vratih piskati in sem fantu rekla, kako pa to, saj sva komaj prišla v Europark. Prodajalka je čisto zraven pospravljala, a nama ni rekla nič, in zakaj bi se torej jaz, ki tako ali tako zase vem, da nisem jaz kriva za njihovo piskanje, ukvarjala s tem. Nakupiva s fantom nekaj stvari zanj in zapuščava trgovino, nakar nama spet piska. Pride varnostnica na hodnik za nama in reče če se ne znava vrnit! Moj fant ji malce jezno odgovori, da kakšen odnos ima to, jaz ji hitim razlagat, da se je to zgodilo že ob PRIHODU v trgovino, pa ne vem kje je bila, prodajalka pa ni rekla nič, a je bila čisto zraven. Morala sem ji sredi trgovine zlagati vsako posamezno stvar iz torbice, nakar ugotoviva, kar sva midva že vedela, da ni bilo ukradenega nič. Rečeva ji še enkrat hvala lepa za tak sramoten odnos, ona pa začne počasi iti vstran in opravičevati njihova močna varovala ob vhodu, da radi hitro piskajo. Rekla bom samo to - slišala sem že graje glede tega, a se meni še ni zgodilo, zdaj pa ste se mi zamerili do konca! Ljudje gledajo, ko nekdo mora zlagati stvari ven, naredijo ti sramoto potem, ko si pri njih zapravil denar, nato pa ti ne rečejo niti oprosti! Za tak odnos lahko konkretno osebo kdo spravi tudi na sodišče, ker škodi ugledu osebe, ki je pri vas ravno nakupila nekaj stvari - a četudi ne bi, to ni sprejemljivo!

16. dec 2018 ob 19:47

C&A je velik bolsi

16. dec 2018 ob 19:41

Ker

13. nov 2018 ob 19:46

Zdi se mi katastrofa od take velike verige, da ko jih vprašaš, če lahko pokličejo v drugo poslovalnico, če imajo slučajno tam št,, da rečejo, da njim to ni dovoljeno narediti. Zdaj ali imajo res tako nelogično politiko, kar so krivi oni na vrhu seveda, ali pa se prodajalkam enostavno ne da zavrtet eno št. Sem dolgo časa delala v prodaji oblačil in smo vsaki stranki morale klicati na njihovo željo, tudi sami smo včasih predlagali, in vse to v gužvi na blagajni, kjer je bila samo ena. Tako da, hvala lepa za tako politiko/odnos!

04. dec 2016 ob 11:23

Danes sem bila v vaši trgovini seznanjena, da ne smem vstopiti z nakupovalnim vozičkom - ok, se mi zdi prav. A s seboj sem imela 15 mesecnega otroka, ker nisem imela varstva, ne morem ga pa pustit tekati naokrog, ko si ogledujem oblacila zanj in zame. Morda bi lahko razmislili in izjemoma mamicam z otročki dovolili vstop z nakupovalnim vozičkom, ker jim je tako lažje, vi pa boste napolnili blagajno. Kako je pa z vstopom z otroškimi vozički?

08. okt 2009 ob 13:06

spoštovani,

na vas se obračamo z upanjem na manjšo pomoč;
nakratko: zagotovo ste slišali za nedaven požar na gaju ko je družini kocbek zgorela celotna hiša. primož kocbek je tako ostal brez celotne garderobe, niti en sam kos mu ni ostal, tako je sedaj za silo oblečen v oblačila znancev, kolegov...ki pa mu logično niso vsa prav.
zato smo upali, da bi mogoče bili pripravljeni pomagati primožu s tem, da bi si pri vas lahko izbral kak kos garderobe. s tem bi mu situacijo seveda zelo olajšali.
kot vemo, si primož tidi sicer pri vas rad nakupuje garderobo in prav pred kratkim je pri vas temeljito obnovil garderobo, brez katere je sedaj ostal.

če boste odgovorili, najlepša hvala, lahko kar na ta mail in vam seveda posredujemo njegove podatke naprej.
sama sem sodelavka njegove punce Maje, zato tudi pišem.
hvala in lep dan.
s spoštovanjem,
mojca prijatelj

Sorodne poslovalnice v bližini