H&M Europark Maribor

Odprto
Pobreska c. 18
2000 Maribor
Prikaži pot do poslovalnice
02 333 32 60
46.5547369, 15.6534898
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  09.00 - 15.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

20. maj 2020 ob 18:16

Draga HIACINTA. Ne, ni da se prodajalkam enostavno "ne ljubi", ampak je telefon, ki je zraven blagajne takšen, da ne moraš niti poklicati normalne številke, lahko le kličejo v skladišče, pisarno ali drugo blagajno. Hvala lepa vam, da kljub temu, da nimate pojma kako stvari potekajo in tudi PRIZNATE, da nimate pojma, vseeno tukaj jamrate kot stara baba ko vam nekaj ni v rit potisnjeno. Pokličite sami pa bodite tiho, ne pričakujte, da drugi vse delajo za vas.

In pa draga ZVESTASTRANKA - noben ni kriv za to da vam piska. To ima nekaj z vami, ne z zaposlenimi. Vi ste tisti, ki imate kakšno denarnico ali pa torbico, ki vam je niso razmagnetili. Vi ste točno takšna oseba, s katero upam, da se nikoli v življenju ne bom rabila ukvarjati. Joj ti bogica, mogla si dat majčko ven iz vrečke pa nazaj not, zdaj pa tukaj groziš s sodiščem. Daj no, malo se zamisli in ugotovi, da se svet ne vrti okoli tebe in ker ti je pač enkrat piskalo še ne boš umrla. Koga boli k!

14. jan 2019 ob 22:45

Zdi se mi sramotno, kakšen pristop do strank imajo njihovi varnostniki. Ko sem zadnjič vstopila v trgovino v Europarku, je začelo pri vratih piskati in sem fantu rekla, kako pa to, saj sva komaj prišla v Europark. Prodajalka je čisto zraven pospravljala, a nama ni rekla nič, in zakaj bi se torej jaz, ki tako ali tako zase vem, da nisem jaz kriva za njihovo piskanje, ukvarjala s tem. Nakupiva s fantom nekaj stvari zanj in zapuščava trgovino, nakar nama spet piska. Pride varnostnica na hodnik za nama in reče če se ne znava vrnit! Moj fant ji malce jezno odgovori, da kakšen odnos ima to, jaz ji hitim razlagat, da se je to zgodilo že ob PRIHODU v trgovino, pa ne vem kje je bila, prodajalka pa ni rekla nič, a je bila čisto zraven. Morala sem ji sredi trgovine zlagati vsako posamezno stvar iz torbice, nakar ugotoviva, kar sva midva že vedela, da ni bilo ukradenega nič. Rečeva ji še enkrat hvala lepa za tak sramoten odnos, ona pa začne počasi iti vstran in opravičevati njihova močna varovala ob vhodu, da radi hitro piskajo. Rekla bom samo to - slišala sem že graje glede tega, a se meni še ni zgodilo, zdaj pa ste se mi zamerili do konca! Ljudje gledajo, ko nekdo mora zlagati stvari ven, naredijo ti sramoto potem, ko si pri njih zapravil denar, nato pa ti ne rečejo niti oprosti! Za tak odnos lahko konkretno osebo kdo spravi tudi na sodišče, ker škodi ugledu osebe, ki je pri vas ravno nakupila nekaj stvari - a četudi ne bi, to ni sprejemljivo!

16. dec 2018 ob 19:47

C&A je velik bolsi

16. dec 2018 ob 19:41

Ker

13. nov 2018 ob 19:46

Zdi se mi katastrofa od take velike verige, da ko jih vprašaš, če lahko pokličejo v drugo poslovalnico, če imajo slučajno tam št,, da rečejo, da njim to ni dovoljeno narediti. Zdaj ali imajo res tako nelogično politiko, kar so krivi oni na vrhu seveda, ali pa se prodajalkam enostavno ne da zavrtet eno št. Sem dolgo časa delala v prodaji oblačil in smo vsaki stranki morale klicati na njihovo željo, tudi sami smo včasih predlagali, in vse to v gužvi na blagajni, kjer je bila samo ena. Tako da, hvala lepa za tako politiko/odnos!

04. dec 2016 ob 11:23

Danes sem bila v vaši trgovini seznanjena, da ne smem vstopiti z nakupovalnim vozičkom - ok, se mi zdi prav. A s seboj sem imela 15 mesecnega otroka, ker nisem imela varstva, ne morem ga pa pustit tekati naokrog, ko si ogledujem oblacila zanj in zame. Morda bi lahko razmislili in izjemoma mamicam z otročki dovolili vstop z nakupovalnim vozičkom, ker jim je tako lažje, vi pa boste napolnili blagajno. Kako je pa z vstopom z otroškimi vozički?

Sorodne poslovalnice v bližini