Ptujska cesta 192
2000 Maribor
Prikaži pot do poslovalnice
080 28 60
46.52731, 15.67256
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 21.00
 • torek
  08.00 - 21.00
 • sreda
  08.00 - 21.00
 • četrtek
  08.00 - 21.00
 • petek
  08.00 - 21.00
 • sobota
  08.00 - 21.00
 • nedelja
  08.00 - 15.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

06. feb ob 17:43

Pogosto kupujem v Lidl trgovini Mb Tezno in Mb Pobrezje....Ponudba ok cene ok , počutje oz občutki kupca ne samo mene obremenjajoči v vseh pogledih teko osebno kot do okolja , ki je hudo ponižujoče.Čutiti je napetost osebja v medsebojnih odnosih in do delodajalca in v njegovih zahtevah Menjavanje blagajn od 1 do 6 .Pritisk na kupce zaradi normiranih časovnih aktivnosti trgovcev vse je vezano na čas in število izdelkov in število kupcev .Skratka razčlovečenje trgovcev in kupcev je čutiti ves čas nakupa.TO JE LIDL TO JE KLASIČEN PRIMER MOBINGA nad zaposlenimi in posledično kupci.Delavci trgovci se menjavajo do psihične istrošenosti in KJE JE ZAŠČITA ZAPOSLENIH.. ?!KAKO DOLGO ŠE BOMO DOVOLILI PONIŽANJE ,PRITISKE TUJIH DELODAJALCEV NAD SLO
Delavci.Žalostno je da LIDL NI OSAMLJENI PRIMER KORISTNO BI BILO DA SE INŠPEKCIJSKE SLUŽBE POGOVORIJO Z ZALOSLENIMI DELAVCI IN
UGOTOVITVE NE BODO niti malo prijetne.

19. nov 2016 ob 9:45

Včeraj zvečer sem doživela izredno neprijetno situacijo v Lidlu na Ptujski cesti. Po trgovini so pridne zaposlene polnile police, zlagale artikle. Zraven so stale očitno neke vrste nadzornice s tablicami v rokah in jim merile čas, ki ga porabijo zaposlene, za ureditev polic. Nadzornicam se je na daleč videla neverbalna komunikacija iz pozicije moči. Zame, kot kupca izredno ponižujoč odnos do zaposlenih pred strankami.
Pri blagajni pa še huje. Dekle za blagajno vsa objokana, s krokodiljimi solzami na licu. Ob sosednji blagajni pa mrka, očitno ponovno nadzornica, s tablico v rokah, Blagajničarko je ves čas "streljala" z očmi, stranke pa nas je gledala kot da smo debili. Grozno ponižujoč odnos do zaposlenih, ki se mi je vtisnil v srce.
Se strinjam, da smo danes v službah vsi vedno bolj nadzorovani in v tem ne vidim nobene katastrofe. Pa vendar se sprašujem, ali v današnji dobi elektronskega napredka, Lidl res ne zmore opraviti nadzora/ocenjevanja zaposlenih na drugačen način, kot pa pred očmi kupcev? In to tako očitno ponižujočega do zaposlenih in nekorektno izvajanega pred očmi kupcev.
Sramota.
Da se razumemo, sem redno v omenjeni trgovini, zaposlenim kapo dol tako glede strokovnosti kot prijaznosti. Tudi dekle, ki je bilo včeraj očitno v izredni stiski, je vedno prijazno, z nasmehom na obrazu in izredno ustrežljivo.
V letu 2014 je Lidl prejel osnovni certifikat Družini prijazno podjetje. Resno? Glede na viden odnos do trgovk?

01. nov 2013 ob 12:01

Kdo se pa še pritožuje za lepo-dišeč in mehek prtljažnik? Hehehe...

Malo čudno, da ne vidiš, da je pokrov počen.
Malo čudno, da že zaradi iz zdrave pameti ne položiš mehčalec in druge tekočine pokončno in stabilno v avto.
Malo čudno, da misliš, da ti bodo zamenjali izdelek zato, ker si prinesla zamašek in nič drugega. Kolikor oni vejo, si lahko samo zamašek dala dol in ga zlomila v upanju, da dobiš dodatni brezplačni mehčalec.

Če so imeli tvoji prijatelji kaj več soli v glavi (malo verjetno, ker drugače se ne bi družili s tako puhloglavko), so se ti verjetno res smejali.

V Lidlu nakupujem veliko večino potrošnih izdelkov. Zadovoljen sem prav tako z osebjem kakor z izdelki.

26. dec 2011 ob 10:25

pa prijateljice še obvesti, kolikokrat na leto seksaš. isuseee Slovenka!

18. sep 2010 ob 14:36

Zakaj je hofer ljubosumni na lidl? ker se rešilec dere LidLidlLidl...

12. maj 2010 ob 5:27

Vida pa vidim da je zelo raztresena in za svojo raztresenost ji ni pomoči. Upam da v takšnem primeru nikjer ne bi dali drugega mehčalca. toliko pa smo le lahko kupci pozorni na embalažo da vidimo če je kaj narobe. po toči zvoniti je prepozno. Blago preglejte takoj, kasnejših reklamacij se ne upošteva in edino prav je tako, saj bi lahko vsakdo ki bi se mu po nesreči kaj zlomilo ali pretrgalo dajal reklamacije. upam da so se ti prijateljice kaj nasmejale ko si jim povedala zgodbico o svoji raztresenosti

Sorodne poslovalnice v bližini