Abanka Poslovalnica Murska Sobota

Zaprto
Odpiralni čas
 • ponedeljek
  08.00 - 12.00 in 14.00 - 16.30
 • torek
  08.00 - 12.00 in 14.00 - 16.30
 • sreda
  08.00 - 12.00 in 14.00 - 16.30
 • četrtek
  08.00 - 12.00 in 14.00 - 16.30
 • petek
  08.00 - 12.00 in 14.00 - 16.30
 • sobota
  zaprto
 • nedelja
  zaprto
Prikaz lokacije na zemljevidu

29. feb 2020 ob 11:49

Spoštovani,

Ker sem upokojenka - sem pozabila, da 28 sami od sebe trgate od pokojnine recimo za Mastercard. No jaz sem vestno že zjutraj pokrila moj dolg za Marstercard. Nekako okoli 12 ure ste mi ponovno trgali za Mastercard - sicer samo 230e - kar pa je najbolj grozno ste mi za to "uslugo" zaračunali 2,2 e.
Zdaj na telefonu za Abamobi mi je ljubeznivo gospa obrazložila, da bom čakala na teh 230 e cca 14 dni.
TO SE MI ZDI NESPREJEMLJIVO. NOBENA BANKA NE POTREBUJE TOLIKO ČASA DA VRNE DENAR NA RAČUN - POTREBUJEJO NATANKO 4 URE NE PA 14 DNI.....
MILENKA KNEZ
041724415

03. jul 2019 ob 17:37

Moj primer danes. Prisla menjat kovance, gospa ni rekla da mi ne bo menjala ampak je prijela v roke tisto vrecko in se zacela nasmihati ces koliko denarja, da so jo vsi samo gledali. Seveda imajo tisto napravo za stetje kovancev ampak gospa se ni znasla in stalno prekladala iz enega kupa na drugi. Ok naj bo. Na koncu mi je se povedala da bi lahko odnesla v spar ali pa kako drugace varcevala ker ona sedaj ni imela casa za to. Ne vem kdaj je potem pravi cas. Glede na to da sem sele par mesecev vas novi komitent je pac tak odnos zalosten. Aja pa ko sem delala racun ni bilo takega posmehovanja.

31. okt 2018 ob 12:06

Spoštovani
Res je, da se ljudje pritožujejo nad čakanjem, saj nikoli ne delata dve blagajni. Krivo je njihovo vodstvo v Ljubljani, ker krči kader! Za obnašanje zaposlenih v Murski Soboti pa njihov lasten ego. ˝ Vidiš ono tam, ta se toži po sodiščih, zato z njo nič ne govori˝. Tako gospa za okencem, kateri je čisto vseeno ali sem jo slišala. Na prejšnji lokaciji pa je imela glavne govore g. Melita, najbolj glede tega od kod mi denar. Ker na mojo škodo nimam samozavesti, naravnano kot tam zaposlene, torej nisem zmogla odgovora. Zato dajemzdaj, razlago po toliko letih; prodala sva stanovanje, odplačevala sva (z možem) tedanjemu Potrošniku. Polovico te vsote sem prinesla na A banko z namenom vezave. Vsakič, ko sem dvigovala obresti so se zabavale z norčevanjem iz mene. Spraševala me iza okenca vse drugo samo to ne kar jo zanimalo, od kod mi denar. Bilo je tudi tako, da me vprašala kje je ta Kocljev blok, kjer zdaj stanujem. Sem odgovorila, da smo kot družina skupaj, najemno pogodbo pa sem podpisala jaz, zato verjetno taki dovtipi. Potem je po moji razlagi pripisala k mojemu naslovu, z velikimi tiskanimi- DOSTAVA. Na vsaki kuverti dostava, čemur se čudil pismonoša. Zberem pogum in vodjo, torej šefico nagovorim čemu ta beseda saj je naslov Kocljeva 14-g. Odgovor naj iščem tam kjer sem sama dovolila oz. dala podatke, pri Meliti. Ta je tedaj, ko bi morala razložiti to svojo zafrkancijo (kje pa je ta blok, kje si pa zdaj nastanjena ) nekaj momljala.
Momljala pa ni šefinja, svetlolasa gospa, da ne bo pomote, saj so razširili kader in imajo zdaj dve vodji. 10 let me sramoti, zato sem pred 2 letoma šla na drugo banko, bilo pa je po tistem, ko me že v drugo klevetala. Ponavljala je tam, prav tako ko me vidi, če je sama se ozira za mano, tudi postoji. Trdi, kot je tedaj nazadnje, ko sem bila na banki :˝ Ta je kradla v Sparu!˝ Nadaljuje z razlagami, da sem hodila po trgovini z odprto torbico. Tako včeraj, 30.10. 2018, njena prijateljica kričala nazaj materi hodajoč za njo, da je tukaj zdaj ta katera je v Sparu kradla. Ni ostalo pri tem, ker jo na dolgo spraševala, ko sta bile že blizu mene, katera sem se z vso hitrostjo umikala od svoje ograje. Opisovala je natančno kaj ji šefica banke povedala, koga so oni dobili v Kupšince.
Je to maščevanje, ker sem šla od banke ?
Martina Škafar Kupšinci 47

04. okt 2018 ob 13:08

A bankomata pa nimajo?

07. maj 2018 ob 17:04

Spoštovani!
Dna 07.05.2018 sem ob 10. uri želela dvigniti gotovino v vaši poslovalnici v Murski Soboti Kocljeva ulica 16, Murska Sobota. Pred okencem za dvig je pred menoj stalo že sedem strank. Ker je je bila odprta samo ena blagajna sem tam zaposleno vprašala zakaj ne odpreje še eno blagajno, saj je bilo pričakovati, glede na dopoldanski čas, da se bo nabralo še več strank. Kar se je tudi zgodilo, saj sta se takoj za tem v vrsto za menoj postavili še dve stranki. Ker od zaposlene nisem dobila nikakršnega odgovora, sem stopila do pisarne vodje poslovalnice, ki pa mi je skozi steklena vrata pokazala da telefonira in trenutno nima časa za stranke. Pred vrati sem čakala cca. 10 minut, nakar sem vstopila in zahtevala knjigo pritožb, da bi lahko podala svoje mnenje glede poslovanja. Ga. vodja mi je užaljeno povedala, da sem jo prekinila sredi pogovora z njeno nadrejeno, ter da knjige pritožb nimajo.
Komintent A banke sem že več kot 20 let, vendar je odnos do strank zaradi katerih in od katerih prihrankov prejemajo svoje plače zaposleni A banke, vedno slabši. Lahko rečem, da sem v zadnjem obdobju na dvig svojega denarja čakala v povprečju 30 minut ali več. Z ustrezno organizacijo dela, tako da bi ostali zaposleni, ki niso polno zaposleni v času, ko se na blagajni nabere več strank, le-tem priskočili na pomoč.
V času mojega obiska banke je svoje nezadovoljstvo izrazilo več strank, ki so čakali v vrsti. Na žalost pa so se zaposleni nad tem samo muzali, da ne rečem posmehovali.
Pričakujem vaš odgovor na mojo pritožbo in tudi odgovor na vprašanje zakaj v vaši poslovalnici v Murski Soboti ni na vidnem mestu knjiga pritožb in pohval.
S spoštovanjem,
Mira Toplak

Sorodne poslovalnice v bližini