H&M Copova

Zaprto
Copova 42
1000 Ljubljana
Prikaži pot do poslovalnice
01 241 04 20
46.0521677, 14.5039499
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  09.00 - 21.00
 • torek
  09.00 - 21.00
 • sreda
  09.00 - 21.00
 • četrtek
  09.00 - 21.00
 • petek
  09.00 - 21.00
 • sobota
  09.00 - 20.00
 • nedelja
  12.00 - 19.00
Prikaz lokacije na zemljevidu

04. jul 2018 ob 2:12

Izkušnje danes v HM obupne. Vrsta za garderobo na vsakem nadstropju, not tropska klima, tla umazana tok da se bojiš glivice fasat. sem hotela hlače pomerit (mission inposible) če se vse lima, pa se zraka ni...za plačilo delajo samo 2 blagajni. v vrsti pa cca 25 ljudi. Ko sem vprašala za kaj ne odprejo se eno blagajno odziv prodajalk kot da bi jih prosila za ledvico.
Ocena 2 je zaradi ene osebe, drugače bi bila1. Prijeten prodajalec , ki je odprl blagajno na 3 nasprotju ko sem ga prijazno vprašala, a bo blagajna kmalu odprta in to potem ko so mi gospodične spodaj povedale da ne bo.
Vodilni- predlog: Ko so razprodaje bi bilo fine imet več ljudi v trgovini in seveda vse blagajne odprte. Če že čakamo za garderobo je smešno, da tudi čakamo, da vam denar pustimo.

06. maj 2018 ob 11:13

Ob nedeljah je odprto od 12:00 do 17:00

09. mar 2017 ob 15:33

The only reason I gave this a '' 3 '' is because the men department is on the last floor :((((( It takes a lot of time to spend to just reach it :D

30. dec 2016 ob 19:26

Tudi sama sem kar nekaj časa delala v podobni prodajalni kot je HM. Ni ga hujšega dela kot delo s strankami, ki pridejo v trgovino in se obnašajo kot podivjane živali in ne morejo počakati niti minute, čeprav imajo očitno čas, glede nato, da so prišli v šoping. Občudujem kako ima trgovina, kljub množici ljudi, ki se obrne v tako kratkem času, vedno vse dokaj pospravljeno, kabine pa čiste, če ni bila ravno pred tabo kakšna dama, ki si tega naziva niti približno ne zasluži. Glede na videno število zaposlenih v eni izmeni razumem tisto malo število blagajn, saj po izkušnjah vodje pričakujejo od tebe, da boš naenkrat in stregel strankam, pospravljal na oddelku, pospravljal na kabini za strankami, odnašal tisto robo iz kabin, po možnosti pa še priskočil na pomoč na blagajni. Res ne razumem ljudi, ki se pritožujejo, če morejo tiste par minut počakat, pa naj grejdo v manjše trgovine, kjer se z veseljem posvetijo vsaki posamezni stranki.

22. apr 2016 ob 12:34

Kupila sem fantovske hlače 164, dva para, isti model z razliko le v tem, da so ene svetlejše, ene temnejše. Ker so že preizkušen model, sem jih samo vzela s stojala, plačala in odšla. Doma pa je sin ugotovil, da so ene popolnoma premajhne, za cca 4 številke. Torej ene so bile napačno etiketirane. Ko sem želela zamenjavo, se je ugotovilo, da takih hlač trenutno ni na zalogi nikjer v Ljubljani. Naj kličem vsak dan, saj roba prihaja vsak dan razen ob četrtkih. Od 4.4. do danes teh hlač še niso dobili. Kličem vsak dan jaz, čeprav so zagotovili, da me bodo kontaktirali oni. Čakam na liniji, da prodajalke najprej pokasirajo, opravijo svoje delo, Prodajalke se smejo predstaviti le z imeni, s priimki ne. Kontakta uprave, nabavne službe, oddelka za reklamacije ipd. ni nikjer na spletu ali imenikih. Nikjer ni objavljeno nobeno ime vodstva, direktorja, služb komerciale,,,,,,, prodajalke teh podatkov ne dajejo. Ko sem dejala, naj naredijo prenos hlač iz kakšne druge trgovine (menda jih je na svetu okoli 800 !!!), so mi odvrnile, da tega ne delajo. Ko sem dejala, da bom hlače naročila on-line in naj m povrnejo stroške poštnine, so dejali enako, da tega ne počnejo.
Poleg tega so telefonske linije v City parku v okvari že tri tedne, po cca 20 sek se linija prekini, začeta komunikacija je onemogočena. To vedo, a linij ne popravijo. Zato sem se obrnila na poslovalnico na Čopovi, kjer vsaj linije delujejo. Po treh tednih sem uspela dobiti kontakt neke g. Mojce, seveda le e-naslov, pisala sem ji, v odgovor sem dobila avtomatski odzivnik, da je trenutno nedosegljiva. Človeka res preizkušajo, do kje so njegove meje, da ne pop.... . Trdim, da je krivda H&M podjetja, da je bila zašita napačna etiketa. Zdaj se bom obrnila na Svet potrošnikov, ker mi drugega ne preostane. A hlač le nimam. Vsem se j..., če jih imam ali ne. Denarja ne vračajo, lahko dobim le dobropis. četudi ne želim več kupovati pri njih. Itak imajo samo še š... robo. Mislim, da je vsak komentar odveč. Toliko o moji zadnji izkušnji o H&M.

18. dec 2015 ob 17:12

Prebiranje teh komentarjev je groza. Kako se ene babe obnašajo kot primadone in dive in mislijo,da je tako lahko delati v trgovini.
pač ti je varnostnik pregledal torbico WOW si mogla ful trpet, OJOJ samo tri blagajne so boga revca boš čakala 5 dodatnih minut, kakšna groza da prodajalci nevejo cen VSAKEGA KOSA ki je v trgovini. Meni osebno ni problem čakat 20 minut na blagajni, če je gužva pač je gužva res nebom umrla, če me pa kaj zanima kje kaj imajo bom pa sama poiskala ker če sem prišla nakupovat pa ja nebom taka lena rita in zahtevala da mi vse prinesejo v roke, če mi pa varnostnik torbo pregleda pa nebom komplicirala saj so tatovi zelo pogosti in ne, nemore samo na blagajni odstraniti magnet ker ga tatovi lahko sami odstranijo. Halo kake primadone ste. Meni je H&M na čopovi čisto uredu, kdaj pa kdaj so prodajalke nezainteresirane, ampak vsak ima kdaj slab dan ali pa kar cel teden in čeprav nebi smeli ga s seboj prinesejo na delo. Kaj češ.

Sorodne poslovalnice v bližini