Pošta Slovenije Ivančna Gorica

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 18.00
 • torek
  08.00 - 18.00
 • sreda
  08.00 - 18.00
 • četrtek
  08.00 - 18.00
 • petek
  08.00 - 18.00
 • sobota
  08.00 - 12.00
 • nedelja
  zaprto
Obvestilo o pošiljki 01 788 79 50
Prikaz lokacije na zemljevidu

15. jul ob 8:52

Ultra sposobni ste vsi. Nesite poloznice v Tus ali Merkator pa boste videli kaj je to hitrost. Po moznosti to storite egoisticno od 3-4 popoldne, ko gredo normalni ljudje iz sluzb po kruh in domov in se jim ze mudi kuhat kosilo, ko mu vec hudo omejenih posebnezev pred nosom zasuje prodajalko vsak s po 30 poloznicami, ker prisparajo 0,01€ na proviziji v primerjavi z bolj primernimi ustanovami za placevanje poloznic.

15. sep 2016 ob 12:20

Pravzaprav ne vem, kaj še lahko storim. Po kar nekaj primerih nedostavljene pošte sem napisala pisno pritožbo in jo osebno prinesla na pošto. Pismonoša mi je takoj naslednji dan prinesel vabilo, ki so ga drugi dobili štiri dni prej in bi bilo seveda tisti zame že prepozno, če me ne bi sopovabljenci obvestili, kam sem vabljena. Problemov sem tam navedla še več, med njimi tudi nedostavljanje Klasja. Naslednji mesec je Klasje prišlo, še mesec kasneje pa spet ne. Takrat sem reklamirala ustno na pošti. Klasje so mi po reklamaciji še tisti dan dostavili, danes ga pa spet ni. Vsi so ga dobili, jaz pa ne, a čakam na nek ostvar v njem in bi ga rada imela čimprej. Hočem poklicat na pošto po telefonu, a se nihče ne javlja. Povejte prosim, kako naj uredim, da mi bo vaš pismonoša normalno dostavljal pošto? 16 let, kar sem se priselila sem, ni bilo problema, zadnjega pol leta pa obup.

21. mar 2015 ob 9:10

ah dj no ,sj še tipkat na tipkovnico neznajo . Sploh ena tipka ,kot ja ko sem prvič videl tipkovnico. Da spiše tisto položnico rabi skor 5 minut. Je mal smešno .

25. feb 2015 ob 15:15

Pastir-zaradi takšnih častihlepnih drisk kot si ti,ki mislijo da se svet samo okoli njih vrti je marsikateri uslužbenec ki dela z ljudmi pod velikim stresom!Miška zate velja enako-sama si verjetno ultra sposobna oseba,vredna vseh časti! Če že niste zadovoljni s svojim življenjem ni potrebno svojih frustracij zlivati na nič sluteče zaposlene,pa naj bo to v banki,na pošti ali v trgovini! pa lep dan!

13. jan 2015 ob 14:49

Se popolnoma strinjam. Kaj takega nisem še nikjer doživela kot na tej pošti. Totalno nesposobne zaposlene. Tudi jaz sem takoj pomislila, da je bilo to vse zaposleno po vezah, ker drugače bi moral človek biti gluh in slep, da bi kaj takega zaposlil.

17. dec 2014 ob 20:09

Nesposobni uslužbenci, za preprosto zadevo so potrebovali več kot pol ure, in sicer za storitev poštno ležečih pošiljk. Škoda da monopolist v državi zaposluje tako nesposobne ljudi, se vidi da lahko prideš "not" samo z zvezami, kompetentnost ne šteje nič. Velja za relativno novega/mladega zaposlenega, sramota da ne zna niti klikat po ekranu, potem pa se opravičuje da imajo "nov program ki je vse zakompliciral". Halo, nismo več v časih Kardelja.

Sorodne poslovalnice v bližini