H&M Qlandia Novo Mesto

Odprto še 1 h 18 min
Otoška cesta 5
8000 Novo Mesto
Prikaži pot do poslovalnice
07 334 45 80
45.8274834774381, 15.1819038391113
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  09.00 - 15.00
Izjeme
 • binkošti, 19. maj
  manjka odpiralni čas
Prikaz lokacije na zemljevidu

08. jul 2017 ob 8:59

Tudi mi smo razočarani nad h&m v qlandii novo mesto predvsem na eno od zaposlenih tam. Zadnjič sem rezervirala neko blago pri njih in sem naslednji dan poslala moža ponj. Najprej so mi rezervirali čisto drugo številko blaga kot je bilo zmenjeno, ta prodajalka, ki sem jo omenila na začetku je blago poračunala na hitro strpala v vrečko, da mož sploh ni mogel videti, če vse štima. Šele, ko je blago plačal je pogledal v vrečko in prodajalki omenil, da so narobe številko rezervirali ona se je potem nekaj opravičevala, češ, da je blago ena druga sodelavka rezervirala, da ona nima nič s tem bla bla no potem mu je dala pa tisto njihovo kartico in rekla, da nam je dala gor dobropis za to blago, ki smo ga vrnili, ker kao ne vračajo denarja. Naslednjič sem šla jaz osebno tja in kupila neke stvari za mojega otroka in pri blagajni sem dala to kartico na kateri naj bi bil ta dobropis no kaj se je zgodilo? Niti centa dobropisa ni bilo gor. Se pravi, da nas je ta prodajalka pošteno opeharila. Seveda bomo to raziskali kako in kaj, ker se nemorejo tako norce delati iz kupcev. Pa še redne stranke smo bili ampak nas ne bodo več videli tam.

30. maj 2016 ob 13:10

H&M Novo mesto - porazno od poslovalnice; težave z odstranjevanjem magnetnih varoval na blagu. V cca letu dni prinesli domov 3x blago z magnetnim varovalom izredna površnost na blagajni!
V trgovini H&M nakupujemo že mnogo let, še preden je prišla trgovina na dolenjsko, pa nismo se srečevali s težavami.
Pred približno letom dni se je nam zgodilo, da smo prinesli domov blago na katerem je bilo varovalo, pa smo si rekli ok je prišlo do napake, ob vrnitvi so nam odstranili magnetno varovalo, oddaljenost od trgovine cca 50 km v eno smer.
Med tem smo ponovno prinesli domov magnetno varovalo, nismo takoj opazili, pa smo rekli bomo ob naslednjem nakupu uredili zadevo, pa vendar prislo je tako, da je blago ostalo doma, računa nimamo več ker je cca pol leta za mani, smo že pozabili na to blago, ki leži v omari. AMPAK prejšnji teden je žena nakupovala oblačila za eno prireditev in ponovno najdemo magnetno varovalo, deklica, ki si je tako želela to krilo na zabavi je bila močno razočarana, ker jo ni mogla obleči.
SEDAJ PA DOVOLJ, pokličem vodja poslovalnice in se mi opravičuje,... pa vendar tolikokrat storjene napake ne odobravam. odločili so se da mi na ponovno pot plačajo potne stroške javnega prevoza, ok, pa nadaljujem zadnje blago, ki je bilo kupljeno pred enim tednom so odstranili varovalo, starejše blago z varovalom pa ne, sicer ker nimam računa. OPOZORILO: ob prehodu v in iz trgovine pa naprava ni zaznala varovala, kako je to varovano?? Zanimivo je postalo, ko smo bili v drugi trgovini pa naprave zaznajo. Ob pogovoru kaj imamo in razlagi kaj se nam je zgodilo so začudeni, ČE SO ŽE STORILI NAPAKO, ZAKAJ JO TUDI NE ODPRAVIJO! Če povzamem v drugih trgovinah so prijaznejši so strank.
Kako bomo zadevo zaključili sporočim, delim pa negativno izkušnjo in delim v javnost!

Sorodne poslovalnice v bližini