Pošta Slovenije Grosuplje

Zaprto (odpira čez 4 h 31 min)
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 19.00
 • torek
  08.00 - 19.00
 • sreda
  08.00 - 19.00
 • četrtek
  08.00 - 19.00
 • petek
  08.00 - 19.00
 • sobota
  08.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Obvestilo o pošiljki 01 788 89 00
Prikaz lokacije na zemljevidu

17. okt 2019 ob 7:56

Spoštovani,
z mnenjem ge. Staše Glavič se popolnoma strinjam in ga podpiram, prav tako prosim-o in zahtevam-o odgovor v kontekstu, kaj boste v zvezi s tem storili. Odgovora namreč niste podali. Prosimo za odgovor vodstva. Vendar ne podajajte kakšnega birokratskega odgovora ampak takega, ki bo usmerjen k izboljšavam in kreativni rešitvi. Prav tako pozivam tudi ostale stranke, naj podprejo mnenje ge. Staše Glavič, za katerega smo prepričani da je korektno in odraz dejanskega stanja, vas kot pošto pa da nekaj v zvezi s tem ukrenete, in da, če želite imeti korektne odnose s strankami, uvedete izboljšave o tem in nas o tem tudi obvestite,
hvala, lp, Cvetka

18. sep 2019 ob 15:56

Kritično mnenje o pošti kot ustanovi

Spoštovani,
zdi se mi nujno, da spregovorim o naših opažanjih glede delovanja vaše ustanove, ki je monopolna in zato prihaja do mnogih anomalij, ki so nesprejemljive za nas, stranke in vaše osnovne dejavnike, pismonoše.
Vodstvo pošte se rado pohvali z dobički pri poslovanju, ob tem pa višate stroške vaših storitev. Zapirate vaše urade v manjših naseljih in ne poskrbite dovolj za varnost v obstoječih. V vaših poslovalnicah se nahaja najrazličnejša krama, ki jo ponujate strankam in nima nobene povezave z osnovno dejavnostjo. Največje breme pri vsem tem pa nosijo pismonoše. Na njihovih plečih kujete uspehe, zanje pa sploh ne skrbite primerno. Ukinite odvečna birokratska mesta in povečajte število pismonoš, ker so preobremenjeni in ne morejo pravočasno opraviti svojega dela, nadure niso plačane, prostih dni ne dobijo. Ti delavci so izkoriščani. Vozijo se s pokvarjenimi motorji in jih pogosto sami popravljajo in izgubljajo dragoceni čas. Pa saj imate pooblaščene servise za vaš ogromen vozni park! V vašem etičnem kodeksu piše: » Od pismonoša se pričakuje, da ima dobre komunikativne sposobnosti, saj pismonoša opravi prvi stik s stranko in s svojim odnosom do stranke predstavlja Pošto Slovenije.« In tu nastopi veliki paradoks. Od pismonoše zahtevate, da čim hitreje opravi svoje delo, če temu ni tako, kaznujete njega ali pa upravnika pošte, če njegovi sodelavci pridejo prepozno s terena. Pri tem pa ne upoštevate zunanjih dejavnikov na njihovih poteh, njihovega počutja in prizadevanja, da bi ohranjali korekten in prijazen odnos z nami, strankami, zaradi katerih sploh obstajate.
Iz vsega povedanega je jasno, kam sodi presežni denar: najprej pismonošam in tako se bo izboljšala vaša dejavnost in bodo medsebojni odnosi dosegli kvaliteto. Izkoriščanje in robotizacija ljudi vodi k zlu in neuspehu, tega si pa nihče ne želi.

Z razumevanjem – Staša Glavič.

Photo-box
07. okt 2016 ob 19:44

Najbolj prijazne gospe na pošti!

12. feb 2014 ob 10:35

Spoštovani,

zanima me, zakaj ni več poštnega nabiralnika v Grosupljem pri Logu?!

Hvala in lep pozdrav,

Barbara

19. apr 2011 ob 8:27

Spoštovani,
poštni nabiralnik v Žalni je bil odstranjen, ker ni izpolnjeval pogojev Splošnega akta o kakovosti izvajanja univerzalne poštne storitve (najmanj 400 prebivalcev v naselju in vsaj 10 pošiljk na dan). Glede na splošni akt smo opravili 14-dnevno štetje pošiljk aprila 2010 (povprečno samo 1 pošiljka na dan) ter septembra 2010 (povp. 3 pošiljke na dan). Menimo, da se z odstranitvijo poštnega nabiralnika kvaliteta naše ponudbe ni bistveno znižala, saj lahko pri vašem pismonoši vsak dan opravite oddajo pošiljke ali nakup znamk, ovojnic ter drugih poštnih vrednotnic kot tudi npr. srečk športne loterije, sveč (po naročilu), itd.
In še odgovor za gospo Petro: Naselju Brezje (Sončni dvori) glede na zgoraj omenjeni Splošni akt pripada poštni nabiralnik. Montiran bo predvidoma v maju 2011. Soglasje smo že pridobili za lokacijo v neposredni bližini lekarne oziroma pekarne v Sončnih dvorih.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Primož Podgorelec, oddelek za logistiko, PE Ljubljana

18. apr 2011 ob 21:57

Spoštovana ga. Košir,
vaše mnenje smo posredovali naprej.
Hvala in lep pozdrav, Gregor

Sorodne poslovalnice v bližini