Pošta Slovenije Brežice

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 18.00
 • torek
  08.00 - 18.00
 • sreda
  08.00 - 18.00
 • četrtek
  08.00 - 18.00
 • petek
  08.00 - 18.00
 • sobota
  08.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Obvestilo o pošiljki 07 499 45 05
Prikaz lokacije na zemljevidu

27. maj 2022 ob 9:34

Včeraj, 26.5.22 sem nujno rabil info na Pošti Brežice. Pokličem tel.št. ki sem jo našel na internetu! Moški glas mi pove, da ta tel. št.: "NE OBSTAJA!". POSKUSIL SEM ŠE 3X IN KO SEM VIDEL, DA NI TO MOJA NAPAKA, sem moral osebno ob 14h na pošto Brežice! Kljub temu, da invalidni 90-letnik ne smem na sonce!
Ljubezniva uslužbenka mi je povedala, da je telšt. na portalu Pošte v Brežicah - stara - neveljavna in mi dala novo številko: 030 719 755 (756), katero navajam tukaj - jo boste rabili vsi, ki boste želeli telefonirati da bi dobili info!!! ZAKAJ? ker je tudi danes tam ostala ista, stara tel.št. "KI NE OBSTAJA". Tudi če je od Pošte Brežice - je ta le prehuda!
Lepo prosim, da Upravnik Pošte Brežice določi osebo, ki bo ažurirala važne podatke na internetnem portalu - seveda če On obstaja?
Pa še to - saj še ni sezona 'kislih kumaric' - ali pa se je nekomu nekaj drugega skisalo! Lp vsem, Sašo

17. jul 2021 ob 7:52

Boris jast sem bil zgrožen kaj se dogaja na Pošti Brežice
sram jih naj bo POSEBNO VODSTVO POŠTE v BREŽICAH nekaj podobnega sem tudi jast doživel pa ne samo enkrat SRAMOTA FUJ.....

09. jan 2019 ob 7:31

Naročnikovo naročilo za prepošiljanje, že tretje leto izvajajo površno. Namesto, da bi preposlano pošto iz Ljubljane dostavili na moj naslov v Brežicah, jo (ne vem po kateri logiki) dostavijo kar nazaj, pošiljatelju. Ko jih na to opozorim, se seveda lepo opravičijo, vendar njihova opravičila žal ne odtehtajo slabe kakovosti storitev.

14. maj 2018 ob 13:00

Čakam na naročeno televizijo ( vrednost 1200 eur ) iz Ljubljane katere dostava zamuja 1 teden...
Preverjam pri pošiljatelju, preverjam v njihovem skladišču kjer dobim spremljevalno številko ter informacijo, da je paket bil odpravljen pred enim tednom...Ker sem iz Dobove, preverjam v Dobovi na pošti....Tam me napotijo v Brežice ker Brežice dostavlja pakete...Kličem v Brežice in povem spremljevalno številko paketa nakar gospa preverja in me šokira : Ja, gospod, ta paket je bil vročen, imam tukaj podpis in uro dostave...
Nato se mi stemni in ji razložim zadevo ter zahtevam takojšnje ukrepanje...Kličejo poštarja, ki naj bi dostavil paket....Ugotovimo, da je poštar dostavil paket našemu sosedu kateri je po naključju prav tako čakal na neko televizijo...Drug naslov, priiimek, ime... Na srečo sosed še ni odpakiral televizije in je stala v garaži nekaj dni še zapakirana...Nato sem jo zvečer ob 21.00 uri dobil...No, tudi tako se dela ....Da pa ne omenjam gužve in fleksibilnosti na sami pošti...Vse okenca zaprta, pri enem pa deset ljudi v vrsti...in čakaj...

11. maj 2017 ob 11:53

Spoštovani. Želim vas opozoriti na stanje na pošti Brežice. Ne vzemite tega kot žaljenje ampak kot to, da se za nas stranke nekaj izboljša. Pridem na pošto, na vseh okencih, razen enem, piše: STOPITE K NASLEDNJEMU OKENCU! Sem drugi v vrsti, pred mano starejši možakar, ki dviguje priporočeno pismo in mora vpisati datum z besedo, on seveda s številko, kljub opozorilu poštarce in vse se ponovi. Za mano se je v tem času nabralo 6 ljudi. Ta postopek predhodnika je trajal približno 10 minut. Ko pridem na vrsto povem, da sem filatelist in sem prišel po znamke. Poštarca, me je vljudno prosila, če bi lahko prišel drugič (sem pa že prišel drugič, bom moral še v tretje ali pa še večkrat), ker se ona s temi stvarmi ne ukvarja in sem tudi sam uvidel, da bodo ljudje za mano čakali vsaj 15 ali več mimut, na ostalih okencih, kljub dolgi vrsti za mano, se pa ni nič zgodilo. Povem še to, da sem bil na pošti dopoldan, malce po 10 uri. Sem poštarci tudi povedal, da to ni v redu in tudi to, da ona ni popolnoma nič kriva, da mi je je žal, ker mora poslušati nezadovoljstvo nas strank! Naj vam povem še to, da po socialnih omrežjih zasledim, ko ljudje napišejo neko takole: "Če želite zapraviti svoj dragoceni čas in ne veste, kje bi to storili, pojdite na pošto Brežice, zagotovo vam bo to uspelo!" Boste rekli, da ne spremljate socialnih omrežij, pa bi bil dobro, da slišite, kako "lepo" o pošti Brežice govorijo ljudje. Povem vam, da zelo redko pridem na vašo pošto in še takrat z velikim odporom, ker vem kaj me čaka! Zaenkrat sem to napisal vam z upanjem, da se stanje vsaj malce spremeni v korist strank, ki bodo pošto obiskale z veseljem, ne pa z odporom. Lep pozdrav, naredite nekaj v dobro svojih strank, ne obstajate samo zaradi sebe.
Boris Kovačič - Brežice

Sorodne poslovalnice v bližini